Nieuw

Asielzoeker onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering

The largest German newspaper, Bild, reports on the death of the mother of four children, without mentioning the details of the barbaric murder of her child.

De pro-immigratie regering van Angela Merkel heeft de Duitse media verboden verslag uit te brengen van een barbaarse misdaad van een moslimmigrant die naar verluidt zijn eenjarige dochtertje zou hebben onthoofd op een perron van een treinstation in Hamburg.

Volgens ooggetuigen onthoofdde de 33-jarige verdachte Mourtala Madou op donderdag 12 april zijn eenjarige dochter voor de ogen van een verschrikte menigte forenzen op het station van Jungfernstieg en stak vervolgens zijn Duitse vriendin, de moeder van het kind, neer.

De verdachte zou het kind van achteren hebben neergestoken terwijl ze in haar wandelwagen zat, en vervolgens haar hoofd hebben afgesneden. Hij stak toen naar verluidt zijn vriendin in de borst alvorens de plek te ontvluchten, en gooide het moordwapen in een afvalbak van het treinstation. Hij werd later gearresteerd

De vrouw, moeder van vier andere kinderen, overleed later in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

Videobeelden die zijn geüpload naar het internet tonen de nasleep van de brute en zinloze dubbele moord die door politiewoordvoerder Timo Zill werd omschreven als “zeer gericht” en een “eerwraak” door de omstanders. De lichamen van de slachtoffers zijn te zien in de video, maar niet hun gezichten. Ooggetuigen kunnen worden gehoord, zeggend dat de verdachte het hoofd van de baby heeft afgesneden.

Als video in uw landdomein niet beschikbaar is, dan hier.

De Ghanese christelijke evangeliezanger die de beelden vastlegde op zijn mobieltje, zegt: “Oh mijn God. Het is ongelooflijk. Oh mijn God. Dit is ongelooflijk. O Jezus, o Jezus. o Jezus. Ze hebben het hoofdje van de baby afgesneden. Ze sneden het hoofdje van de baby af. Oh mijn God. Oh Jezus.“

De regering van Merkel is de afgelopen maanden zwaar onder druk komen te staan met betrekking tot het opengrenzenbeleid, dat verantwoordelijk is voor de vestiging van miljoenen moslimmigranten in Duitsland in de afgelopen drie jaar. Veel Duitsers geloven dat de regering een algemeen verbod heeft uitgevaardigd om het onthoofding-verhaal te melden, omdat ze geloven dat het de publieke stemming tegen de regering zal omdraaien en de laatste nagel in Merkels politieke doodskist zal vormen.

De Duitse autoriteiten hebben ook het bevel gekregen om onafhankelijke bloggers die de vernietigende beelden delen, aan te pakken.

Toen de Hamburgse blogger Heinrich Kordewiner de video op Facebook en zijn eigen YouTube-kanaal plaatste, werd een politieonderzoek gestart. Het appartement van Kordewiner werd door de politie doorzocht en zijn persoonlijke bezittingen werden in beslag genomen. Kordewiner zegt dat hij en zijn kamergenoot om 06:45 door een ploeg van officieren van justitie en politiemannen wakker werden die toegang tot hun appartement hadden geforceerd. Toen ze werden geweigerd, kregen ze met geweld toegang door het deurslot te vernietigen.

Ook bij de christelijke evangeliezanger die de video op zijn mobieltje opnam, is een inval verricht (Rommel: evenals dat van zijn huisgenoot, waarop het huiszoekingsbevel niet van toepassing was) en zijn persoonlijke bezittingen in beslag genomen. De politie beweert dat zij optreedt op grond van bevelen tot inbeslagneming van materiaal om de rechten van de slachtoffers te beschermen.

Maar wie beschermen ze nu echt? Veel Duitsers geloven dat ze de migrant en vermeende moordenaar, Mourtala Madou, beschermen, evenals de Duitse regering die zich schuldig heeft gemaakt aan het toelaten van miljoenen migranten om zich in het land te vestigen, tegen de wens van het Duitse volk.

Een handvol mainstream media artikelen, bezorgd over de publicatie van de video, zijn gepubliceerd sinds de politie invallen, maar geen van hen vermelden de onthoofding van het eenjarige meisje. De Duitse regering heeft de zaak volledig in de doofpot gestopt.

Ze kunnen de zaak echter niet voor altijd stil houden. Het feit dat het één jaar oude kind haar hoofd was afgesneden, wordt vermeld in de gepubliceerde bestanden van de rechtbank van Hamburg. Stefan Frank rapporteert op achgut.com hierover.

Zelfs de Duitse rechterlijke macht doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de barbaarse misdaden van moslimmigranten voor het Duitse publiek verborgen blijven.

(Rommel: Er zijn gevallen bekend waarin rechtshandhavingsambtenaren verklaarden nogal verbaasd te zijn over de snelheid waarmee het bevel tot die huiszoeking werd uitgevaardigd, gezien de problemen die zij gewoonlijk ondervinden bij de bestrijding van ernstige misdrijven.)

LEES MEER: Madou de onthoofder bidt voor zijn onthoofde dochter  

Bron:

https://www.achgut.com/artikel/die_enthauptung_der_hamburger_justiz

https://yournewswire.com/migrant-beheads-girl-germany-merkel/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8636 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

36 Comments on Asielzoeker onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering

 1. Feniks // juli 7, 2018 om 22:19 //

  Merkel verbiedt media rapportering?
  WTF?
  Merkel verbiedt media rapportering?
  WTF?
  Merkel verbiedt media rapportering?
  WTF?

  Like

 2. Merkel onmiddellijk arresteren, geheel haar politieke kaste oppakken.
  Dit land is overgeleverd aan barbaren, hoe kunnen die Moffen dit tolereren wat een achterlijk volk. Geheel dat land wordt ondermijnd door de politiek kaste en media, mensen pak de wapens op en veeg je land schoon. Wordt in godsnaam toch eens bewust waar jullie mee te maken hebben !

  Liked by 3 people

 3. Duitse bevolking komt steeds meer in opstand tegen alle wantoestanden en Merkelbeleid.
  Het zal niet lang duren dat Punktlichkeit gedumpt wordt en dat ze opstaan om de boel in Duitsland compleet lam te leggen.

  Liked by 1 persoon

 4. antiislamnu // juli 7, 2018 om 22:49 //

  Dit soort barbaarse praktijken willen ze echt niet in de media het volk komt al mondjesmaat in verzet dus zo’n gruwelijke daad is natuurlijk niet bevorderlijk voor hun omvolkings politiek.

  Like

 5. templars2017 // juli 7, 2018 om 23:19 //

  Doofpotten zijn maar effectief als het geen ze moeten dekken binnen de doofpot past.

  Als het af te schermen feit te groot wordt dan wekt een doofpot niet zo goed meer,in een wereld van moderne communicatie wordt het steeds moeilijker om iets toe te dekken ,zeker als het op een publieke plaats gebeurt.

  Like

 6. polderboy // juli 7, 2018 om 23:24 //

  Is normaal bij die moslims. Hier eentje die ook zin egootje beschadigd zag en zijn prachtige dochtertje haar hoofdje eraf sneed.
  Dat is normaal in die Mekkaanse cultuur van levensgevaarlijke narcistische psychopaten:
  https://metro.co.uk/2018/04/06/failed-asylum-seeker-practically-beheaded-daughter-2-punish-wife-7445225/

  Het beste is je op tolerante wijze aan te passen aan de cultuur.
  Mijn dochter weet wat ik doe als ze met een moslim thuis komt. Dan pas ik me aan aan zijn cultuur

  Liked by 2 people

 7. Vreselijk voor het kindje. Die moeder had niet met zo’n gladjakker om moeten gaan.

  Like

 8. Like

 9. Johan P // juli 8, 2018 om 04:05 //

  Stomme zet van Merkel. Niets geleerd van de zaak van Tommy Robinson. De Britse regering trachtte ook de media stil te krijgen maar ging enorm op de bek omdat het juist daardoor in het buitenland nog groter nieuws werd.
  Dat kan hier ook goed gebeuren en Merkels positie is een stuk wankeler dan die van May

  Liked by 1 persoon

 10. Zijn we blij van die barbarij aftezijn halen we ze weer binen met alle gevolgen vandien

  Like

 11. Is Merkel niet een moordenaar ook dan?
  Moet de politieke onschendbaarheid niet eens afgeschaft worden?!

  Liked by 1 persoon

 12. Yvonne // juli 8, 2018 om 12:53 //

  poos terug een vrouw 1 verdieping onder mij in een walgelijke flat die slecht bekend stond, met 2 mix kinderen ook vermoord door de vader, gelukkig niet de kinderen, ze was blond 34 jaar en volgde een politie opeiding

  Like

 13. Gladiator // juli 8, 2018 om 13:00 //

  @Allen,

  Het is niet de eerste keer dat Merkel dit soort zaken verbiedt te publiceren.

  De vorig jaar gehartinfarcte TOPJOURNALIST Dr. Udo Ulfkotte (o.a. bekend als auteur van het boek “GEKAUFTE JOURNALISTEN”) heeft hier al veel eerder zaken over bekendgemaakt.

  Het is zelfs zo dat dit vieze gore kankerwijf haar regeringstroepen in rechtstreekse opdracht van das Verkel herself bij grotere zaken, waarvan verwacht kon worden dat de slaven, oh sorry, ik bedoel das Volk, het niet zo fijn zouden vinden indien de ECHTE WAARHEID geschreven zou worden in een OUWEHOERBLAD (een krant), speciale mediabijeenkomsten werden gehouden achter !!!!GESLOTEN DEUREN!!!! en waarin zelfs rechtstreeks opdracht werd verstrekt van regeringswege om NIET DE WAARHEID te schrijven, dus ik bedoel NIET DE WAARHEID GESCHREVEN maar de boel zodanig te verdraaien dat alles met een sisser zou aflopen.

  Ulfkotte zei zelfs dat in heel pikante zaken, welke rechtstreeks de regering of een bevriende regering zou kunnen benadelen de HOERNALISTEN een TEKST AANGELEVERD KREGEN van een regeringsmedehoer!!
  Udo Ulfkotte overleed niet lang na deze uitlatingen aan een “hartinfarct”, hij is dus gehartinfarct…..duidelijk, en ja, zo gaat dat in dit mooie leventje…..en wij staan erbij en KIJKEN ERNAAR!!!

  Mooie wereld, toch!!

  En nou hoop ik toch niet dat ook maar IEMAND van dit blog nog enig geloof hecht aan alles wat met overheid te maken heeft. Dit tuig is er absoluut NIET VOOR ONS!!!
  Nog vragen…..???

  Gladiator
  ps het wordt echt meer dan tijd voor verandering mensen, zie dit aub in en laat ons een netwerkje beginnen van gelijkgestemden per provincie zodat we in geval van……..

  Liked by 1 persoon

 14. Claudia M. // juli 8, 2018 om 13:03 //

  Deze doofpot gaat niet meer werken het is ‘all over Twitter’ en bereikt langzaamaan alle uithoeken van de wereld. Nu alle misstanden nog boven water!

  Like

 15. MGTOW91 // juli 8, 2018 om 13:28 //

  Dit is het begin van Merkels einde!

  Onmogelijk dat dit nog zo door kan blijven gaan.

  Like

 16. MGTOW91 // juli 8, 2018 om 13:30 //

  @Johan P

  Merkel gaat echt keihard op haar bek bij deze!
  Het Duitse volk kan dit onmogelijk pikken.

  Like

 17. Mooi zo , geen Merkel is geen EU of Euro of devaluatie hiervan.
  De goudkoers gaat omhoog en ik vul me zakken.
  Die klote EU wist ook 20jaar mijn arbeidsvoorwaarden onder druk te zetten en criminele bankiers uit de wind te houden en menig politici van baantjes te voorzien na de ambtsperiode , in ruil voor gunsten.
  Wat men toen niet eerlijk wilde dat wil ik nu ook niet en ben de asielzoeker eeuwig dankbaar, tot we ze er zelf uit trappen.
  Een ieder het zijne en op zijn beurt.

  Like

 18. Aalex // juli 8, 2018 om 15:33 //

  Wenn wir Deutsche aber etwas gegen Merkel oder Migranten sagen, dann sind wir Nazis…
  Stolz auf unser Land können wir schon lange nicht mehr sein…

  Like

 19. En dan hebben ze kritiek op Oostbloklanden dat die geen migranten willen. Oostenrijk doet ook al mee,en er volgen er nog,Italië ? Wat als de Turken vrije entree gaan hebben? Een volledig moslimland he mensen! Dank u wel klote EU!!!!!

  Like

 20. eeuwige economische groei is niet mogelijk, dus moet je er iets voor doen om een derde wereld oorlog te creëren.

  Like

 21. Met zijn allen uit de EU, zo snel mogelijk!!!!!!

  Like

 22. scherpschutter1943 // juli 9, 2018 om 20:38 //

  Gewapende opstand door de echte duitsers is binnenkort een feit. Ik hoop het mee te maken. In nederland geen kans op iets dergelijks. Ze we te dom, te lui en te laf voor.

  Like

 23. Maak je een geintje of meen je dit met je dochter en die moslim?

  Like

 24. Von Puffelen // augustus 11, 2018 om 13:05 //

  Een oude STASI kennis van der Merkel regelt nu de duitse sensuur.
  Iedereen die niet meeloopt in de pas is nu schijnbaar een NAZI in duitsland.
  Het is tijd voor de hooivorken denk ik.
  “According to a report in the Bild newspaper, Kahane’s Netz gegen Nazis (“Network against Nazis”) organization “participates in the ‘Task Force’ set up between the Federal Ministry of Justice, Facebook, Google, [and] Twitter” to monitor those outlets for dissenting comments.”

  https://dublinsmickdotcom.wordpress.com/2016/02/17/former-jewish-stasi-anetta-kahane-controls-the-conspiracy-of-silence-by-the-media-concerning-rapes-of-german-women/

  Like

 25. Alleen zeer verstandige landen zoals Oostenrijk, Hongarije, Polen, Tjechië, Italië, Slowakije en de Baltische staten kunnen het islam fascisme aan zonder er voor te gaan buigen!

  Landen als Nederland, Zweden, Duitsland en Engeland hebben al reeds min of meer gecapituleerd voor de fascistische denkwijze van deze onhebbelijke islam godsdienst/levenswijze en moeten in de toekomst verder met de door hun verkozen “parallelle samenlevingen samen met de politieke islam en de radicaliseringen”.

  Like

 26. Wachteres // augustus 15, 2018 om 20:17 //

  “Deze video is niet beschikbaar in dit landdomein”.

  Daar snap ik niets van. 😉

  Like

 27. Kan Rommel niet zien vanuit Zweden of wij hier iets kunnen zien …

  Like

 28. Ik heb een link onder de video gezet. Kijk is of die het bij jullie doet.

  Like

 29. bedonderde burger // augustus 17, 2018 om 14:46 //

  Dit zijn geen mensen, niet eens beesten het zijn demonen. Hoeveel van dit soort duivels heeft de EU al binnengehaald? Zwichten voor dit soort terreur, regering en EU, is medeplichtig zijn aan die terreur. Niets hiertegen doen Rutte zal betekenen dat ook jij straks voor het gerecht staat voor misdaden tegen de menselijkheid. En met jou, al diegenen die met je meededen omdat ze geen PVV wensten te steunen. Waarom niet? De juiste mening verkondigen, wat is daar fout aan? Keijzer? Buma?

  Like

 30. Wat een triestheid. Die Merkel heeft duidelijk de broek (met bijpassend jasje) aan.

  Like

 31. Hans kottier // september 2, 2018 om 15:14 //

  In deutsland is de video gesperrt ja zo kun je proberen om het te verdoezelen maar het zal ze deze keer niet lukken hoop ik

  Like

 32. astrid janssen // september 8, 2018 om 17:59 //

  Ja Merkel lepel je rotzooi wat je je land hebt ingeschept maar zelf uit .

  Like

 33. Weet iemand hoe dit verder afgelopen is?

  Like

 34. Oproer, opstand en revolte weerklinkt en ook dat begint in de achterkamertjes om als een veenbrand aan het licht te komen. Zeker en vast staat dat er beleidsverandering noodzakelijk is om de meer oorspronkelijke bevolking een toekomst in eigen land te kunnen garanderen.

  Like

 35. Sjun dan zullen ze eerst een grote groep ss´ers moeten veroordelen! Anders gaat niets meer lukken.

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Migrant decapitates 1-year-old girl in Germany: Merkel forbids media reporting – Gjergj Shqipëria-Skender Jashari
 2. Migrant onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering – jroam

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s