Nieuw

We Are Here-krakers groep begonnen waar moslims zich niet bij mogen aansluiten 

Een vrouwelijke groep van de uitgeprocedeerde asielzoekers van We Are Here heeft vandaag een gebouw in Slotervaart gekraakt. Het gaat om achttien vrouwen.

Het gaat om een gebouw aan de Reinier Engelmanstraat. Vermoedelijk is het een pand waar appartementen in moeten worden gebouwd.

Afgewezen
In een verklaring laat de groep weten dat hun verzoek tot asiel is afgewezen. Ze zijn daarom kwaad op de Immigratie en Naturalisatie Dienst (IND). ‘Een bureaucratisch systeem dat niet werkt en is gericht op restrictief beleid en anti-migratie sentimenten.’

We Are Here bestaat inmiddels uit meerdere groepen, waaronder dus één uit enkel vrouwen. Eerder kraakten de vrouwen die zich bij We Are Here hadden aangesloten al een pand aan de Burgermeester Roëllstraat in West en een pand aan de Eerste van Swindenstraat in Oost.

Lees verder:

http://www.at5.nl/artikelen/184087/vrouwelijke-groep-uitgeprocedeerde-asielzoekers-kraakt-pand-in-slotervaart

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6972 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on We Are Here-krakers groep begonnen waar moslims zich niet bij mogen aansluiten 

  1. Reken maar dat dat een varkenstal wordt hahahahahha gemiddelde studentenflat zal erbij in het niets vallen .

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s