Nieuw

Somalische burgemeester in Engeland verbiedt Donald Trump om de stad te bezoeken

Sheffield’s nieuw benoemde burgemeester, 28-jarige Somalische migrant, moslim en milieuactivist Magid Magid, heeft besloten om president Donald Trump te verbieden de stad te bezoeken.

Sheffield’s burgemeester Magid Magid (Foto: Chris Saunders – CC0 Public Domain)

De Britse stad Sheffield nieuw benoemde burgemeester, 28-jarige Somalische migrant, moslim en Groene Partij-lid Magid Magid, heeft veel kritiek gekregen nadat hij besloten had om de Amerikaanse president te verbieden om de stad te bezoeken, en tot een officiële dag van solidariteit opriep met alle illegale migranten die de VS binnendringen vanuit Mexico.

Een foto verspreidt zich nu op grote schaal op de social media, waar Magid gehurkt op een tafel zit, gekleed met een Mexicaanse sombrero en een t-shirt met “Donald Trump is a wasteman”.

De achtergrond van Magid’s idioterie is dat Trump op 13 juli een bezoek aan Engeland brengt voor een ontmoeting met koningin Elizabeth II. Een bezoek aan Sheffield is niet gepland, maar Magid heeft niettemin zijn ambt misbruikt om te protesteren door Trump te verbieden een voet in de stad te zetten.

Als burgemeester heeft Magid niet zulke bevoegdheden. Noch heeft hij het mandaat om officiële dagen aan te kondigen.

Als moslim is Magid ook boos op Trump’s terrorisme bestrijdende inreisverbod uit bepaalde landen waar de islam de dominante religie is, een beslissing die echter getoetst en goedgekeurd is door het Amerikaanse Hooggerechtshof.

Magid meent dat premier Theresa May zijn voorbeeld moet volgen en Trump moet verbieden naar Engeland te komen. Hij vindt ook dat de koningin moet weigeren de Amerikaanse president de handen te schudden.

De situatie laat duidelijk zien hoever de multiculturele waanzin erin is geslaagd om de Britse samenleving te penetreren.

Bron:

Britain’s coolest mayor calls Trump a ‘wasteman’ and bans him from Sheffield

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6971 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on Somalische burgemeester in Engeland verbiedt Donald Trump om de stad te bezoeken

 1. Hb. Schwarz // juli 7, 2018 om 16:54 //

  Kan die linkse blowjunk dat zomaar uitmaken?
  Vier jaar terug woonde deze eiser en handophouder, nog in een plaggenhut in Somalië en nu verbied hij de fantastische Amerikaanse president Sheffield te bezoeken. Je ziet het maar, je maakt een sterk verwarde asieleiser burgermeester en ze gaan de vreemdste dingen roepen, zeggen en doen.
  Arm Engeland.
  Viva trump!

  Like

 2. Wie heeft dat moslimtuig als burgemeester gekozen?
  Great Britten is echt verloren

  Like

 3. scherpschutter1943 // juli 7, 2018 om 17:15 //

  Great Britten, een verloren natie, ten dode opgeschreven. Ze weten het alleen zelf nog niet. Trump zal ze wel de spiegel voorhouden

  Like

 4. Waar gaat het heen met de wereld als ze ook al die ongewassen Somaliërs burgemeester maken.

  Like

 5. skeeter // juli 7, 2018 om 17:32 //

  Hij is bang, Trump is de vuilnis man en hij het vuilnis

  Like

 6. Yvonne // juli 7, 2018 om 17:34 //

  Ik dacht eerst dat het satire was een burgemeester uit Somalië
  En die Khan uit Londen is goed bezig er een islam stad van te maken, hoe komen ze aan die baantjes?

  Like

 7. Als ik Trump was zou ik precies in dat kutdorp met Nigel Farrage afspreken laat het er maar op aankomen .

  Like

 8. Is er een lijstje bekend hoeveel moslims in Engeland burgemeester zijn?

  Like

 9. jrtpf // juli 8, 2018 om 00:53 //

  He?? ik dacht eerst aan een grap, hoe kan zoiets mogelijk zijn? moet je hem zien zitten, Dat deugd niet. Ik heb al eerder eens gezegd; hier komt gedonder van, het duurt niet lang meer.

  Like

 10. trebor2110 // juli 8, 2018 om 10:42 //

  Magid Magid, vertrouw nooit iemand met een dubbele voornaam en hij kan ze eigen naam niet eens spellen dan moet zijn Maggot Maggot .

  Like

 11. Kijk ‘m zitten. Wat een aanfluiting.
  En dat Engeland noemt zich dan een ‘moderne en verlichte natie’.

  Soms vraag ik mij wel eens af of de gemiddelde burger in -in dit geval- Engeland, besef heeft hoever zijn/haar land inmiddels naar de verdoemenis is geholpen.
  Sheffield een somalische burgermeester, London een indiër…..
  Als je niet beter zou weten zou je denken dat dit het nieuwe scenario is voor de volgende uitgave van de film ‘Planet of the Apes’.

  Wanneer je als uitgever zijnde bovenstaand gegeven 25 jaar geleden zou hebben verwerkt in je ‘stripboekenreeks’ had het totaal absurd en ongeloofwaardig geweest.
  Bovenal jezelf onsterfelijk belachelijk gemaakt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s