Nieuw

Ali verkocht het lichaam van Maria (14) aan oudere mannen, véél mannen

De Brabantse Maria was pas 14 toen hij haar lichaam verkocht aan mannen, oudere mannen, véél mannen. Toen ze hem aangaf, moest zij onderduiken. Hij loopt nog altijd vrij rond.

Ali * zit vanavond wel érg lang aan de telefoon, en hij praat in een taal die Maria * niet kent. Ze gaat vast in zijn bed liggen. Het is vijf kwartier na middernacht als hij eindelijk ook komt. Hij wil knuffelen, seks. Ineens beseft ze dat ze niet meer alleen zijn, ze doet haar ogen open en ziet twee onbekende mannen in de slaapkamer staan. En voor ze weet wat er gebeurt, deelt Ali haar lichaam gebroederlijk met hen.  Ze gilt, ze schopt, ze duwt. Maar wat kan een meisje uitrichten tegen drie mannen? Een meisje van krap 14 jaar.

Arno Heesakkers, AD >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9265 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Ali verkocht het lichaam van Maria (14) aan oudere mannen, véél mannen

 1. Een verhaal zoals we er al vele hebben gehoord en gelezen ,het worden er al maar meer dat het gevaarlijk wordt om het als het nieuwe gewoon te zien .
  het komt gevaarlijk dichtbij de norm van een fait divers ,laat je niet foppen dat is het niet ,het is en zoveelste verhaal van een meisje dat door dat gespuis een levenslang trauma gaat hebben.
  Dit vlug lezen en vergeten als “weer één” is radicaal verkeerd , het moet levend gehouden worden dat dit gedrag nooit mag getolereerd worden…….

  Liked by 1 persoon

 2. Like

 3. Van mij mag de DOODSTRAF weer ingevoerd worden voor dat SCHOREM,
  Mocht het mijn dochter overkomen maak ik hem/hun koud.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s