Nieuw

Studenten New York University haten Trump’s hogere rechter keuze – beseffen niet dat hij die nog niet gemaakt heeft

Studenten aan de New York University moeten een bovennatuurlijk vermogen hebben. Ze zijn ontevreden met Trump’s keuze van de rechter die Anthony Kennedy moet vervangen in het Supreme Court – ook al heeft Trump nog niemand gekozen en zijn de verkiezingen nog niet eens aangekondigd.

Keer op keer krijgen we bewijs voorgeschoteld hoe geïndoctrineerd studenten zijn en hun mening op vooroordelen baseren – nooit op feitelijke informatie. Ze hebben ook een reflexieve neiging om te doen alsof ze vreselijk intelligent zijn, wat duidelijk bevestigd dat ze vol met stront zitten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Studenten New York University haten Trump’s hogere rechter keuze – beseffen niet dat hij die nog niet gemaakt heeft

 1. Greengo // juli 9, 2018 om 17:24 //

  ‘Throughout mainstream media we are each bombarded with information that is meant to alter our perception. Some of this data is used evocatively to coerce action through a group while other information is used in a constant drive for controlled change.

  In this video we look at current representations of media manipulation and how the narrative in the mainstream and that which is sought out through our society shapes action and emotion in our world.

  We discuss the shifting narrative between US Government policy and strong linguistics throughout mainstream media for ripping families apart in border policy toward the same emotional draw of returning the wild boars soccer team kids to their parents after they are stuck in a flooded cave in Thailand.’

  The real reason for the Thailand Cave Rescue – Beware the changing narrative

  Like

 2. Feniks // juli 9, 2018 om 20:25 //

  Studenten???
  Aha, ok.

  Studenten zijn jonge mensen op weg naar volwassenheid te zijn, die een zelfstandig en onderscheidend denkvermogen ten toon kunnen spreiden.( om te worden toegelaten tot een universiteit (die een onafhankelijk en kritisch denkvermogen vereist …op basis van feitenmateriaal ..niet op basis van emotionele zaken).
  Emoties horen in het denkproces van wetenschap NIET thuis en dus ook niet op universiteiten.

  ONDERSCHEIDEND DENKVERMOGEN, ONDERSCHEIDENDE INITELLECTUELE CAPACITEITEN.

  Ik bedoel maar…diegenen, die tegenwoordig geschikt wordt bevonden om aan universiteiten te studeren lijken zo te zien niet meer in staat om intellectueel/objectief te kunnen denken.

  Heeft dat iets te maken met het verlagen van de standaard?

  Liked by 1 persoon

 3. Greengo // juli 10, 2018 om 17:05 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s