Nieuw

Syrische staatsmedia claimt luchtverdediging Israëlisch gevechtsvliegtuig geraakt

Foto Een twee-jet van de Israëlische luchtmacht F-16's van Ramon Air Base, Israël, op weg naar de Nevada Test en Training Range tijdens Red Flag-oefening 09-4. Bron: Wikimedia Commons. Auteur: Master Sergeant Kevin J. Gruenwald

De Syrische militaire luchtverdediging heeft een Israëlisch gevechtsvliegtuig getroffen en Israëlische raketten neergeschoten die de luchtmachtbasis T4 in de  provincie Homs in het vizier hadden, als reactie op een daad van “agressie” op zondagavond, aldus de Syrische staatsmedia.

Een Israëlische militaire woordvoerster zei dat Israël geen commentaar op buitenlandse rapporten levert. Israël is diep verontrust over de toenemende macht van zijn aartsvijand Iran tijdens de zevenjarige oorlog in het buurland Syrië. De Israëlische luchtmacht heeft tientallen doelwitten getroffen die zij omschrijft als Iraanse militaire operatie’s of wapenoverdrachten aan de door Iran gesteunde Libanese Hezbollah.

Damascus, evenals zijn bondgenoten Iran en Rusland, beschuldigden Israël van een luchtaanval op 9 april op dezelfde basis in Homs, een aanval die zeven leden van de Iraanse Revolutionaire Garde (IRGC) doodde. Teheran zegde destijds toe te zullen reageren.

Bron:

http://news.trust.org/item/20180708202125-jp6iw

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Syrische staatsmedia claimt luchtverdediging Israëlisch gevechtsvliegtuig geraakt

 1. Als Iran de aartsvijand van Israel en van Amerikais en Iran samen met Rusland en Syrië ISIS te lijf gaat en de leden ophangt, zou je kunnen zeggen dat ISIS vriendjes is met de Amerikanen en Israel en dat het niet ver gezocht is als Israel en de USA de ISIS hebben opgericht en besturen.

  Liked by 1 persoon

 2. Breinbrouwsels, je zou het bijna gaan denken, maar IS was/is het gevolg van de golfoorlog tegen Irak, denk ikzelf.

  Liked by 1 persoon

 3. Like

 4. MoslimMolen // juli 10, 2018 om 08:09 //

  Vreselijk…. SP & GL hebben hier al een voet tussen de deur.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s