Nieuw

Salvini wil Italiaanse havens sluiten voor vijandige Europese marine’s die de Afrikaanse EU-invasiemacht overzetten

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, de nationale en Europese held, Matteo Salvini, die eerder de Italiaanse havens sloot voor het in opdracht van de EU jihadisten-smokkelende NGO-tuig, wil nu de Italiaanse havens ook sluiten voor buitenlandse marineschepen die asieljihadisten af willen zetten op Italiaans grondgebied, zo bericht de Daily Mail.

“Matteo Salvini zei dat hij tijdens de bijeenkomst van de ministers van Binnenlandse Zaken van de Europese Unie deze week in Oostenrijk zou wijzen op de wens van Italië om marineschepen met geredde migranten barbaarse legioenen uit zijn havens te houden. Salvini legde de verklaring af op Facebook nadat het Ierse marineschip Samuel Beckett met 106 migranten in de Siciliaanse haven van Messina aankwam na deelname aan een door de EU gesponsorde missie.”

‘Een door de EU gesponsorde missie’. Is het duidelijk ? Het is de EU die deze invasie in gang gezet heeft, niet de Afrikanen. Het is de EU en de VN die besloten hebben dat er 1 miljoen Afrikanen per jaar in Europa binnengebracht moeten worden.

Sutherland (Goldmine Sachs) was door het internationale roofbankierskartel geïnstalleerd als migratie-chef bij de VN NWO, hij is gelukkig dood. Vergis je niet, het is het roofbankierskartel dat bepaalt wat voor beleid de EU voert. Toen de EU een staatsgreep pleegde in Griekenland werd Papademos geïnstalleerd (Goldman Sachs), toen Berlusconi bezwaar maakte tegen de opgelegde budget-regels werd hij gewipt en Monti (Government Sachs) geïnstalleerd. Mario – Weimar- Draghi de man van 80 miljard (per maand), die het Europese instituut voor geldvernietiging, de ECB, bestiert, komt van Goldman Sachs. De maoïst Manuel Barroso werd na zijn verwoestende werk in Europa beloond met een baantje bij Goldman Sachs. En de lijst is eindeloos.

En naast de Ierse marine is ook de Belgische marine daar actief. Niet om de invasie te stoppen, maar om ‘mensenlevens te redden’. De gruwelijke perversie; onze eigen marines worden ingezet om onze vijanden over te varen zodat ze hier onze sociale kassen kunnen plunderen, onze huizen roven en ongestraft onze vrouwen en dochters verkrachten, in plaats van dat onze marines onze kusten verdedigen.

Belgische marine gaat jihadisten naar Europa varen

En de Spaanse marine en de Spaanse kustwacht, en de Italiaanse marine en de Italiaanse kustwacht (in ieder geval tot voor kort). En de rest van al die horige landen waarvan de leiders trouw gezworen hebben aan de kwaadaardige globalisten die van de blanke christenen af willen.

Helaas hebben de Italiaanse regeringen de afgelopen vijf jaar overeenkomsten gesloten (in ruil voor wat?), zodat al deze schepen immigranten in Italië ontschepen“, schreef Salvini. “Met onze regering is de muziek veranderd en dat zal zo blijven“.

Salvini: “De grenscontroledienst van de EU, Frontex, voert in de Middellandse Zee een opsporings- en reddingsoperatie uit met behulp van lucht- en zeemiddelen die afkomstig zijn uit verschillende landen. De Italiaanse kustwacht coördineert de reddingsacties en vertelt de schepen van Frontex waar ze moeten uitladen”.

Frontex is geen grenscontroledienst maar een invasiefaciliteerdienst.

De Italiaanse minister van Transport, Danilo Toninelli, stelde voor dat Italië zou streven naar de voorwaarden van Operatie Sophia. Toninelli zei op Twitter dat Italië de passagiers van Samuel Becket moest accepteren onder een “gekke” overeenkomst onderhandeld door de vorige regering die “de belangen van Italië uitverkocht”.

“We respecteren de regels, maar nu zullen ze worden veranderd,” tweette Toninelli. “Migratie kan niet zomaar een Italiaans probleem zijn, anders dreigt de EU in gevaar te komen.”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9555 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Salvini wil Italiaanse havens sluiten voor vijandige Europese marine’s die de Afrikaanse EU-invasiemacht overzetten

 1. Horatius // juli 9, 2018 om 17:51 //

  Klare taal en niet mis te verstaan. Want het is te gek voor woorden dat de bezettingstroepen vanuit Afrika en het Midden-Oosten gratis worden opgehaald onder het mom van het redden van mensenlevens.

  Die z.g. schipbreukelingen hebben zichzelf in een positie gebracht die hun het leven kan kosten maar dat risico nemen ze volkomen bewust in de hoop op een Verblijfsstatus die garant staat voor een levenslange Bijstandsuitkering.

  Waar blijven intussen de opvangkampen voor uitgeprocedeerde asielzoekers die in aanmerking komen voor repatriëring naar de landen van herkomst?

  En welke sancties kunnen die landen van herkomst tegemoet zien als zij niet willen meewerken?

  Dat zijn de hamvragen waar de komende tijd een antwoord op gegeven moet worden.

  Het zal gaan in het geval van Italië om minimaal 500.000 individuen die terug moeten keren en dat is een grootschalige operatie waarbij de Kustwacht en desnoods de maffia zal moeten worden ingeschakeld.

  Het moge duidelijk zijn dat het een en ander buiten de gangbare regelgeving zal moeten geschieden die bol staat van de mensenrechtenverdragen, vluchtelingenverdragen, hernieuwde asielaanvragen, humanitaire opvang onder menselijke omstandigheden, wrede scheiding van ouders met hun kinderen etc. etc.
  (vaak gaan die kinderen echter alleen op pad i.v.m. de geplande gezinshereniging).

  Het een en ander zal moeten geschieden volkomen buiten de publiciteit en bij nacht en ontij.

  Liked by 2 people

 2. skeeter // juli 9, 2018 om 21:03 //

  beetje schieten op die boten om de woorden wat daadkracht bij te zetten.

  Like

 3. De tentakels van de NWO-globalisten worden hier duidelijk zichtbaar gemaakt.
  Ook hoe diep deze tentakels in de regering en maatschappij zijn binnengedrongen komt in dit artikel overduidelijk te voorschijn.
  Wij worden geregeerd door een handjevol psychopaten, die voor geld en een beetje macht bereid zijn om een heel volk te verraden en te ruïneren . . . .

  Like

 4. Greengo // juli 11, 2018 om 19:29 //

  Ondertussen is dit er wel doorheen, dacht ik? Kan het juli artikel niet terugvinden ..
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1675057/eerste-stap-naar-militaire-snelweg-europa

  Zoiets realiseren in zee lijkt me a) goedkoper en b) functioneler. Of NAVO/VN moeten andere doelen willen bewerkstelligen met dit plan. De onderbuik, ondersteund met een reeks aan andere alarmerende berichten o.a. overzees, en waarvan we eerdaags wellicht de content niet meer van kunnen want mogen zien omdat de content ‘bepaalde subgroepen beledigt’, vertelt me ‘dit is niet goed’. Tevens ‘onafwendbaar’ door de CHAOS die de Globalistische Maffia heeft weten te veroorzaken met het doel zoiets als dit, een militaire snelweg door Europa, te kunnen installeren. In de toekomst zal nog beter blijken wie ‘de vijand’ is. Nu maar eens zien hoeveel boerderijen; dorpen en natuurgebieden er voor plat moeten. Zodat ook die mensen geregistreerd kunnen worden als bewoners van The Big Smart Cities in aanbouw. Net als dat het dragen van halskettingen in Zweden ‘niet nodig is’, is het niet nodig een paard of een paardenstal te bezitten en wanneer het om voedingsproductie gaat, zullen Monsanto’sBayer en Co hiervoor zorg dragen middels uiterst functionele megastallen; slavenarbeid met kost en inwoning; MGO’s en andere ‘vrolijke’ alternatieven. Welkom in de Nieuwe Wereld. Linksom of rechtsom. Totdat het ‘kaartenhuis valt’. Niet van vandaag op morgen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s