Nieuw

Zweedse links-liberale opiniemaker beweert dat de publieke media in Zweden niet links is – wordt met hoongelach ontvangen

De publieke media in Zweden is niet links, beweerde de opiniemaker Anders Lindberg van het links-liberale dagblad Aftonbladet tijdens een paneldebat in de politici-week in Almedalen.

De scene speelde zich eerder deze week af in verband met de première van de documentairefilm “A Swedish Elephant” tijdens de Almedalen-week in Visby.

In samenhang met de filmvoorstelling werd een paneldebat gehouden waar Aftonbladet’s Anders Lindberg aan deelnam, samen met onder andere Alexander Bard och Aron Flam.

Tijdens een discussie over de linksheid van de Zweedse radio- en televisiezenders, kwam Lindberg naar voren met zijn bewering dat de publieke zenders helemaal niet links-gekanteld zijn.

– Als iemand een alternatief medium zou gaan beginnen, zo ver links als de Zweedse alternatieve media aan de rechterkant is, zou de publieke media in het midden eindigen, verklaarde hij uit.

Anders Lindberg kreeg tegenstribbelingen van andere debaters en trok zijn argument nog verder.

– Niettemin is de publieke media in Zweden niet links. Jullie kunnen dat denken en zeggen zoveel als je wilt, verklaarde hij aan het publiek, maar werd geconfronteerd met minachtend hoongelach.

– Doe rustig aan, blijf rustig!, de moderator werd gedwongen het publiek te modereren voordat de discussie kon worden voortgezet.

Bron:

http://www.friatider.se/h-r-blir-aftonbladets-anders-lindberg-utskrattad-i-almedalen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s