Nieuw

Genk: Allochtone jongeren supporteren tegen Rode Duivels – en Frankrijk gaat het WK winnen voorspelt Fubar

Pixabay

In Genk hebben groepjes allochtone jongeren bij de wedstrijd van België tegen Japan voor ophef gezorgd door tegen de Rode Duivels te supporteren. Ze maakten daarbij provocerende gebaren en vierden luidkeels de achterstand van België. Toen de Rode Duivels de situatie hadden rechtgetrokken, kwam dat als een boemerang terug in hun gezicht.

Eergisteren speelde België tegen Japan op het WK voetbal in Rusland. In zowat alle Vlaamse steden worden bij wedstrijden van België grote schermen geplaatst waar duizenden mensen samenkomen om er te supporteren voor de Rode Duivels. Dat gebeurde eergisteren ook in het Limburgse Genk, alleen zorgden groepjes allochtone jongeren voor ophef door luidkeels tegen België te supporteren.

Sceptr >>

Dat is dan weer in schril contrast met:

Het bericht is al van 3 juli, want inmiddels hebben de ‘Rode Duivels’ ook al de Brazilianen er uit geknikkerd.

Wat Frans Timmermans aanzette tot een inktzwarte nationalistische kannibalistische haattweet:

De halve finales van het EK gaan nog tussen vier Europese landen, so much voor je WK, Frankrijk, België, Engeland en Kroatië.

Frankrijk – België

Kroatië – Engeland

De teams.

Frankrijk, 4 blanken:

België, zeg het maar:

Kroatië, all white Ustahsa’s:

Engeland, 4 blanken:

De FIFA is nog corrupter dan de EU, anders organiseer je geen WK in Qatar, dus die zijn tot alles in staat, en omdat ze bol staan van het ‘anti-racisme’ zal dus het meest zwarte team moeten winnen.

Frankrijk gaat winnen, want dat moet. Brood en spelen en propaganda.

Place your bets:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9265 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Genk: Allochtone jongeren supporteren tegen Rode Duivels – en Frankrijk gaat het WK winnen voorspelt Fubar

 1. Zweden ligt eruit. En volgens mij was dat het enige blanke team. Waarvoor ze nog op hun kop kregen van de ohzo ‘fatsoenlijke’ Zweedse linkse MSM.
  Desalniettemin hoop ik toch nog dat Zweden wint. Je weet het nooit. Misschien sterft de rest aan de Afrikaanse touwtyfus en wordt Zweden alsnog tot winnaar verklaard.

  Like

 2. Scrutinizer // juli 8, 2018 om 14:06 //

  Als Vlaming ben ik ook geen fan het Belgisch team.
  In het VK hebben Engeland, Schotland en Wales tenminste elk een eigen team, waarom niet in het federale Belgie? We hebben tenslotte toch ook geen EU team?
  Enfin, hoe dan ook: de rode duivels kunnen me maar weinig schelen.
  Niettemin heb ik mijn dochtertje wel wat proberen te leren: “Kijk, kleine beer, die mannekes in de Zweedse kleuren, dat zijn de Brazilianen en die in de Chinese kleuren, dat zijn de Belgen” 🙂

  Like

 3. Sorry, geen stem van mij, weet echt noppes van voetbal, wielren of tennis…
  Boeit me ook nada.
  Zou willen als ik al die verhitte hoofden op die tribunes zie dat al die mensen zich eens druk zouden maken over werkelijk interessante en ernstige zaken in hun leven ipv zo;n leeg achterlijk spelletje, zucht
  Heb m wel een penalty voor je gegeven 😉

  Like

 4. Republikein // juli 9, 2018 om 00:49 //

  Valverde of Froome wordt wereldkampioen.
  Jan de Bakker had me uitgenodigd, voor een voetbalwedstrijd tussen Ajax en Blauw-WIt, ik zeg Jan, er vallen toch geen dooien,…..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s