Nieuw

German Author Thilo Sarrazin Takes Publisher to Court For Refusal to Publish Book on Islam

Several years after his best-seller Germany Is Abolishing Itself, which stirred Europe with its critical view of the current migration policy, Thilo Sarrazin is in the spotlight again with his new work Hostile Takeover: How Islam Hampers Progress and Threatens Society.

A court in the Bavarian capital Munich will start hearings on Thilo Sarrazin’s lawsuit against publishing group Random House, which decided not to release his new work that is critical of Islam, on July 16.

Sputnik >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on German Author Thilo Sarrazin Takes Publisher to Court For Refusal to Publish Book on Islam

 1. Von Puffelen // juli 10, 2018 om 14:26 //

  Deze “schrijver” heeft geen punt met publiceren.
  Voor 35 euries is dit meesterwerk van jou.
  No shit, over islam en verlichting.

  https://www.historischnieuwsblad.nl/shop/de-islamitische-verlichting/1706267896/kopen.html

  Like

 2. claasje kater // juli 10, 2018 om 14:45 //

  Te koop bij amazon voor 25 euri

  Like

 3. claasje kater // juli 10, 2018 om 14:49 //

  Om verwarring te voorkom, het boek van Sarrazin bedoel ik

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s