Nieuw

Orbán heeft “8.000 gewapende mannen” aan de grens geplaatst om de immigratie te stoppen

(CC0 Public Domain)

De Hongaarse premier Viktor Orbán heeft 8.000 gewapende mannen aan de grenzen van het land geplaatst om verdere immigratie naar Europa tegen te houden. Hij zei dat tijdens een persconferentie in Berlijn met de Duitse bondskanselier Angela Merkel.

Het verschil tussen het immigratiebeleid van Hongarije en dat van Duitsland werd heel duidelijk toen de leiders van beide landen donderdag tijdens een persconferentie bijeenkwamen.

De Duitse bondskanselier Angela Merkel pleitte voor meer immigratie naar het continent en verpakte deze ideeën in politiek correcte retoriek.

– Ik denk, en dit is het verschil, dat de ziel van Europa de menselijkheid is. En als we die ziel willen behouden, kan Europa zijn grenzen niet sluiten, vertelde ze aan verslaggevers.

Orbán reageerde met het huldigen van de beschermende grenzen die Hongarije heeft gebouwd tegen Servië en Kroatië, een hek dat volgens de premier wordt bewaakt door “8000 gewapende mannen”.

Het doel van deze grensbewakers is, volgens de Hongaarse premier, om Hongarije, maar ook ander Europese landen te beschermen tegen immigratie.

– Wat we al wisten is nog duidelijker geworden: de kanselier en ik zien de wereld anders, zei hij.

Bovendien wees Orbán erop dat zijn grensbewaking voor Duitsland een enorme verlichting heeft veroorzaakt.

– Ik heb de kanselier gezegd dat de grens van Zuid-Hongarije beschermd is: immigranten kunnen niet naar Oostenrijk of Duitsland komen. En dat zal zo blijven, wat betekent dat het verkeerd is om te spreken van een gebrek aan solidariteit van Hongarije, legde Viktor Orbán uit.

Maar de waardering van Merkel bleef uit. In plaats daarvan reageerde ze met meer gepraat over “menselijkheid”.

– We moeten altijd onthouden dat er mensen zijn die naar ons toe komen. Dit gaat over de fundamentele menselijkheid van Europa. Europa kan zich niet bevrijden van moeilijkheden en lijden, zei ze.

Bron:

https://abcnews.go.com/International/germanys-merkel-hungarys-orban-testy-public-handle-refugees/story?id=56406032

https://www.telegraph.co.uk/news/2018/07/05/merkel-orban-clash-migrant-policy-amid-eu-divisions/

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5827 Articles)
Altijd in oppositie.

12 Comments on Orbán heeft “8.000 gewapende mannen” aan de grens geplaatst om de immigratie te stoppen

 1. De fundamentele menselijkheid van Europa kan pas terugkeren zodra Merkel voorgoed van het politieke toneel verdwijnt. Dan pas kan Europa zich bevrijden van moeilijkheden en lijden.

  De grootste onmens, die hier op aarde rondloopt, praat het meest over menselijkheid? Ze weet niet eens wat dat woord betekent!

  https://www.facebook.com/Verenigdeuropa/?modal=admin_todo_tour

  Liked by 1 persoon

 2. skeeter // juli 7, 2018 om 16:28 //

  Dat wijf is kompleet gestoord met haar menselijkheid. je eigen bevolking naar de kloten helpen is de onmenselijkheid.

  Liked by 2 people

 3. Yvonne // juli 7, 2018 om 16:29 //

  knettergek is die afthanse zeug, ze blijft volharden dat ze meer immigranten wil,
  moeilijkheden en lijden krijgen we in Europa er gratis bij, ze bedoeld het lijden van de opvreters die ons midden in ons bek uit lachen
  denk eens aan de familieleden van door deze cultuurverrijkers zijn verkracht en/of vermoord’, kinderen, dieren jongens, meisjes, oudere dames alles wat een hart heeft wordt gepakt, bah

  Liked by 1 persoon

 4. Yvonne // juli 7, 2018 om 16:35 //

  skeeter we hadden hetzelfde idee
  ik had heel verhaal geschreven maar dat was opeens weg
  wat voor een voordeel wil dat enge mens behalen om haar land en onze landen tot derde wereld landen om te vormen? als ze dan zo gek is op haar Afrikaantjes waarom rot ze niet op naar Somalia ofzo, ik heb zelden zo erg de pest gehad als aan dit gedrocht

  Like

 5. polderboy // juli 7, 2018 om 16:36 //

  Niet vereisten dat Merkel dochter is van een dominee die bij de capitulatie van de Nazi’s uit het vrije Westen de DDR in vluchtte, waar ze zelf later DDR Stasi officier werd

  Als die Stasi Merkel en dochter van een christelijke Nazi predikt over menselijkheid, moet je maar afwachten wat ze er mee bedoelt: Stasi, Nazi of christelijke menselijkheid?

  Liked by 1 persoon

 6. Yvonne // juli 7, 2018 om 16:59 //

  Polder Boy,niet vereisten?moet het niet zijn niet vergeten dat Merkel dochter van een dominee is?
  Hoe dan ook ze had nooit op deze wereld gezet moeten worden

  Like

 7. skeeter // juli 7, 2018 om 17:26 //

  Yvonne, het klinkt misschien grof maar Hitler had het duidelijk beter voor met zijn volk.

  Like

 8. J v d Waerdt // juli 7, 2018 om 17:48 //

  Dat mens is een gestoorde oost Duitse stazi en dit is haar WRAAK op het WESTEN van Europa voor al die jaren onderdrukking voor Oost Duitsland.

  Like

 9. De ziel van een volk is veilgheid en dat is daarom ook de enige taak van de staat. Over menselijkheid valt te praten als het hele volk in veiligheid is.

  Liked by 1 persoon

 10. templars2017 // juli 7, 2018 om 20:34 //

  Bekijk het eens nuchter, wat zien we ? een migratie golf die meer op en invasie lijkt dan om een massale humanitaire crisis ,wat zien we nog? een EU die deze invasie verdedigd , verder zijn er de verzuchtingen door de rigide wetten van die unie dewelke een normale samenleving meer kwaad dan goed doen ,in de praktijk gebrachte gedachten die allen in één richting gaan .

  Het meest bizarre dat we zien dat er niemand ,of toch weinigen ,waren die er tegen in gingen ,meestal uit schrik voor lijf en leden.

  Op het ogenblik dat er wel weerstand tegen dit schrikbewind komt zien we en interne machtsstrijd in één ,zo niet de grootste lidstaat van de unie ,Duitsland ,daar wordt de ware ernst van de feiten hard weggemoffeld ,cijfers en statistieken worden aangepast om een beeld te laten zien wat conform is aan hetgeen ze daar beweren.

  En wat zien we ? in het oog van dit alles één vrouw ,merkel ,die probeert haar eigen vel politiek te redden ten koste van haar eigen bevolking en de rest van Europa.

  Ieder ander politicus zou allang het loodje hebben gelegd en door de partij waar hij /zij toe behoort afgestoten zijn ,merkel niet ,die blijft ondanks alles aan de macht ,wat zien we ?

  Een gedreven politica? of iemand die orders uitvoert van een macht die boven haar staat?

  Het is niet de eerste keer dat dergelijke gedachtegangen boven komen drijven ,bewezen zijn ze niet ,doch ontkracht ook niet.

  De bankkartels die de dienst uitmaken op de centrale banken hebben hun eigen agenda en die kennen wij niet ,dus het blijft gissen wat het volgende item gaat zijn.

  Zolang de centrale banken ,zij het nu de Nederlandse ,Belgische, Europese of van eender welk land dan ook in handen blijven van privébankiers zullen landen aan het intrestinfuus blijven hangen en marionetten blijven van deze bankiers.

  De nationale banken zijn niet van de staat ,zij zijn privé bankiers die geld lenen aan de staat en hun intrest op die leningen zien betaald worden door de belastingen gehoven door het betreffende land.

  Wat zien we ? een samenleving die steeds onder meer druk gezet wordt ,en dezelfde samenleving die alles slikt voor waarheid omdat ze van niet meer weten……..

  Like

 11. polderboy // juli 7, 2018 om 21:36 //

  Sorry Yvonne 16:59, het moet inderdaad “niet vergeten” zijn.

  Zou de Stasi en Nazi Merkel hier nu achter zitten:
  Een Marokkaanse asielzoeker en jihadistisch hulp terrorist met 23 valse identiteiten uit Marokko, Algiers, Iraq en Syrië had in verschillende deelstaten in Duitsland meerdere uitkeringen als vluchteling lopen.
  https://aawsat.com/english/home/article/1323696/moroccan-extremist-23-fake-ids-gets-prison-sentence-germany

  Like

 12. Merkel,Macron,Rutte,Timmermans,Juncker enzv zorgen ervoor dat onze goed gevulde ijkast leeg gevreten word door al deze migrante die totaal niets toevoegen aan Europa leeggevreten word door Moslims en ander vaag gespuis verzonnen door wat zich Elite noemt maar bestaat uit Koning,s huizen,Multinationals,Miljarders,Bankiers families,CAI,Presidenten en Ex-Presidenten vooral uit de USA,MI5,KGB en Mossad dus Israel.
  Doelstelling 95% van de wereldbevolking te Elimineren door gecreerde oorlogen Libie,Afghanistan,Syrie,Irak,Libanon en nu proberen zij Iran te vernietigen en Europa dus ONS en onze kinderen en kleinkinderen met medewerking van vele Nederlandse Politieke partijen die geheel of gedeeltelijk ingelicht zijn en koste wat het kost ONS land willen vernietigen.
  VVD,PvdA,GL,D66,CU,SGP,DENK,SP zijn er niet voor ons en werken mee aan onze teloorgang DUS DOE WAT EN KOM IN VERZETen geef je kinderen een toekomst.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: