Nieuw

Somaliër verkrachtte en bedreigde Zweeds minderjarig meisje te vermoorden – veroordeeld tot enkele weken werkstraf en geen deportatie

Bron/Auteur: Samhällsnytt

De Somalische staatsburger Mohomed, 17 jaar, is door de districtsrechtbank van Falun veroordeeld tot 150 uur gemeenschapsdienst wegens verkrachting en bedreiging met de dood van een meisje en haar familie. Mohomed wordt niet gedeporteerd.

Het vonnis omvat een groot aantal tenlasteleggingen, waaronder seksueel geweld, kinderverkrachting, misbruik van de gerechtelijke procedure, een aantal gevallen van bedreigingen, intimidatie (een andere aanklager), gewelddadig verzet, inbraak en diefstal, rijden zonder rijbewijs, ongeoorloofd gebruik van een voertuig en diefstal van een voertuig.

Mohomed heeft onder andere gedreigd de keel van het meisje door te snijden en tegen haar hoofd te schoppen als ze de verkrachting meldt. Hij schreeuwde tijdens de doodsbedreiging ook herhaaldelijk dat het meisje een hoer was.

Mohomed heeft ook gedreigd om andere leden van de familie van het meisje te vermoorden als ze de verkrachting meldt. Hij werd ook veroordeeld voor een inbraak, waarin hij met andere personen verschillende goederen stalen, onder andere mobiele telefoons ter waarde van 15.000 euro, en voor autodiefstal.

Mohomed is veroordeeld tot 150 uur gemeenschapsdienst. Concreet betekent dit dat hij in zijn vrije tijd voor een paar weken onbetaald werk moet uitvoeren, zoals schoonmaken of tuinieren.

Mohomed moet ook het verkrachte meisje van 16.500 euro smartengeld betalen (Rommel: wat op de schouders van de Zweedse belastingbetaler belandt). Bovendien moet hij 500 euro smartengeld betalen aan een andere jonge vrouw die hij heeft bespuugd.

Mohomed het kansenpareltje wordt niet uit het land gezet.

Bron:

https://samnytt.se/valdtog-och-hotade-doda-minderarig-flicka-doms-till-nagra-veckors-samhallstjanst-och-slipper-utvisning/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6952 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Somaliër verkrachtte en bedreigde Zweeds minderjarig meisje te vermoorden – veroordeeld tot enkele weken werkstraf en geen deportatie

  1. Bizar, maar nu kunnen ze hem wel vinden….

    Like

  2. Patsy M // juli 10, 2018 om 19:05 //

    Die rechter die dit uitsprak dient t zelde te overkomen. Dergelijke rechters moeten afgezet worden wegens empathie met verkrachters en potentiële moordenaars. Dit is walgelijk.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s