Nieuw

Katholieke Bisschop: Europa’s Migrantencrisis ‘georkestreerd’ door internationale machten

De katholieke kerk wordt gebruikt als pion in een goed georkestreerd plan om de christelijke identiteit van Europese naties radicaal te veranderen door middel van massamigratie, zei bisschop Athanasius Schneider vorige week in een interview.

Schneider, hulpbisschop van Astana, Kazachstan, vertelde het Italiaanse dagblad Il Giornale dat de huidige migrantencrisis “een plan is dat lange tijd door internationale machten is georkestreerd en voorbereid om de christelijke en nationale identiteit van de volkeren van Europa radicaal te veranderen”.

Om hun doelstellingen te bereiken misbruiken deze machten “het ware concept van het humanisme en zelfs het christelijk gebod van de naastenliefde”, aldus Schneider, door het morele gezag van de kerk uit te buiten voor antichristelijke doeleinden.

De machten in kwestie “gebruiken het enorme morele potentieel van de kerk en hun eigen structuren om hun antichristelijke en anti-Europese doel effectiever te bereiken”, zei hij.

Het interview werd gepubliceerd te midden van een reeks initiatieven van paus Franciscus om een “mentaliteitsverandering” teweeg te brengen met betrekking tot immigratie door zich te richten op de positieve bijdragen van immigranten in plaats van de negatieve gevolgen van massamigratie.

De bisschop werd gevraagd naar zijn mening over de Italiaanse populistische politicus Matteo Salvini, die nu minister van Binnenlandse Zaken is. Hij zei dat hij niet bevoegd is om over de politieke situatie in Italië te spreken, maar prees de algemene richting die Italië nu inslaat, met name door op te komen tegen de Europese Unie (EU), die hij vergeleek met de Sovjet-Unie.

De bisschop zei dat hij de regering van elke Europese natie zou toejuichen die “haar eigen soevereiniteit en haar historische, culturele en christelijke identiteit probeert te accentueren tegenover het totalitarisme van een soort nieuwe Sovjet-Unie, die vandaag de dag de Europese Unie heet en onmiskenbaar een Masonische ideologie heeft”.

Schneiders woorden waren bijzonder schrijnend gezien zijn achtergrond, geboren in de Sovjet-Unie in 1961, het kind van etnisch-Duitse katholieken die Joseph Stalin na de Tweede Wereldoorlog naar goelags stuurde.

De kritiek van bisschop Schneider sluit aan bij soortgelijke zorgen van de Hongaarse premier Viktor Orbán, die ook heeft gestreden voor het behoud van de “christelijke” identiteit van Europa en van de nationale soevereiniteit van zijn land.

Orbán heeft de linkse miljardair George Soros uitgedaagd voor zijn plan om Europa te overspoelen met miljoenen migranten in een poging om de nationale grenzen te vervagen, door te zeggen dat de Europese Unie “Soros-migrantenplannen” volgt met haar gedwongen immigratiequota.

De Hongaarse minister-president zei in 2017 dat Soros en de EU een miljoen migranten per jaar willen binnenhalen om een EU-immigratiemacht op te richten die de nationale soevereiniteit van de lidstaten ondermijnt.

In 2016 gebruikte Orbán een andere analogie die door Schneider werd overgenomen, en drong er bij de Europeanen op aan zich te verzetten tegen de “sovjetisering” van Europa tijdens een gebeurtenis ter herdenking van de anticommunistische opstand van 1956.

Bron:

https://www.breitbart.com/london/2018/07/07/bishop-europe-migrant-crisis-orchestrated-international-powers/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9298 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on Katholieke Bisschop: Europa’s Migrantencrisis ‘georkestreerd’ door internationale machten

 1. In Verwegiestan wordt de Katholieken wakker……maar niet in het Vaticaan zelf.

  Like

 2. De Huidige paus en misschien ook vorige Pausen maken deel uit van dit internationale Judas plan om een Verenigd Europa te bewerkstelligen en het gaat ze lukken ook als alle bevolkingen niet opstaan tegen de huidige politiek van Europa en Brussel.
  Deze gigantische operatie is al gepland na het het einde van de Tweede wereld oorlog en word gezien als tegenhanger van de VS en Rusland en allemaal bedoeld en georganiseerd door banken(Rotchild’s ),die ook Hitler steunde en tegelijk de VS zodat de winst verzekerd was en de verenigde Multinationals die de dienst uitmaken voor onze poppenkast poppen wat KABINET heet maar geen reet te vertellen hebben bij die lieden.

  Liked by 1 persoon

 3. templars2017 // juli 8, 2018 om 23:06 //

  Ze weten het allemaal wat er gaande is ,ze weten het allemaal al heel lang.
  Al die het weten hebben er jaren garen bij gesponnen ,nu zijn er een paar die hun rol in heel die onfrisse affaire zien tanen en het gevaar aan de einder doemen ,deze lieden gaan ons nu “waarschuwen ” voor hetgeen ze jaren lang hebben helpen verzwijgen.
  De hypocrisie kent echt geen grenzen bij deze machtswellustelingen……

  Liked by 1 persoon

 4. Merel // juli 9, 2018 om 00:48 //

  Je land vol buitenlanders, dat heette vroeger bezetting

  Liked by 4 people

 5. De resolutie van Straatsburg
  In de junimaand van 1975 keurden 200 parlementsleden uit 9 West-Europese landen deze resolutie unaniem goed.

  De kernpunten van deze resolutie stellen:

  – dat Arabische immigranten die zich in Europa gaan vestigen gerechtigd zijn hun cultuur en hun godsdienst naar Europa te brengen, te promoten en te verspreiden.

  – dat Europese landen een contributie kunnen verwachten van de Arabische cultuur, vooral wat betreft het gebied der menselijke waarden.

  – dat Europese regeringen akkoord gaan de grootste prioriteit te geven aan het verspreiden van Arabische cultuur in Europa.

  – dat onze politici akkoord gaan om een gunstig klimaat te scheppen voor de immigranten en hun families

  -dat onze academische instellingen en persorganen de positieve bijdrage van de Arabische cultuur aan de Europese ontwikkeling benadrukken.

  De huidige tsunami van “vluchtelingen” is dus 43 jaar geleden al gerocheld………..

  Liked by 2 people

 6. 2010 (!)
  Van de Europese Resolutie 1743
  waarmee in Europa de islam versterkt én de islamisering versneld wordt, heeft bijna geen Europeaan ooit gehoord.
  1743-1: Radicalisering en terrorisme zijn het gevolg van uitsluiting, stigmatisering en discriminatie van moslims.
  1743-2: Islamofobie is het gevolg van een verkeerd begrip van de islam. Nationale regeringen pakken islamofobie onvoldoende aan, wat rechts in de kaart speelt.
  1743-3: De islam hoort bij Europa, deelt haar culturele wortels, heeft veel bijgedragen aan de beschaving en erkent de universele rechten van de mens en de vrijheid van meningsuiting.
  1743-9: Moslims moeten een speciale status krijgen en beschermd worden. Zij moeten daarvoor juridisch worden ondersteund om islamofobie te bestrijden.
  1743-11: De islam is een religie van vrede.
  1743-12: Haatzaaiende politieke partijen versterken de angst voor moslims door de islam te verbinden met geweld, waarmee een simplistische en negatieve voorstelling van zaken wordt gegeven. Deze politieke partijen moeten bestreden worden.
  1743-13: Anti-islam partijen willen de vrijheid van godsdienst voor moslims inperken, wat onaanvaardbaar is. Zo heeft Zwitserland een minarettenverbod ingevoerd wat ongedaan gemaakt moet worden.
  1743-14: Islamofobie moet uitgeroeid worden.
  1743-16: Boerka’s mogen niet verboden worden.
  1743-20: Stereotypen, misverstanden en angst m.b.t. de islam zijn typische symptomen van een wijdverbreid gebrek aan kennis van de islam onder niet-moslims, wat mensen vatbaar maakt voor islamofobie.
  1743-21: Het onderwijs moet daarom meer én structurele aandacht geven aan de zegeningen van de islam en de gemeenschappelijke waarden die hij deelt met het judaïsme en het christendom. Universiteiten en hogescholen moeten islamitische studies aanbieden die onderschrijven dat de islam onze democratische waarden, mensenrechten en wetten respecteert.
  1743-24: De EU moet meer samenwerken met islamitische organisaties uit moslimlanden om islamofobie te bestrijden en de islam te promoten.
  http://www.assembly.coe.int

  Liked by 2 people

 7. Geen complot theorie, maar officieel EU doel zoals beschreven in officiële EU-stukken in 2008.
   
  Een blik op de EU stukken:
  Legale migratie
  11. is van mening dat legale migratie nog steeds noodzakelijk is om te voorzien in de behoeften van Europa op het gebied van demografie, de arbeidsmarkt en de benodigde vaardigheden en door de gevolgen van demografische krimp en vergrijzing voor de economie; zij levert tevens een bijdrage aan de ontwikkeling van derde landen, door de uitwisseling van kennis en know how en door middel van betalingen door migranten; roept op tot de tenuitvoerlegging van veilige systemen om deze overschrijvingen naar derde landen te vereenvoudigen;
  12. is van mening dat reguliere migratie het alternatief moet vormen voor niet-reguliere immigratie, aangezien het een legale, veilige en georganiseerde toegangsweg tot de Europese Unie vormt;
  13. roept in herinnering dat er rond 2050 volgens de prognoses van de Commissie naar schatting 60 miljoen migrerende werknemers nodig zijn, hetgeen de noodzaak met zich meebrengt om migratie langs legale weg mogelijk te maken;
  De EU heeft voor u bedacht dat de EU 60 miljoen (il)legale migranten nodig heeft om de veroudering van de samenleving tegen te gaan. Nou, met succes, klaarblijkelijk, want de migranten komen binnen met miljoenen tegelijk. Deze EU afspraken verklaren direct waarom de EU geheel niets onderneemt tegen de illegale stromen en zich alleen inzet voor migranten en hen vooral een warm welkom wil heten.
   
  https://langleveeuropa.nl/2016/05/gratis-woning-gratis-inboedel-en-gratis-studeren-wat-is-nl-toch-mooi/

  Dit is geen incompetentie dus, van de EU, of een goed bedoelde verspreking van Merkel, of stompzinnig gedrag van Rutte, het is bewust zo gepland! Het is gepland gedrag dat al terug gaat tot ruim voor het Verdrag van Lissabon. De rode loper wordt uitgerold voor migranten, precies zoals gepland door de EU, en dan heb je het als burger uiteraard maar te accepteren en te betalen.

  Liked by 2 people

 8. Aangeboden t.e.a.b. een land gedeeltelijke gelegen onder de zeespiegel. Tot enkele jaren geleden zeer goed onderhouden. Vooral zeer geliefd bij arabisch sprekend volk en mensen met een licht getinte of donkere huidskleur.
  Gratis geld, gratis woning, gratis inboedel, gratis gezondheidszorg en de mogelijkheid om minstens 1 maal per jaar naar het land waaruit u uit onveiligheid bent gevlucht op vakantie te gaan.
  Werken en enigszins aanpassen echt niet noodzakelijk.
  De oorspronkelijke autochtone bevolking zal compleet uit het straatbeeld verdwijnen zoals nu al in vele wijken het geval is.
  Turks en arabisch worden de officiële landstalen en het Nederlands zal nog enige jaren worden gedoogd.
  De nog toegestane feestdagen zijn de ramadan en het suikerfeest. Overige feestdagen worden afgeschaft.
  De huidige, nog geldende, wetgeving zal binnenkort worden vervangen. De enige bron van wetgeving wordt de ‘Sharia’ en de Hadith.
  De koran wordt straks beschouwd als dé grondwet.
  De partijen waar nog op gestemd kan worden zijn Denk en D66. De eerlijkheid gebiedt mij u te zeggen dat D66 àbsoluut niet te vertrouwen is.
  Andere politieke partijen en oppositiegroeperingen zijn verboden.
  De democratische monarchie met ons parlementaire stelsel zal verdwijnen en veranderen in een absolute monarchie bestuurt door de zichzelf benoemde koning Kuzu. Deze koning regeert dan via een ministerraad, waarvan de belangrijkste posten worden bekleed door vooraanstaande leden van de koninklijke familie.
  Godallahmachtig…….

  Liked by 1 persoon

 9. Horatius // juli 9, 2018 om 11:29 //

  Het geheel overziende kunnen we maar één conclusie trekken: we zijn in 1975 verkocht en verraden door een collaborerende politieke elite. In ruil voor betaalbare olie een gedwongen Islamisering van Europa.

  De betreffende resoluties zijn blijkbaar een onderdeel van verdragen die zijn gesloten met de Arabische olieproducerende landen die hun olie als chantagemiddel hebben gebruikt om Europa stapsgewijs om te vormen tot een onderdeel van een wereldwijd Islamitisch kalifaat.

  Dit zijn zaken die uiteraard bewust buiten de publiciteit zijn gehouden om zodoende maatschappelijke onrust te voorkomen en tot op de dag van vandaag zijn de verantwoordelijken daar bijzonder goed in geslaagd.

  De 200 parlementsleden die in 1975 hun handtekening hebben gezet zullen voor het merendeel niet meer in leven zijn, dus dat is een gepasseerd station. Maar ook daarna zijn er resoluties ondertekend die alsnog meer dan genoeg aanleiding geven deze collaborateurs ter verantwoording te roepen.

  Alleen is hun macht dermate groot dat dit momenteel een kansloze missie is.

  Gedekt zelfs door het Vaticaan en de bureaucraten in Brussel zijn deze figuren onkwetsbaar en kunnen zij ongehinderd hun gang gaan met de omvolking van Europa. En het geheel staat onder leiding van Merkel & Macron.

  Er is nog enige hoop op een keerpunt omdat de voormalige Oostbloklanden recentelijk aangevuld met Oostenrijk en Italië weigeren mee te werken aan dit onheilsscenario en de onrust onder de Duitse bevolking met de dag meer toeneemt.

  De harde realiteit laat zien dat de integratie van de moslims volkomen mislukt is, dit stevig onderbouwd door de statistieken op het gebied van de criminaliteit en de werkeloosheid onder de bezettingstroepen.

  De verzorgingsstaat zal op de langere termijn de gigantische bezettingskosten niet meer kunnen financieren met als gevolg brede maatschappelijke onrust, grootschalige rellen en demonstraties en uiteindelijk een bloedige burgeroorlog.
  Wie wind zaait door het bewust creëren van massale volksverhuizingen van Afrikanen en militante moslims zal storm oogsten en uiteindelijk verantwoording moeten afleggen aan volkstribunalen.

  Onze hoop is gevestigd op het brede verzet van de z.g. zwijgende meerderheid die op een gegeven moment gaat inzien dat zij zijn onderworpen aan een sinister complot van een politieke elite die op hun beurt weer wordt aangestuurd door een maffia-achtige club van bankiers en andere invloedrijke individuen die regelmatig samen komen om de grote lijnen uit te zetten.

  En de domme massa gelooft nog steeds dat wij leven in een Democratie.

  Een Nepdemocratie dus.

  Liked by 1 persoon

 10. Greengo // juli 9, 2018 om 15:36 //

  Like

 11. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s