Nieuw

Zweeds staatsbedrijf PostNord stopt met het leveren van pakketten op adressen in Malmö: “Te gevaarlijk”

PostNord levert geen pakketten meer in de buurt van Seved. © News Øresund - Johan Wessman

PostNord voert geen pakketten uit naar bepaalde adressen in Malmö. Dit vanwege het risico van “beroving en mishandeling”, rapporteert het bedrijf. De stadsdelen worden als zo gevaarlijk beschouwd dat het de arbeidsverantwoordelijkheid van het bedrijf om zijn personeel daar te laten werken zou breken.

Sylvia Ziegler, die in Malmö woont, heeft onlangs gewacht op een pakketbezorging van PostNord. Maar er kwam nooit een pakket.

De reden hiervoor is dat PostNord om veiligheidsredenen geen pakketten aan haar adres bezorgd. In plaats daarvan is het “vergrendeld” in het systeem van het bedrijf.

Ziegler woont namelijk in Augustenborg, dat grenst aan het multiculturele probleemgebied (kwetsbaar gebied) Seved.

– We zijn niet allemaal criminelen hier, wat gebeurt hierna, komt de ambulance niet als ik een hartaanval krijg?, zegt Sylvia Ziegler tegen SVT Skåne.

Wanneer SVT Nyheter contact opneemt met PostNord’s regionale manager Anita Nilsson, antwoordt ze dat het gaat om gezondheid en veiligheid op het werk. De briefpost kan worden uitgedeeld, maar het gevaar van roofovervallen op de chauffeurs van bezorgbussen is aanzienlijk groter dan voor een postbode, meent zij.

Sylvia Ziegler is echter nog steeds kritisch over het bericht dat haar adres geblokkeerd is. Dan kan PostNord bewakers inhuren, zegt zij, erop wijzend dat het hun verantwoordelijkheid is om hun diensten uit te voeren.

Ze is ook ongelukkig met het feit dat PostNord nooit informatie naar haar heeft gestuurd dat haar adres te gevaarlijk is om naartoe te gaan.

Bron:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/malmobon-sylvias-adress-ar-for-farlig-att-leverera-paket-till

http://www.friatider.se/postnord-slutar-k-ra-ut-paket-p-adresser-i-malm-f-r-farligt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6952 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Zweeds staatsbedrijf PostNord stopt met het leveren van pakketten op adressen in Malmö: “Te gevaarlijk”

 1. De enige oplossing is dat men het pakket gaat afhalen in een wijk die niet gevaarlijk is

  Like

 2. Yvonne // juli 7, 2018 om 18:29 //

  Dat is toch te gek dat het zover moet komen
  Ik bestel wel eens voer voor mijn dieren soms 20 kilo zakken en daar zou ik als ik daar woon mee moeten gaan sjouwen?

  Like

 3. Johan P // juli 7, 2018 om 21:12 //

  Ja hoor. Ik kan me voorstellen dat het voor deze dame een onaangename verrassing is dat ze geen pakketten meer krijgt, maar voorstellen dat het bezorgbedrijf dan maar bewakers in moet huren is natuurlijk van de zotte. Wil ze dat dan verrekenen met de bezorgkosten misschien? Dus die voor dat gebied dan 10x zo hoog maken? Nee, dat zal wel niet.
  Als zij graag pakketten wil kunnen ontvangen dan zal ze er bij haar volksvertegenwoordiger op moeten aandringen dat al dat criminele gajus wordt opgepakt en uitgezet.

  Like

 4. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s