Nieuw

Merkel op het randje: Poll onthult meerderheid van Duitsland furieus over immigratie regeringsstrijd

Angela Merkel. © Kremlin.ru

Acht van de tien Duitsers is ontevreden over de coalitie van bondskanselier Angela Merkel, blijkt uit een nieuwe opiniepeiling, in het kielzog van de aanhoudende chaos in de Berlijnse regering over de al lang bestaande immigratie-strijd tussen Merkel en de minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer.

Uit een recente opiniepeiling van de Duitse omroep ARD blijkt dat ongeveer 78 procent van de Duitsers enigszins of helemaal niet gelukkig is met de Duitse regering, een duizelingwekkende stijging van 15 procent ten opzichte van de peilingcijfers van vorige maand.

De opiniepeiling werd gepubliceerd nadat mevrouw Merkel en haar coalitie hadden beloofd om voor het eind van dit jaar een nieuwe immigratiewet in te voeren, waarmee met succes een eensgezind akkoord werd bereikt over de behandeling van de Duitse asielzoekers.

Een meerderheid van de Duitsers bleek ontevreden over de leider van de Beierse Christen Sociale Unie, in plaats van mevrouw Merkel, wiens goedkeuringspercentages 48 procent waren en vanaf juni licht daalden van 50.

Seehofer is in brede kring ervan beschuldigd dat hij de immigratiechaos binnen de Berlijnse coalitie heeft veroorzaakt door zijn dreigementen om vluchtelingen bij de grenzen van Duitsland te stoppen, zelfs nadat ze zich in andere EU-landen voor asiel hadden laten registreren.

Bijna 75 procent van de Duitsers zei dat de Seehofer de Duitse conservatieven had verzwakt door een strenger migratiebeleid af te dwingen.

Bovendien beweerden 56 procent van de ondervraagden dat de onenigheid in Berlijn over immigratie ertoe leidde dat de regering afwijkt van belangrijkere kwesties.

Beide Duitse partijen, de Christen Sociale Unie en de Christen Democratische Unie, zijn overeengekomen om het proces van terugkeer van vluchtelingen naar andere EU-landen waar zij asiel hebben aangevraagd, zoals bepaald in de EU-wetgeving, te versnellen, maar alleen als deze regels zijn vastgesteld in hun geregistreerde EU-landen.

Als Berlijn de overeenkomst volledig ten uitvoer wil brengen, zouden er verdragen moeten worden ondertekend door andere landen, die er niet op gebrand zijn asielzoekers terug te nemen.

Bron:

https://www.express.co.uk/news/world/984970/germany-eu-angela-merkel-immigration-migration-schengen-horst-seehofer

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6952 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Merkel op het randje: Poll onthult meerderheid van Duitsland furieus over immigratie regeringsstrijd

 1. antiislamnu // juli 7, 2018 om 01:11 //

  Allemaal nep oplossingen of die asielparasieten nu in Duitsland of Italië griekselland of België zitten ze zijn er en ze blijven en krijgen uiteindelijk gewoon asiel.
  Ze willen het gewoon niet oplossen anders hadden ze allang de grenzen dit kunnen gooien het is allemaal niet zo moeilijk als men ons wil doen geloven.
  We worden zoals altijd weer gigantisch genaaid.

  Liked by 1 persoon

 2. scherpschutter1943 // juli 7, 2018 om 09:50 //

  voksverlakkers, de politici, ook in nederland

  Like

 3. Conclusie; het gros van de Duitsers heeft dus liever een totale chaos en samenleving ontwrichtende Merkel met vage beloften aan het roer, dan iemand als Seehofer die orde op zaken wil stellen…………?!

  ‘k Zou graag de vraagstelling van die ‘opiniepeiling’ willen inzien!
  Alhoewel,….de peiling was opgezet door de ARD, ofwel de MSM dus?

  I rest my case!

  Like

 4. Greengo // juli 8, 2018 om 17:43 //

  \\ E.U Created By Nazis // Not shown on the #BBC – Gerard Batten EU speech

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s