Nieuw

RADAR en vier islamitische koepelorganisaties willen Wilders alsnog vervolgen voor ‘haatzaaiende’ campagnespot

Antidiscriminatiebureau RADAR en vier islamitische koepelorganisaties willen dat de PVV alsnog wordt vervolgd voor de ‘Islam is’-campagne. Ook de Rotterdamse Islamitische stichting SPIOR doet mee. Ze zijn met een ‘artikel 12’ procedure naar het gerechtshof gestapt. De officier van justitie zag eerder geen mogelijkheden voor vervolging.

De nieuw gestarte procedure is klachtenregeling voor mensen die vinden dat een afgewezen zaak toch voor de rechter zou moeten komen.

De aanleiding voor de aangifte is de campagnespot van de PVV die 15 maart is uitgezonden in de Zendtijd voor Politieke Partijen. Het spotje begint met de tekst ‘Islam is’ gevolgd door woorden als ‘geweld’ en ‘terreur’. Bij de slotzin druipt er bloed uit de tekst.

De campagnespot is volgens de aanklagers ‘ontwrichtend voor de samenleving’ omdat het zou aanzetten tot haat tegen en discriminatie van moslims .

Lees verder:

https://www.rijnmond.nl/nieuws/170476/PVV-en-Wilders-alsnog-vervolgen-voor-haatzaaiende-campagnespot

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6971 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

17 Comments on RADAR en vier islamitische koepelorganisaties willen Wilders alsnog vervolgen voor ‘haatzaaiende’ campagnespot

 1. De schoften zijn er op uit om met Wilders het zelfde te bereiken als met Tommy Robinson.

  Liked by 2 people

 2. Is er dan nu helemaal geen enkele advocaat en/of rechter , te vinden die BEIDEN tot de conclusie komen , dat bepaalde Soera’s uit de koran , EXACT hetzelfde cq ERGER jegens non-moslims zijn , en dat deze zo goed als dagelijks in bijna iedere moskeet door de imams worden geciteerd en de mosket gangers al sinds hun kindjaren , volgepompt worden met HAAT jegens iedereen die GEEN moslim is ??? En dat de wet , dan ook voor de moslims geldt , dus AL die grapneukerts , vervolgd moeten worden ??? Zo niet deze zgn religie , verboden en verbannen zou moeten worden…….WERELDWIJD ….??? Laat ze een voorbeeld nemen aan Angola verdorie.

  Like

 3. polderboy // juli 7, 2018 om 08:33 //

  RADAR is een gemeenteloket van R’dam, dat met belastinggeld wordt gefinancierd.
  RADAR wijdt buitengewoon veel tijd en dus wezenlijk veel belastinggeld aan de PVV:
  https://www.radar.nl/read/voortgang-zaak-wilders

  Je ziet dat ze met alle mogelijke recht zaken tegen de PVV volledig op de hoogte gehouden willen worden.
  Een, ik neem aan departementaal ambtenaar, genaamd Vrolijk, schrijft de brieven steeds aan de gemeenteambtenaren van RADAR, die al sinds begin 2014 op jacht naar Wilders zijn via allerlei recht zaken: https://www.radar.nl/read/voortgang-zaak-wilders

  De Nederlandse ambtenaren, die onder leiding van Samsom en Van Riessen de opdracht hebben gekregen om PVVers te mollen, doen dat anders dan in Syrië.
  Ook daar gaat het in 2014 overigens voortreffelijk, waarvoor West Europa 6000 jihadstrijders had bijgedragen aan de internationale coalitie van ISIS strijders.

  De ambtenaren mollen Wilders niet, zoals de makkers van ISIS in Syrië, maar leggen hem plat. Uit de brief van 10 november 2016 lees je immers dat ze Wilders alleen al in de maand november 2016 op 3, 4, 14, 16, 17, 20, 21, 23, 24, 25 voor de rechter slepen.

  Geweldig toch hoe de islamieten in Nederland samen met ambtenaren ons belasting geld in kunnen zetten in de strijd voor de overheersing van Allah,
  Die ongelovige honden moeten bloeden met hun belastinggeld, want die rechters en advocaten, die ook als ambtenaar enorm verdienen, loopt zelf een miljonair op leeg.

  Nee, in Nederland hoeven de helden van ISIS er niet voor te vechten.
  Daar zorgen de ambtenaren, die er zelf ook lekker van mee vreten, wel voor.
  Je sloopt die ongelovige honden gewoon financieel, en legt ze plat, door elke opmerking helemaal uit te melken langs elke denkbare juridische weg, die toch gesubsidieerd is en ambtenaren helpen wel mee aan de sloop.

  Liked by 2 people

 4. Jack vanderVeen // juli 7, 2018 om 09:27 //

  Indien Wilders had gesproken van:”islam is OOK ……..”, dan zou niemand ook maar één punt kunnen gehad hebben.
  Zonder het woordje “OOK” kan men vele richtingen uit, ook die van onnodig kwetsend.

  Like

 5. antiislamnu // juli 7, 2018 om 09:47 //

  Laat ze maar bewijzen dat het filmpje leugens verspreid dat lukt ze niet want het staat gewoon geschreven in het boek van de pedofiel.
  Verder is er overweldigend bewijsmateriaal dat overal waar islam is er dood en verderf heerst hoe meer islam hoe meer ellende .
  Wilders heeft gewoon de waarheid c,q de realiteit van alle dag laten zien

  Liked by 1 persoon

 6. Horation Payne // juli 7, 2018 om 10:17 //

  In 2010 verscheen in HP De Tijd een interview van Wafa Sultan.
  Daarin zei ze dat we geknecht worden door moslims.
  Klopt. Maar slechts weinigen hebben dat echt in de gaten.
  Afshin Ellian waarschuwt vandaag in de Telegraaf ook voor de islam.
  https://www.hpdetijd.nl/2010-10-11/pas-op-moslims-willen-jullie-knechten/
  Dat Radar is niks anders dan de Nieuwe NSB.

  Liked by 2 people

 7. polderboy // juli 7, 2018 om 12:06 //

  @Haration Payne 10:17
  Het stukje in HP de Tijd heb ik gelezen.

  Nu is er een groot voordeel aan, om moslim te zijn, zoals de Italiaanse maffia er een bliksems voordeel bij heeft, om katholiek te zijn.
  Barmhartigheid en vergeving kent de islam immers ook als geen ander.
  Men begrijpt dat zwakheden en zonden, als je maar lid bent, zo weer vergeven zijn.

  Ik ben lui tegen gekomen, de mij als ongelovige hond driegend vertelden dat ze moslim waren, en ondertussen alcohol dronken, rookten, logen en stalen en hier en daar wat loverboyden.
  Ze weten dat ze met hun lidmaatschap van de islam toch absoluut goed zijn.

  Maar oh wee, als je geen moslim bent!
  Dan ben je verdorven en slecht: hoe goed je in werkelijkheid ook bent.

  Islam is gewoon een mieterse club met enorm veel leden voordelen en kortingen op de straf voor zonden en slechte daden.
  Waarom zul je goed zijn, als je als moslim toch altijd al goed bent?

  Liked by 2 people

 8. Moet je om te kunnen islammen en gebruik te maken van alle voordelen en geneugten een klantenkaart hebben of is het genoeg als je een matje hebt en je lul even laat zien?

  Like

 9. paulzwueste // juli 7, 2018 om 16:32 //

  Breibrouwsels.
  Ik heb de folder toevallig voor me liggen.
  Je krijgt direct ’n klantenkaart, en bij aanslagen en/ of zogenaamde halsmisdrijven kan je leuk punten sparen.
  Voor 500 punten heb je al ’n geheel verzorgd Schilderswijk-weekend, inclusief rondrit
  achterop ’n scooter waarbij je naar hartenlust argeloze blanke voorbijgangers mag bespuwen en uitschelden.
  Voor 2000 punten krijg je ’n 14-daagse verblijf voor twee personen in ’n oorlogsgebied naar keuze.
  Overnachten bij IS-familie, inclusief excursies naar de frontlinie waarbij je Christenen zal mogen zien verdrinken of roosteren in kooien.

  En inderdaad het is gebruikelijk dat je bij elke aankoop bij een van de gegarandeerd Judenreine zelfbedieningszaken even je lul laat afstempelen door de moslemische kassièrre.

  Zorg wel dat je voldoende stempellengte hebt!

  Liked by 1 persoon

 10. Claasje Kater // juli 7, 2018 om 16:43 //

  Hoe kun je iemand vervolgen die slechts de waarheid toont? Dom volk

  Like

 11. Helaas kan ik geen arabisch verstaan, kan iemand duidelijk maken wat er vanaf 2 min 58 gezegd word? Het lijkt mij anti joods.

  Like

 12. En dergelijke haatboodschappen mogen dan weer wel , het is om het schijt te krijgen.

  beseft niemand uit de massa dat dit het nieuwe straatbeeld wordt? het enige dat nog ontbreek is een paar sukkels die moeten onthoofd worden ,dan krijg je net hetzelfde tafereel als we al vele malen gezien hebben in Syrië en in Irak ,het is hetzelfde theater om de angst voor allah in de bevolking te ankeren.

  Zij die in de tijd hebben gezegd dat het ver van hier was zullen hun visie moeten gaan herzien ,het is nu hier……

  Liked by 1 persoon

 13. @paulzwueste

  Vroeger, jáááren geleden, had ik nog weleens wat moeite met de lengte om er wat op te zetten. Toen was het, laten we zeggen, meer stam dan schors. Nu is dat anders, ik kan op die flodderende schorsachtige vellerigheid best een complete, soera geschreven als strafregels, kwijt. Dat hoorde ik van een vriendin die er verstand van heeft en inmiddels een zeer ruime ervaring. Die wist ook te vertellen dat de arme jongens in die kookpottenlanden allemaal een stukje van de sok afdoen om eelt te kweken zodat het gepiel met buurmeisjes, die daar allemaal vlijmscherpe horlogeveertjes op de doos hebben, niet zo’n remmende werking hebben. Rare jongens zijn ’t daar. Kookpotten met horlogeveertjes. Zouden onze potten dat nu ook hebben?

  Liked by 1 persoon

 14. paulzwueste // juli 8, 2018 om 17:57 //

  Dit wordt te veel voor mij….
  Hij is vorige week afgevallen en ik neem ’n nu ’n ’n klein plastic zakje mee.
  Wel handig met die doordrukclips, je weet wel.

  Like

 15. Ja, ik begrijpt ’t wel. ’t Is te heftig allemaal als je nu helemaal niks meer hebt om op te schrijven. Sterkte en dat zakje kun je gewoon in die gele afvalbakken voor de hondjes gooien hoor.

  Liked by 1 persoon

 16. paulzwueste // juli 9, 2018 om 20:15 //

  Bij ons noemen we dat “restafval” en daar wordt bijzonder scherp op toegezien.
  De naam alleen al als je weet dat het allemaal islamitische vochtige doekjes gevuld met
  islamitische spermazoïden zijn.
  Je herkent ze aan de afbeelding van Mohammed die met ’n negenjarig geitje bezig is.
  Tussen haakjes, ik ben al jaren in Saoedi Arabië op zoek naar het eerste vochtige doekje wat Mohammed met dat negenjarig geitje gebruikte om het restafval op te ruimen.
  Als je dat vindt ben je helemaal binnen want ze geven daar heel veel geld voor.
  Wel oppassen voor alle namaak die er op de markt is.
  Je enige aanknopingspunt is de lucht van negen jarige geitjes.
  Als je die eenmaal in je neusgaten hebt kun je niet meer missen.

  Trouwens die zalje ook niet meer kwijtraken ook.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s