Nieuw

Trump dreigt documenten vrij te geven die medeplichtigheid Clintons en Bush 9/11 bewijzen

Foto: Trump spreekt op de Republikeinse Nationale Conventie in 2016. Bron: Wikimedia Commons. Auteur: Voice of America

President Trump zou volgens officials bereid zijn om tot nu toe geheim gehouden documenten vrij te geven die bewijzen dat zowel de Clintons als de Bushes medeplichtig zijn geweest bij de aanslagen van 9/11. Daarmee gaat het complot veel verder dan die van de speciale ‘Deep State’ aanklager Robert Mueller, die jarenlang de centrale rol van Saudi Arabië in 9/11verborgen heeft gehouden.

In het verleden leverde Trump forse kritiek op president George W. Bush voor zijn acties pal voor en tijdens de 9/11 aanslagen. ‘Ik ben honderden vrienden kwijtgeraakt, en het WTC stortte in tijdens de regering van George Bush,’ zei hij als presidentskandidaat in 2016. ‘En hij zou ons hebben beschermd? Dat is geen veiligheid.’

XanderNieuws >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Trump dreigt documenten vrij te geven die medeplichtigheid Clintons en Bush 9/11 bewijzen

 1. Trump…, Niet lullen …DOEN .., maak die documenten openbaar , opdat het VOLK en de rest van de wereld weet WIE , WAT en HOE !!!

  Liked by 1 persoon

 2. Ja doen Trump waarom wachten, dan geef je ze nog meer de gelegenheid om aan jouw stoelpoten te zagen, misschien heb ik wel iets te simplistisch gedacht.

  Like

 3. Greengo // juli 9, 2018 om 08:30 //

  Bij toeval, als zoiets bestaat, vond ik een artikel uit 2003 waarvan ik de link naar het pdf achterlaat vooral voor de verzamelaars van fictie en feiten. Wat wat is, laat ik over aan de insiders. Ook hier wordt gesproken over de Bushes, o.a. Alles voor wat het waard is .. http://www.markgimein.com/pages/soros.pdf

  Liked by 1 persoon

 4. Greengo // juli 9, 2018 om 17:46 //

  Like

 5. Van mij mag Trump……laat maar een hoop mensen een flinke stronthoop ruiken en zien hoe alles in elkaar steekt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s