Nieuw

Hispanic Antifa tegen blanke Antifa: ‘Racisme zit in je DNA’.

Gewelddadige leden van extreemlinks Antifa werden onlangs gefilmd op een bijeenkomst waarbij een Latijns-Amerikaans vrouwelijk lid van de groep een blank mannelijk lid van de groep uitscheldt voor de pigmentatie van zijn huid.

“Je bent nog steeds blank,” schreeuwde ze naar de man. “Je bent nog steeds verantwoordelijk. Dat is jouw schuld. Je bent inherent racistisch. Het zit in je bloed. Het zit in je DNA.

Vergeet niet dat dit de mensen zijn die racisme in Amerika zogenaamd bestrijden.

De uitwisseling vond plaats nadat de vrouw de man had veracht voor wat ze ‘blanke performantie’ noemde, wat blijkbaar betekent dat je als blanke naar een Antifa-demonstratie komt en geen ‘nazi’s’ slaat.

“Ik zeg je serieus dat je het werk moet doen,” zei ze. “Beuk een nazi. Houd op performatief te zijn.

De man kroop gênant voor acceptatie onder de Latijns-Amerikaanse Antifa-stam toen hij probeerde uit te leggen dat hij veel tijd en moeite had gestoken in het bestrijden van “nazi’s”.

“Ik vecht al drie maanden tegen f*****,” zei hij. Ik heb mezelf de hele tijd voor ons in gevaar gebracht! Iemand gooide een f****** megafoon tegen mijn hoofd!

Het was niet genoeg. Geen enkele megafoon op het hoofd kon de kardinale zonde van die arme man overwinnen – geboren met het onveranderlijke kenmerk van blankheid.

Bron:

https://bigleaguepolitics.com/hispanic-antifa-to-white-antifa-racism-is-in-your-dna/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9265 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Hispanic Antifa tegen blanke Antifa: ‘Racisme zit in je DNA’.

 1. templars2017 // juli 9, 2018 om 21:05 //

  Niet allemaal koek en ei zo te horen,een blanke antifa is dus niet een “echte” komende uit een vrouw haar mond kan je enkel de conclusie trekken dat ze haar superioriteitsgevoel aan het opleggen is .
  Het is toch een blanke ziekte? zich superieur gedragen ,blijkbaar heeft hier het woord normvervaging een nieuwe betekenis gekregen.

  Echte antifa leden hebben dus een IQ van een erwt, staan al wat hun persoonlijke mening niet is naar het leven ,mooi dan eten ze zichzelf op ,scheelt een hoop werk.

  Dit gedrag kan op de duur contraproductief werken ,blanken zullen het ware donkere gelaat van antifa leren zien ,dan moeten ze wel nog de goede kant kiezen.

  Het legt ook duidelijk het feministisch gedachtegoed bloot ,ze zijn tegen alles ,vooral tegen al wat niet vrouw is ,als je dit sujet al een vrouw kan gaan noemen…..

  Hoog tijd om nieuwe bezems aan te schaffen….

  Like

 2. Feniks // juli 9, 2018 om 21:15 //

  En de zionisten kijken dit filmpje met genoegen terug.
  Zien hoe ze de maatschappij hebben ontwricht met hun funding..

  Follow the money.

  Liked by 1 persoon

 3. Dessie // juli 10, 2018 om 00:02 //

  Filmpje is oud……@feniks wat hebben zionisten hier mee te maken… Israël is het enigste land in het midden oosten waar christenen toenemen ipv dat ze worden verdreven of vermoord

  Like

 4. skeeter // juli 10, 2018 om 02:03 //

  het is heel gemakkelijk alles, wat tegen blanken is permanent opruimen

  Like

 5. Dat is nou echt het probleem hier! Al het derde wereld uitschot wat wel hier naar toe wil komen denken dat zij juist complexloos en onverstoorbaar RACISTISCH kunnen zijn tegen Blanken onder de noemer antiracisme!? Het is langzamerhand hoog tijd om dit tuig complexloos en onverstoorbaar de tering te slaan en er vervolgens uit te PLEUREN! Ongehoorde brutaliteit om dit in onze hemisfeer te verkondigen en te denken dat blanken dan zeker bibberend in een hoekje gaan zitten. Het is al gedeeltelijk zo, want ze hebben de hele middenstand plus uitgaansleven gegijzeld! WEG MET DIE LUI!

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s