Nieuw

Berlijn: Acht Syriërs slaan Syrische jood het ziekenhuis in

Pixabay

Acht mannen die in Duitsland asiel zoeken werden in de nacht naar zaterdag gearresteerd door de politie. Naar verluidt hebben de Syriërs een andere Syrische man in elkaar geslagen voor het dragen van een davidsster om zijn nek.

Zoals die Welt beweert te hebben vernomen uit kringen van de Berlijnse politie had de joodse Syriër rond 01:00 ’s nachts in het James-Simon-Park aan een groep landgenoten om een vuurtje voor zijn sigaret gevraagd. De vermeende daders kwamen eerst aan dit verzoek tegemoet, totdat een van hen een sieraad ontdekte in de vorm van een davidsster aan zijn ketting.

De man werd in elkaar geslagen, waarbij hij verschillende kwetsuren opliep die poliklinisch behandeld moesten worden. Een woordvoerder van de Berlijnse politie bevestigde de zaak en het onderzoek van de staatsveiligheidsdienst (SB) die verantwoordelijk is voor politieke misdrijven.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/07/08/acht-syrer-juden/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6971 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Berlijn: Acht Syriërs slaan Syrische jood het ziekenhuis in

  1. By the way:

    Laatste Joden uit Syrië gered
    https://jonet.nl/laatste-joden-uit-syrie-gered/

    Like

  2. Dat waren dan 9 Syriërs teveel

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s