Nieuw

Blogster retweet tweet van chef kunst Parool – politie intimideert blogster want stonden islamitische kinderen op

Het was geen probleem dat de chef kunst van het Parool een foto tweette waar vier kinderen op stonden.

De tweet is inmiddels weggehaald, dus ik weet niet of die in de krant stond of ergens anders. Maar in Nederland is het niet verboden foto’s te nemen in de openbare ruimte. Al begrijpen moslims dat vaak niet, en de politie in hun dhimmiekielzog vergeet ook plotsklaps de Nederlandse wet als ze ook maar de minste mogelijk zien om lekker te kunnen Collaboreren. Zo is er dit filmpje waar Ben Kok filmt naast een politiebureau en moskee in islAmsterdam waar de politie zich gedraagt als shariapolitie. Ben Kok heeft daar later nog meer gezeur mee gekregen door de politie, zijn apparatuur was stuk, en de gewelddadige moskeegasten kregen niks te horen (het relaas staat ergens op Hoeiboei).

Xandra Lammers, ze gebruikt haar echte naam (dochter van de bekende PvdA-er Han Lammers), retweette met het bijschrift ‘islamitisch IJburg’. De kinderen liepen er islamitisch bij, twee jongetjes in lange witte jurken. Een objectief bijschrift.

Ene @LadyRif die kennelijk nogal gespitst is op Xandra tweet dan:

Erg vies&laag om wederom foto’s van kinderen te gebruiken voor je #haatzaaiende praktijken!

Het betreft een feitelijk vaststelling dat IJburg islamiseert, waar ‘LadyRif’ enthousiast aan meewerkt, maar als iemand dat dan constateert is het haatzaaien. De kronkels in die moslimahersenen zijn moeilijk te volgen. In plaats van dat ze applaudiseert dat IJburg islamiseert, ze wil niets liever, noemt ze het haatzaaien.

Enfin, in de tweet vraagt ze of politie IJburg meeleest.

En die doet dat. En twee dagen later, 19 juni, ontvangt Xandra een mailtje van de er op los tutoyerende (wat is er mis met Mevr. Lammers ?) politie:

Beste Xandra,

Via via krijg ik het verzoek om je te benaderen om de foto’s van de kinderen die je geretweet hebt van Jan Pieter Ekker op je twitteraccount te verwijderen. Het gaat om de twee meisjes en twee jongetjes die je een dag geleden hebt geplaatst. Kennelijk zijn  de ouders niet blij met de publicatie van deze foto’s.

Met vriendelijke groet,

Waar bemoeit die politie zich mee ?

Lees hier het hele blog van Xandra Lammers.

En hier eerdere stukken die we van haar aanhaalden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Blogster retweet tweet van chef kunst Parool – politie intimideert blogster want stonden islamitische kinderen op

  1. trebor2110 // juli 8, 2018 om 16:38 //

    Liked by 2 people

  2. trebor2110 // juli 8, 2018 om 16:42 //

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s