Nieuw

Kurz maakt werk van Europese alliantie tegen migratie

Sebastian Kurz. Foto: Kremlin.ru.

Oostenrijk, Italië en Duitsland lijken elkaar gevonden te hebben in de strijd tegen (illegale) migratie. Oostenrijks bondskanselier Sebastian Kurz, die de komende 6 maanden voorzitter is van de EU, maakt werk van die alliantie. Donderdag had hij een gesprek met Duits minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU), volgende week staat een ontmoeting met Italiaans minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini (Lega) gepland.

De problematiek van illegale bootmigratie vanuit Afrika naar Europa sleept al jaren aan en treft vooral landen gelegen aan de Middellandse Zee, zoals Italië en Griekenland. Na de verkiezingsoverwinningen van Sebastian Kurz in Oostenrijk en het rechtse Lega in Italië waait er echter een nieuwe wind door Europa. Voor het eerst wordt echt werk gemaakt van het stoppen van illegale bootmigratie.

Sceptr >>

Doe mee met 8.454 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7431 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Kurz maakt werk van Europese alliantie tegen migratie

  1. Alweer veel te slap.
    Geen enkele gelukzoeker meer naar Europa want we hebben er al veel te veel.
    Ze gaan maar naar Saoudi Arabië daar is nog heel veel plaats en heel veel geld.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: