Nieuw

Juwelier die overvaller doodschoot, vrijgelaten onder voorwaarden, daders gingen bijzonder agressief te werk

Door: Jolien Lelièvre en TT

De juwelier uit Oostakker, die gisterenmiddag een verdachte van een overval doodschoot, is vrij onder voorwaarden. Dat bevestigt het parket. De juwelier zou door de daders geschopt, geslagen en bedreigd zijn met een vuurwapen.

De juwelier schoot gisterenmiddag op twee verdachten, nadat die zijn zaak waren binnengestapt en juwelen meenamen. “De mannen waren gewapend, maar hebben niet geschoten”, zei de woordvoerster van het parket gisteren.

De juwelier schoot pas na de overval op de verdachten toen die wegvluchtten op een bromfiets. Daarbij werd één van hen geraakt. De juwelier werd gearresteerd en voorgeleid op verdenking van doodslag. Verder onderzoek moet uitmaken of het om zelfverdediging gaat of niet.

Lees verder:

https://www.hln.be/nieuws/binnenland/juwelier-die-overvaller-doodschoot-vrijgelaten-onder-voorwaarden-daders-gingen-bijzonder-agressief-te-werk~a37a3f63/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6952 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Juwelier die overvaller doodschoot, vrijgelaten onder voorwaarden, daders gingen bijzonder agressief te werk

 1. claasje kater // juli 8, 2018 om 18:37 //

  Een lintje, wat zeg ik twee lintjes voor die man die zelf het heft in eigen hand heeft genomen.

  Liked by 1 persoon

 2. Like

 3. skeeter // juli 8, 2018 om 19:37 //

  hij zou boete moeten hebben voor het laten overleven van de ander.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s