Nieuw

Russia Welcomes Afrikaners: 15000 Boers Plans To Move To Russia From South Africa

Via.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9298 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Russia Welcomes Afrikaners: 15000 Boers Plans To Move To Russia From South Africa

 1. skeeter // juli 9, 2018 om 06:38 //

  Maar de Russen zijn de vijand…………aldus de idioten in het westen

  Liked by 1 persoon

 2. Scrutinizer // juli 9, 2018 om 21:42 //

  ‘k Ben erg blij voor hen. Uiteraard zal hier in onze MSM geen aandacht aan besteed worden (of het moest zijn dat ze er een negatieve twist konden aan geven).
  Het enige wat ik betreur is dat wie geen USD 100k (meer) over heeft, de overstap niet kan maken. Besef dat in de huidige omstandigheden (*) hun farms in het thuisland quasi onverkoopbaar zijn, dus als ze niet USD 100k in cash of andere roerende waarden hebben (**) dan lukt de emigratie niet.

  (*) wanneer t.g.v. een exogene schok (bv. plots groot geweld sinds enkel jaren) eigenaars massaal willen verkopen en anderzijds niemand de guts heeft om in die warzone te investeren en dus als gegadigd koper op te treden, dan droogt de markt op en stort hij in. Ik ken geen actuele prijzen van farms in Zuid-Afrika maar het zou me geenszins verbazen mochten ze in USD met 50 tot 80% in waarde gedaald zijn t.o.v. een peak enkele jaren geleden.
  (Mocht u diet overdreven lijken, weet dan dat dit recentelijk ook gebeurde met vastgoedprijzen in Venezuela)

  (**) en dan is nog de vraag waar ze die aanhouden. Mocht de regering plots een nieuwe wet uitvaardigen die overschrijvingen hoger dan USD 10k naar het buietnland verbiedt dan maakt het niet uit dat ze 100k op de bank hadden in Zuid-Afrika. Hopelijk had een vooruitziende eertijds goed boerende boer een rekening in het buitenland, bv. in het VK zodat de huidige Zuid-Afrikaanse rekening niet zomaar zijn tegoeden kan bevriezen.

  Liked by 1 persoon

 3. Sommige Afrikaanse landen en gebieden zullen compleet plat liggen…..alles stuk geslagen…..ook grote velden met zonnepanelen…..waterputten en pompen defect gemaakt…..wat aan onroerend goed nog overeind stond zal in de fik gestoken zijn.
  Het is straks een nieuwe aangevoerde reden om het Westen te overtuigen dat er niets meer is en door de boeren zelf is vernietigd. Zoals linkse regeringen alles omdraaien zo zullen moslims ook liegen dat ze barsten en alles omdraaien.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s