Nieuw

Canada: Premier Trudeau schenkt $23.000.000 aan terrorisme gerelateerde islamitische groeperingen

In 2015 kreeg de Canadese premier Justin Trudeau 75 procent van de stemmen van de moslims. Het ziet ernaar uit dat minister-president Trudeau hoger mikt voor 2019. Trudeau wil minstens 90 procent van de moslimstemmen en hij wil dat de Canadese belastingbetaler ervoor opdraait.

Een van de groepen die zal profiteren van Trudeau’s goudmijn is de Nationale Raad van Canadese moslims, de voormalige tak van de aan terrorisme verbonden CAIR in de Verenigde Staten. Ook de “liefdadigheidsgroep” pro-jihad Islamic Relief zal profiteren van de vrijgevigheid van Trudeau en zijn islamophilia.

Het moslimparlementslid van Mississauga, Iqra Khalid, die heeft gepleit voor de pro-sharia M-103 motie, kondigde met vreugde de massale betaling aan haar kiezers aan. Wat nog verachtelijker is, is dat premier Trudeau heeft gevochten om te voorkomen dat Canadese militaire veteranen, die wanhopig behoefte hebben aan compensatie, van extra financiële middelen worden voorzien.

Bron:

https://gellerreport.com/2018/07/trudeau-islamic-groups.html/

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5827 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Canada: Premier Trudeau schenkt $23.000.000 aan terrorisme gerelateerde islamitische groeperingen

 1. skeeter // juli 8, 2018 om 20:18 //

  Trudeau is done
  https://calgarysun.com/news/provincial/bell-trudeau-had-his-chance-and-he-blew-it?fb_action_ids=10214667500594845&fb_action_types=og.comments

  We verwachten of een snap election of dat ie zijn rit uitzit tot volgend jaar wanneer hij er zeker uitvliegt. Dan is het aan de volgende regering om m103 weer ongedaan te maken en die smerige muslims aan te pakken. Dit gebeurt natuurlijk weer niet want ook de nieuwe regering zal daar zijn fingers niet aan willen branden.

  Like

 2. Die trudeau hoort berecht te worden wegens land- en volksverraad

  Like

 3. skeeter // juli 8, 2018 om 21:05 //

  absoluut Lisa.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: