Nieuw

Franse rechter houdt overheidssteun Le Pen in

Marine Le Pen. Screenshot YouTube.

Franse rechters hebben bepaald dat de rechts-populistische partij Rassemblement National van Marine Le Pen voorlopig geen subsidie meer krijgt van de overheid. De partij, die tot voor kort Front National heette, loopt daardoor twee miljoen euro mis.

De beslissing heeft te maken met het onderzoek dat loopt naar misbruik van EU-geld door het Rassemblement National. De partij wordt ervan verdacht twee medewerkers van het partijbureau te hebben betaald met geld dat bedoeld was voor Europarlementariërs.

‘Doodvonnis’
“Ze plannen onze dood”, reageert een woordvoerder van de partij. “We kunnen straks onze medewerkers, huur en andere financiële verplichtingen niet meer betalen”. Op Twitter roept Rassemblement National mensen op om geld te doneren.

Lees verder:

https://nos.nl/artikel/2240541-franse-rechter-houdt-overheidssteun-le-pen-in.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Franse rechter houdt overheidssteun Le Pen in

  1. Scrutinizer // juli 10, 2018 om 15:00 //

    Na rechtstaat op zijn Engels (zie Tommy Robinson) nu in Europa democratie op zijn Frans.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s