Nieuw

Monty Python’s Terry Gilliam: “Ik ben een zwarte lesbienne”

Terry Gilliam heeft zijn gewicht op de schaal gelegd in het debat over de vraag of Monty Python’s komedie te blank, mannelijk en elitair is.

“Ik vertel de wereld nu dat ik een zwarte lesbienne ben.”

De in Amerika geboren Python sprak op het filmfestival Karlovy Vary in Tsjechië tijdens een vertoning van zijn film ‘The Man Who Killed Don Quixote’.

Gilliam reageerde op de opmerking van het Hoofd Komedie van de BBC dat Monty Python onvoldoende “divers” was om “de moderne wereld te weerspiegelen”.

Dit trok een geïrriteerde reactie van collega Python John Cleese:

BBC’s Head of Comedy duwt het gebrek aan originaliteit van Monty Python naar beneden in een overdaad aan onderwijs en racistische vooringenomenheid.

Onterecht! We waren opmerkelijk divers VOOR ONZE TIJD

We hadden drie gymnasium-jongens, een poef en Gilliam, hoewel niet echt zwart, was een yank. En GEEN slavenhouders

Nu is het ‘Yank’-lid van het team ook toegetreden tot de strijd.

Volgens de Guardian:

“Het deed me huilen: het idee dat … niet langer zes blanke Oxbridge-mannen een komedie show kunnen maken. Nu hebben we één van dit nodig, één van dat, totdat iedereen vertegenwoordigd is … dit is bullshit. Ik wil geen blanke man meer zijn, ik wil niet de schuld krijgen van alles wat er mis is in de wereld: Ik vertel de wereld nu dat ik een zwarte lesbienne ben. Mijn naam is Loretta en ik ben een BLT, een zwarte lesbienne in transitie.”

en

Voegde eraan toe:

“[Allen’s] verklaring maakte me zo boos, ons allemaal zo boos. Komedie is niet geassembleerd, het is niet als het samenstellen van een jongensband waar je één van dit en één van dat samenstelt totdat iedereen vertegenwoordigd is.”

Bron:

https://www.breitbart.com/london/2018/07/05/monty-pythons-terry-gilliam-im-a-black-lesbian/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6952 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Monty Python’s Terry Gilliam: “Ik ben een zwarte lesbienne”

  1. Unnuh poef is heel wat anders jonguh https://youtu.be/9zlHU1MqULY

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s