Nieuw

De Moren bouwen een overwinningsmoskee op de plek van de Slag bij Poitiers (732) – ‘Geplaveid met de Martelaren’

“Waarom noemt u de moskee ‘Geplaveid met de Martelaren’ (de mohammedaanse naam voor ‘de Slag bij Poitiers’)”, vraagt de interviewer, “is dat vanwege de slag die hier plaatsvond?”

“Ja dankzij allah, deze plek is op de hoofdroute die het mohammedaanse leger nam”, antwoordt de imam:

De plaatsing van moskeeën in de islamitische geschiedenis is een uitdrukking van verovering en superioriteit ten opzichte van niet-moslims (zie hier en hier). Moslims bouwden de Al-Aqsa-moskee en de Rotskoepelmoskee op de plaats van de Joodse tempel in Jeruzalem om de superioriteit van de islam ten opzichte van het jodendom te verkondigen. De Umayyad moskee in Damascus werd gebouwd op de kerk van Sint-Jan de Doper, en de Hagia Sophia kathedraal in Constantinopel werd omgezet in een moskee, om de superioriteit van de Islam over het christendom uit te drukken. En de beroemde Cordoba moskee op de overblijfselen van de grote kathedraal van Cordoba om de triomf over de Spanjaarden te tonen. De Ground Zero moskee om 9-11 te vieren. De Ulu moskee in Utrecht staat op zo een dergelijke plaats dat geen treinreiziger hem kan missen net als de Essalam moskee in Rotterdam.

De licentie voor de bouw van de grote moskee van Poitiers, ‘Geplaveid met de Martelaren’, liep in 2013 al af. Maar zoals bekend geldt de wet niet voor mohammedanen en mogen ze doorgaan van de burgemeester en de minister van Binnenlandse Zaken, omdat Europa koste wat het kost onder de knoet van de islam gebracht moet worden.

In 732 stopte Karel Martel de Moren bij Poitiers, nu bouwen de mohammedanen er een overwinningsmonument om de ongelovigen 1286 jaar later alsnog hun onderwerping in hun gezicht te duwen. De ultieme belediging, mogelijk gemaakt met hulp van de Collaborateurs.

Niet de mohammedanen werden beboet voor belediging en aanzetten tot haat, maar de demonstranten van Generation Identitaire die vreedzaam tegen deze belediging op deze historische plaats protesteerden:

Bron:

https://vladtepesblog.com/2018/07/08/singularly-important-video-exposing-the-nature-of-mosques/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9298 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on De Moren bouwen een overwinningsmoskee op de plek van de Slag bij Poitiers (732) – ‘Geplaveid met de Martelaren’

 1. Like

 2. Moskeekazerne na verloop van de bouwvergunning mag ,protesteren ertegen mag niet .
  Pastoors de kop afsnijden in zijn kerk ,mag ertegen protesteren niet ,
  we hebben steeds minder te zeggen ,maar ook daartegen mogen we niet protesteren…..

  Like

 3. Er komt een tijd dat er bommen gebruikt gaan worden tegen hen die ons onderdrukken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s