Nieuw

Intersectionele Bitchfight – Transfobische lesbiennes vallen transgenders aan: ‘a person with a penis cannot be a lesbian’

transfobische lesbiennes pic twitter

De London Pride werd gisteren opgeschrikt door lesbische anti-transactivisten, die transgenderisme als een aanval op de lesbische identiteit beschouwen. De anti-transactivisten liepen rond met spandoeken waarop stond: ‘Transactivism erases lesbians’ en ‘Lesbian = Female Homosexual’.

Transgenders zouden de lesbische identiteit bedreigen, omdat een echte lesbienne een homoseksuele vrouw is, een cisgender vrouw.

Wij snappen er ook geen moer van, maar gelukkig legt top-journalist Eiwout Klei, de enige die nog voor Jalta.nl wil schrijven, het haarfijn uit.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9265 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Intersectionele Bitchfight – Transfobische lesbiennes vallen transgenders aan: ‘a person with a penis cannot be a lesbian’

 1. Hahaha!
  De potten tolereren geen namaak-potten. Heerlijk die identiteits-politiek.

  Like

 2. Ik pis bijna in mn broek van het lachen hier een gevecht in het gekkenhuis maar dan op straat .
  Wie heeft gvd de deuren van het gesticht open gelaten ?.

  Like

 3. Tsja, gelijk hebben ze wel.

  Like

 4. Johan // juli 9, 2018 om 00:28 //

  Als je dat filmpje ziet, is het wel een kut-demonstratie. Alleen is het erg lullig voor die omgebouwde transgenders die niet achter in de transactivistische rij mogen aansluiten bij de cisgender lesbiënnes tijdens de London pride demonstratie. Voor de rest zal het me worst wezen. Ik kom er niet meer uit wijs, hoe het in mekaar steekt.

  Like

 5. Lekker laten doen….zo ontdekken ze vanzelf wel , dat de normaal en logische mens GELIJK heeft …Er zijn maar TWEE (2) genders . Mannelijk + Vrouwelijk . Niks geen transgender en andere hersenspinsels .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s