Nieuw

Vrijspraak voor bijna alle moslims na wrede mishandeling Zweedse Kristian – omdat het niet mogelijk was om te bewijzen wie wat deed

Politiefoto's van de vier beschuldigde Afghanen en Arabieren. Alleen de 22-jarigen, de schoonheid helemaal rechts, is uiteindelijk veroordeeld voor de grove mishandeling. © Polisen

Getuigen zagen hoe vier “Arabieren” tezamen een jonge Zweedse man grof mishandelden bij een kebabrestaurant. De rechtbank veroordeelde drie van de mannen voor grove mishandeling, maar het Hof van Beroep sprak behalve één iedereen vrij omdat het niet mogelijk was om te bewijzen wie wat had gedaan.

In de nacht naar zaterdag op 8 januari 2018 stond de 23-jarige Kristian buiten City Kebab op de Brogatan in Halmstad.

Een man met een “Arabisch uiterlijk” kwam naar hem toe en vroeg hem waar hij drugs kon krijgen.

Toen Kristian antwoordde “Waar zie je me in hemelsnaam voor aan?”, begon de man hem te duwen en Kristian duwde terug.

Op hetzelfde moment dook een andere man op, die ook een Arabisch uiterlijk had, en schreeuwde:

– Wat doe je met mijn broer?!

Kort daarna verschenen er nog twee immigranten die begonnen te schreeuwen. Het eindigde met Kristian die verscheidene malen werd geschopt en geslagen en op de grond eindigde.

Toen de 23-jarige op de grond lag, kreeg hij een “harde” schop tegen zijn rug, waardoor hij buitenbewustzijn raakte, aldus de getuigen.

De politie kwam begin februari op Facebook met de zaak naar buiten en vroeg het publiek om hulp. “Daarom zoeken wij getuigen die eventueel de gebeurtenis hebben gefilmd”, stond in het Facebookbericht.

Een getuige die op tien meter van de mishandeling stond, beschreef het incident aan de politie:

– Onmiddellijk toen Kristian instortte, waren ze alle vier om hem heen en schopten hem. Kristian kreeg een harde trap in zijn rug en schreeuwde. Kort daarna renden ze alle vier van de plek weg, richting de Karl XI straat. Ze schopten hem meerdere seconden.

Vier mannen tussen 22 en 29 jaar – twee Afghanen en twee Arabieren – werden beschuldigd van grove mishandeling. In de districtsrechtbank werden drie van hen wegens grove mishandeling veroordeeld tot gevangenisstraf.

Er werd echter beroep aangetekend tegen het vonnis en werden er nog eens twee leden van de kebab-bende vrijgesproken. Volgens het Hof is het onmogelijk om te bewijzen wie van de immigranten wat heeft gedaan.

Eén van hen – een 22-jarige Arabier – is echter veroordeeld voor de de ernstige mishandeling. Volgens het Hof is bewezen dat hij Kristian heeft neergeslagen en zijn mishandeling voortzette toen de 23-jarige op de grond lag.

De uitspraak van de rechtbank tegen de 22-jarige blijft gehandhaafd: anderhalf jaar gevangenisstraf wegens grove mishandeling. Hij zal ook Kristal een schadevergoeding van 2.250 euro moeten betalen.

Omdat de 22-jarige Arabier onlangs het Zweedse staatsburgerschap heeft gekregen, is het onmogelijk hem uit te wijzen met de huidige wetgeving.

Bron:

http://www.friatider.se/n-stan-hela-kebabg-nget-frias-efter-brutala-attacken-mot-kristian-23

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Vrijspraak voor bijna alle moslims na wrede mishandeling Zweedse Kristian – omdat het niet mogelijk was om te bewijzen wie wat deed

 1. antiislamnu // juli 9, 2018 om 06:07 //

  Ik boycot elke moslim winkel als deze jongeman dit ook had gedaan was hij nu nog heel geweest.

  Like

 2. Heel typisch dat gedrag…zodra ze het staatsburgerschap hebben.

  Like

 3. Greengo // juli 9, 2018 om 08:39 //

  Echt gek, maar misschien ben ik ondertussen aan het hallucineren? Voor ik dit artikel las, had ik elders gelezen dat hem geen drugs, maar een vuurtje was gevraagd. Zo’n gast toen dat hangertje davidster ontdekte waardoor de agressie loskwam, etc. Voor zover mij bekend, is het in NL zo geregeld dat bij een ‘groepsding’ de gehele aanwezige groep aansprakelijk wordt gesteld. Ben verder niet zo bekend met het strafrecht, maar het is wel duidelijk dat ieder Europees land zo z’n eigen gebruiken en procedures kent. Zweden zie ik als een mislukte kleuterschool.

  Like

 4. Dat was in Berlijn:
  https://fenixx.org/2018/07/08/berlijn-acht-syriers-slaan-syrische-jood-het-ziekenhuis-in/
  En in Nederland bestaat geen “groepsding”, net als in Zweden moet bij elke verdachte de misdaad worden bewezen, het is al regelmatig voorgekomen dat criminelen vrijkomen omdat ze allemaal hun mond houden.

  Like

 5. polderboy // juli 9, 2018 om 09:37 //

  Ik lees hier dat roedels wilde woestijn honden een enorme sociale band hebben, door welke saamhorigheid ze in die zandvlaktes succesvol jagen en doden.
  https://animalcorner.co.uk/animals/african-wild-dog/
  Zo zie je maar, ook al hebben ze een laag IQ, als roedel kunnen ze best met succes overleven.

  Maar stel je voor zeg, wanneer je tienduizenden roedels van die wilde honden in een verstedelijkt gebied loslaat, waar mensen als individu in een samenleving wonen?
  De wilde honden gaan op prooien jagen, je zou het aanslagen plegen kunnen noemen, naast dat ze omvangrijke gebieden gaan beheersen, een soort van no go zones, waar geen mens meer in kan.

  Maar goed, geen wel denkend mens zal het in zijn hoofd haken om honderd duizenden in clans levende wilde woestijn honden hierheen te halen.

  Liked by 1 persoon

 6. De meeste bewoners van dat soort gebieden gaan dan ook niet ongewapend de woestijn of jungle in…………
  In Nl hoeven we inmiddels die woestijn en/of jungle niet meer ‘op te zoeken’,…..hij wordt gewoon geïmporteerd.

  Dus,…. trek uw conclusie !

  Like

 7. Bérnard // juli 9, 2018 om 13:29 //

  Er is een taak voor bijv. the hell’s angels.

  Like

 8. Rechters moeten hun manier van vragen veranderen, meer met wat dwang en water.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s