Nieuw

Rutte heeft allochtonen zelf in slachtofferrol geduwd

Mark Rutte. Bron: Screenshot Tweede Kamer

‘Is het gek dat Turken met Turkse vlaggen zwaaien?’ vraagt Frits Bosch zich af in een lezersbrief. ‘Onze regering heeft het zelf in de hand gewerkt. Hoe hypocriet is dan de uitroep ‘pleur op’ van Mark Rutte?’

Saniye Çelik, lector aan de Hogeschool te Leiden meende in haar artikel ‘Stop verwoesting van menselijk kapitaal’ dat het ‘genoegzaam bekend’ is dat de Nederlandse arbeidsmarkt discrimineert.

Ondernemerscoach Gürkan Çelik beweert in zijn artikel ‘Zolang Nederland duwt, trekt Erdogan’ hetzelfde.

Het gerenommeerde IFO-instituut in Duitsland onderzocht in 31 Europese landen de mate waarin inwoners gelijke kansen krijgen en mogelijkheden hebben om zich economisch te verbeteren. Volgens de onderzoekers is er één land waar de kansen en inkomensgelijkheid het grootst zijn: Nederland.

Nederland is kansen- en gelijkheidskampioen. Als zelfs in de huidige, extreem overspannen arbeidsmarkt groepen werknemers niet goed aan een baan komen, betekent dit dat werkgevers informatie hebben die hen ervan weerhoudt deze persoon aan te nemen. Veelal zal dit onterecht zijn, maar deze werkzoekenden moeten er helaas tegen ­opboksen.

Lees verder:

https://www.parool.nl/opinie/-rutte-heeft-allochtonen-zelf-in-slachtofferrol-geduwd~a4601059/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6952 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Rutte heeft allochtonen zelf in slachtofferrol geduwd

 1. Diegene die Rutte bewust in een slachtofferrol geduwd heeft zijn niet alleen de allochtonen maar ook een groot deel van de autochtonen,jaar en dag hebben wij als Nederlanders gewerkt met Britten,voormalige Joegoslaven,Italianen,Spanjaarden,Duitsers,
  Belgen en dit ging altijd goed met Nederlanders,maar de toenmalige regering (Lubbers en co )wilden goedkoper en haalde Vele Marokkaanse arbeiders hier heen en later vele Turken en deze verdeelde zij niet maar brachten ze allemaal in achterstandswijken waardoor zij de kansen kregen om een eenheid te worden en zich af te zetten met vaak agressie tegen de omstandigheden en de

  Like

 2. gecreëerde stilstand van de AOW en pensioenen zonder enige compensatie van inflatie en en verhogingen voor ouderen en gepensioneerden die niet meer de verhoging van huren en levensmiddelen kunnen betale wat momenteel al 30% p/p scheelt terwijl heel werkend Nederland 3 tot10% verhoogd word,
  Terwijl immigranten ruimschoots profiteren van door Nederlanders opgebrachten premies waar 40jaar aan betaald is,maar de regering zelf zorgt dat zij elk jaar een ruimschootse verhoging krijgen.
  Zo speel je de bevolking uit elkaar en kweek je haat en nijd maar dat is waarschijnlijk de bedoeling.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s