Nieuw

Italiaanse krant – “Globale Elite” werkt aan de transformatie van Europa door middel van massamigratie

foto ter illustratie

De Italiaanse schrijver Giampaolo Rossi heeft beweerd dat elites in heel Europa proberen de aard van het continent te veranderen door de massale migratie van miljoenen mensen van Afrika naar Europa te vergemakkelijken.

Fub: Je moet ook wel een roze zonnebril of vijf ophouden als je dat niet ziet. Dit is hoe Amsterdam er uitziet tegenwoordig.

De heer Rossi haalde een recent interview aan met de Afrika deskundige Stephen Smith, die zei dat “binnen twee generaties ten minste 100 miljoen jonge Afrikanen klaar zullen zijn om naar Europa te komen”, en merkte op dat 40 procent van de Afrikanen jonger is dan 15 jaar.

“Deze exodus zal onze samenlevingen destabiliseren”, schrijft Rossi in een bericht voor zijn blog in de Italiaanse krant Il Giornale en merkt op dat integratie één of twee generaties kan duren.

Fub: dat integreren gaat nooit gebeuren en is ook helemaal niet de bedoeling van die kuch ‘globalisten’.

Rossi geeft de schuld aan de “globalistische elite” die beweert dat mensen zoals de in Hongarije geboren linkse miljardair George Soros achter het streven naar massamigratie naar Europa zitten en noemt het proces het “Soros-plan”.

De term Soros-plan is al eerder gebruikt door de Hongaarse premier Viktor Orbán, die zich met succes heeft uitgesproken tegen de invloed van de heer Soros en zijn aanzienlijke netwerk van groepen uit het maatschappelijk middenveld.

Na de verpletterende overwinning van Orbán’s Fidesz-partij eerder dit jaar, kondigde de Open Society Foundations van Soros, die geld uitkeren aan linkse pressiegroepen en gemeenschapsorganisatoren, aan dat ze van Boedapest naar Berlijn zouden verhuizen. Na het hoogtepunt van de migrantencrisis in 2015 bleek OSF pro-open-border-NGO’s te financieren.

Sommige voor-massamigratie pleiten voor de noodzaak om miljoenen Afrikanen te importeren om het dalende geboortecijfer van Europeanen te compenseren, merkt Rossi op, en voegt eraan toe dat financiële elites migranten nodig hebben om “de tandwielen van het schuldenkredietsysteem draaiende te houden”.

Rossi schetst acht punten die Europa moet volgen om rampen te voorkomen, waaronder: het versterken van de buitengrenzen; het beperken van het aantal legale migranten; van Afrikaanse regeringen eisen dat ze hun grondgebied zo nodig met geweld controleren; “totale oorlog” verklaren tegen georganiseerde criminele smokkelaars; “een einde maken aan het beleid van criminele agressie jegens soevereine naties”; en krachtige investeringen in Afrika.

Fub: Rossi is ook een idioot. Afrikaanse regeringen passen zat geweld toe, dat is het probleem niet, dat is ongeveer het enige dat ze kunnen. Het heeft ook nul zin om wat dan ook van welke Afrikaanse regering te eisen, laat ze lekker hun landen verkloten als ze dat willen, dat is hun goed recht. Dat is allemaal niet belangrijk, Afrikanen moeten zelf weten wat ze thuis doen. Het zal me worst wezen. Maar om nog meer dollars of euro’s in Afrika te storten is diefstal van de Europese volkeren. We hebben de afgelopen 30 jaar 3000 miljard in Afrika gestort en het enige waarneembare effect is een bevolkingsexplosie. Als we met die 3000 miljard een enorme muur gebouwd hadden, zouden we nu geen probleem gehad hebben. Massaal steriliseren hebben we nog niet geprobeerd, maar dat zal wel weer op morele bezwaren stuiten. Moraliteit is een onzinnig criterium als het conflicteert met ons eigen voortbestaan, en dat doet het regelmatig. We voeren een ongelijke strijd op het moment dat anderen, die ons naar het leven staan, zichzelf niet dergelijke beperkingen opleggen.

Laten we die muur alsnog bouwen, als we die nuke niet willen testen. We hebben inmiddels zat analfabete raketgeleerden binnengehaald om ze dat met de hand te laten doen in ruil voor hun eeuwigdurende uitkeringen. Zet ze aan het werk. Maar steriliseer ze. 

“De barbaarsheid van deze globalisering laat geen ruimte voor bemiddeling: het Afrikaanse Europa dat de elite bereid is te aanvaarden om haar systeem van controle en overheersing in stand te houden, moet worden bestreden,” voegt Rossi eraan toe.

Bron:

https://www.breitbart.com/london/2018/07/06/italian-newspaper-elite-working-to-transform-europe-through-mass-migration/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Italiaanse krant – “Globale Elite” werkt aan de transformatie van Europa door middel van massamigratie

 1. Eerst moet een sniper in actie komen.

  Like

 2. Duchesne // juli 7, 2018 om 21:07 //

  Her lot van de Europesse vrouw is dat van fokdier tegen wil en dank aan het worden. Vandaag en gisteren heb ik op Kreta mensen gesproken van verschillenden nationaliteiten maar iedereen is zich al bewust van wat er gaande is. Wat de tendens bij de Grieken is komt neer op overleven en het gevoel dat de wereld de gewone Griek als lui en als profiteur ziet. Ik zie hier mensen die tot laat in de avond zich rot lopen voor een paar centen. Mensen die al beseffen wat hun wacht…. Het zijn hun leiders die een enorme wanprestatie leveren en de bevolking met de rekening opzadelen, op meer dan een manier. Hun boeven zijn dezelfde als de onzen, hetzelfde tuig dat in Brussel per decreet aan het regeren is geslagen. Mijne inziens moeten burgers van Europa de handen nu echt ineen slaan en de middelen die voor handen zijn aanwenden om ondergang te voorkomen. We zijn samen de sjaak alleen is de ellende van de Grieken nog niet helemaal bij ons doorgedrongen. Alle mogelijkheden om met respect een normaal beleid te krijgen Zijn ergens verzopen of gewoon weggestemd, ons rest enkel geweld als enig middel. Het zou mooi zijn als uit heel Europa grote groepen burgers op Brussel storm liepen. Compleet met touw en teer. Sites zoals Fenixx werken, mensen worden wakker, meer dan ik verwachtte, nu nog ons eigen lot gaan bepalen.

  Like

 3. Duchesne // juli 7, 2018 om 21:14 //

  En voor wie nu al iets wil dioen: al die soldaten en agenten inHongarije die aan de grenzen staan, we kunnen ze ter plekke ondersteunen met op vakantie naar Hongarije gaan of actief helpen met dagelijkse zaken of ietavan cadeaupost sturen. Laten zien dat we hun inzet om ook ons te beschermen waarderen. Laten we zelf zaken in handen nemen en de wereld zonder stembus tonen hoe de burgers in Nederland hun politici niet langer als leiders erkennen. Via de stembus van Den Haag is het compleet nutteloos, HUN stembus en HUN regels werken niet in ONS belang, via de echte wereld is alles mogelijk.

  Like

 4. Heel mooi opgemerkt van deze ‘Giampaolo Rossi’. (beetje laat,..maar beter laat dan nooit)
  Had ‘ie verder nog iets nieuws te melden..?

  Like

 5. Het Coudenhove-Kalergi project. De genocide van de Europese bevolking.

  Heb deze info achterhaald, de officele site is off line gehaald, zie onder geel gearceerd.
  Dit is nu aan de hand, kost wat kost, wees uitermate zuinig op dit artikel!

  Fleur Agema (PVV): ‘Vluchtelingen nemen plaats ontslagen verplegers in’ Tja dit is nog maar het begin van alle ellende die de Nederlandse bevolking te wachten staat, zeker is dit een lesje in nederigheid welke de bestuurlijke elitaire fascisten voor ogen hebben.
  Het Nederlandse arbeitsmoraal is altijd hoog van kwaliteit geweest en véél te duur volgens achtereenvolgende regeringen welke zich helemaal op het corporatisme vast gepint hebben. Dus de Nederlanders worden gewoonweg stapje voor stapje vervangen door het luie voornamelijk moslimtuig en aan de eisen van kwaliteit worden niet meer zulke hoge eisen gesteld, wel doet de rol van kwantieteit in de nabije toekomst toenemen.
  Er zit een duidelijke structuur achter deze ‘immigratie’ tsunami een ieder met een beetje boerenverstand ziet dit toch van mijlenver aankomen. De vluchtelingen crisis is een gemaakte crisis en Merkel en de ongekozen Europese voorzitter Juncker voeren alleen dit beleid uit. Dit beleid behelst de etnocide en culticide van Europa welke langs de lijnen van het Coudenhove-Kalergi project lang geleden zijn uitgezet.
  Het hieronder geplaatste artikel is off line gehaald, had er al een voorgevoel over en heb het gelukkig opgeslagen.
  Het Coudenhove-Kalergi project. De genocide van de Europese bevolking.
  Massa immigratie is een fenomeen waarvan de oorzaken nog steeds heel slim verborgen worden gehouden, uit het systeem en multiculturele propaganda die het valselijk probeerd als onvermijdelijk af te schilderen. In dit artikel zijn we van plan om voor eens en altijd te bewijzen, dat het geen spontaan fenomeen is. Wat we willen bewijzen het een onvermijdelijk gevolg is van de geschiedenis, in feite een plan is, welke is ontworpen en voorbereid is gedurende decennia lang, om volledig de nationale gezichten van Europa te vernietigen.
  Weinig mensen weten dat een van de belangrijkste initiatiefnemers van het proces van Europese integratie, ook de man is die de geplande genocide van de mensen in Europa heeft ontworpen. Het is een donker gezicht, waarvan massa’s mensen zich niet bewust van het bestaan is, maar de hooggeplaatsten beschouwen hem als de grondlegger van de Europese Unie. Zijn naam is Richard Coudenhove Kalergi (* 16 november 1894, Tokio, Japan. † 27 juli 1972, Schruns, Oostenrijk) Zijn vader was een Oostenrijkse diplomaat Heinrich von Coudenhove-Kalergi (met enkele wortels uit de Byzantijnse familie van Kallergis) en zijn moeder Japanse Mitsu Aoyama. De Kalergi dus, die nauwe contacten en banden onderhield met alle Europese aristocratie en Europese politici, omdat de verbindingen tussen de aristocratie – diplomaten vader, beweegde hij zich achter de schermen, weg uit het licht van de schijnwerpers, slaagde hij er in de belangrijkste staatshoofden hierin te betrekken, om zijn plannen, het maken van een beweging van supporters en colaborateurs in het ‘project van de Europese integratie ‘.
  In 1922 richtte hij in Wenen ‘Pan Europa’ op , die bedoeld was om een Nieuwe Wereld Orde te creëren, op basis van een federatie van landen onder leiding van de Verenigde Staten. De consolidatie was de eerste stap om een wereldregering te creëren. Onder de eerste volgelingen bevonden zich een Tsjechische politicus Tomáš Masaryk, Edvard Benes en de bankier Max Warburg, die de eerste 60.000 mark spendeerde. De Oostenrijkse kanselier Ignaz Seipel en de volgende president van Oostenrijk Karl Renner nam vervolgens verantwoordelijkheid voor het begeleiden van de beweging van de ‘Pan-Europa’. Later zullen zij hun hulp aan de Franse politici, zoals Léon Bloum, de Aristide Briand, de Italiaanse polaire Alcide De Gasperi, etc. bieden.
  Met de opkomst van het fascisme in Europa, is het project in de vergetelheid geraakt, en de ‘Pan-Europa’ beweging wordt gedwongen om zich te ontbinden, maar na de Tweede Wereldoorlog werkte Kalergi, dankzij een hectische en onvermoeibare activiteit door aan het project en de steun van Winston Churchill, van de Joodse vrijmetselaarsloge B’nai B’rith en grote kranten als de New York Times, slaagde er in om het project geaccepteerd te laten worden door de overheid van de Verenigde Staten. Vervolgens voltooid de CIA het project van een verenigd Europa.
  Terugval van de Kalergi project
  In zijn boek «Praktischer Idealismus», geeft Kalergi aan dat de bewoners van de toekomstige ‘Verenigde Staten van Europa’ niet de traditionele volkeren van het continent zullen zijn, maar een soort sub-mensen, die onstaat door rassenvermenging. Duidelijk wordt gesteld dat de volkeren van Europa gekruist dienen te worden met Aziatische en gekleurde rassen, om zo tot een multinationale kudde te maken zonder kwaliteit en gemakkelijk gecontroleerd te kunnen worden door de heersende klasse.
  Kalergi verkondigt de afschaffing van het recht op zelfbeschikking van volkeren, en zo zouden de natie staten door etnische separatistische bewegingen of massa-immigratie geëlimineerd worden. Als Europa wordt gecontroleerd door een elite, door de bevolking om te zetten in een homogeen gemengd ras van zwarten, blanken en Aziaten. Maar wie is deze elite? De Kalergi is bijzonder verhelderend over deze: De mens van de toekomst zal van gemengd ras zijn. De stammen en klassen van vandaag zullen geleidelijk verdwijnen geëlimineerd uit ruimte, tijd en vooroordelen. Het Euraziatische – negroïde ras van de toekomst, welke veel lijkt op de oude Egyptenaren, zal zo de diversiteit van de volkeren en de diversiteit van de individuen geleidelijk vervangen. In plaats van de vernietiging van het Europese jodendom, Europa, tegen haar wil, verfijnde en leidt hij dit volk op, dit loodst hem naar zijn toekomstige status als toonaangevend natie door dit kunstmatige evolutionaire proces. Niet verwonderlijk dat deze mensen, die ontsnapt zijn uit het Getto – Gevangenis, ontwikkeld wordt tot de geestelijke adel van Europa. Dus de gecompassioneerde zorg geeft Europa een nieuw ras van aristocratie door de genade van de geest. Dit gebeurde toen de Europese feodale aristocratie ineenstortte als gevolg van de emancipatie van de Joden (bedoeld met de opdracht en de maatregelen van de Franse Revolutie).
  Hoewel er geen leerboek is wat vertelt over de Kalergi zijn ideeën, zijn deze de leidende beginselen van het huidige Europese Unie. De overtuiging dat de volkeren van Europa moeten worden gemengd met Afrikanen en Aziaten, om de identiteit te vernietigen en het creëren van een enkele mestizo ras, is de basis van de gemeenschap betreffende beleid gericht op integratie en bescherming van minderheden. Dit is niet om humanitaire redenen, maar vanwege de richtlijnen uitgegeven door meedogenloze vastberadenheid om de grootste genocide in de geschiedenis te bereiken. Ter ere van de gevestigde Europese onderscheiding Coudenhove-Kalergi, die elke twee jaar wordt uitgereikt, Europeanen die hebben uitgeblonken in het bevorderen van de criminele plan. Onder degenen die bekroond zijn geworden, zijn Angela Merkel en Herman Van Rompuy.
  Het aanzetten tot genocide is ook de basis van voortdurende oproepen van de Verenigde Naties, om de acceptatie van miljoenen immigranten af te dwingen, ter compensatie voor het lage geboortecijfer in de Europese Unie. Volgens een rapport gepubliceerd in het begin van het nieuwe millennium, in januari 2000, het rapport «Population Division» van de Verenigde Naties in New York, getiteld ‘Vervanging Migratie: Een oplossing voor de dalende populatie cijfers en vergrijzing ‘, moet Europa in 2025 uit 159 miljoen migranten huisvesten. Men vraagt zich af hoe het zo zou kunnen zijn, zodat nauwkeurige schattingen van migratie, een vooropgezet plan is. Het is zeker dat het lage geboortecijfer gemakkelijk kan worden teruggedraaid, door middel van passende maatregelen om gezinnen te ondersteunen. Het is ook duidelijk dat het de bijdrage van vreemde genen die het genetisch erfgoed zou moeten beschermen, maar om het zo te doen bereikt men het omgekeerde, verdwijnt het juist. Het enige doel van deze maatregelen is het volledig vervormen van een volk, dit om te zetten in een groep mensen zonder enige nationale, historische en culturele cohesie. Kortom, de posities van project Kalergi was en is nog steeds de basis van het officiële beleid van overheden gericht op genocide van de volkeren van Europa, door middel van massa-immigratie. De G. Brock Chisholm, voormalig directeur van de World Health Organization (OMS), toont aan dat hij goed de les van Kalergi heeft geleerd als hij zegt: ‘Wat in de eerste plaats mensen nodig moeten doen is de beperking van de geboorten ongedaan maken en van toepassing is, zijn de gemengde huwelijken (tussen verschillende rassen), en het doel is gericht op één enkel ras in een wereld die wordt geregisseerd door een centrale autoriteit. ‘
  Conclusies
  Als we om ons heen kijken blijkt, het Kalergi project volledig te worden gerealiseerd. We worden geconfronteerd met een echte derde klasse Europa. De gesel van gemengde huwelijken produceert elk jaar duizenden jongeren van gemengd ras: ‘Kinderen van Kalerg’. Onder de dubbele druk van verkeerde informatie en humanitaire verbazing, gecultiveerd door de massa van informatie, leerde de Europeanen om hun afkomst verloochenen, hun nationale identiteit op te geven.
  Voorstanders van de globalisering proberen ons te overtuigen om onze identiteit te ontkennen, dat een progressieve en humanitaire daad, dat ‘racisme’ verkeerd is, maar gewoon omdat ze willen dat we allemaal blinde consumenten worden. Het is meer dan ooit nodig in deze tijden om te reageren op de leugens van het systeem, om de geest van opstand van de Europeanen te doen ontwaken. Wat Je nodig hebt om het feit in te zien dat de Europese integratie neerkomt op genocide. We hebben geen keus, het alternatief is nationale zelfmoord.
  Hoewel de oorzaken van de persoonlijke keuze van Kalergi, geen bijzonder belang voor ons is, maar we zullen proberen om een vraag die zeker zal ontstaan in de hoofden van lezers te beantwoorden: Waarom een Europese edelman met de Vlaamse, Pools, Grieks – Byzantijnse wortels zelfs met bloed in de aderen van de Samurai (door zijn moeder) exploitant werd van dergelijke plannen en instrumenten in de handen van de duistere krachten? De redenen, naar onze mening, is meervoudig, eigenzinnig, psychologische en … vrouwelijke invloeden.
  Europese Raad
  Op 16 november 2012 werd aan de voorzitter van de Europese Raad, Herman Van Rompuy de Europese prijs Coudenhove-Kalergi 2012 toegekend, tijdens een speciale conferentie in Wenen, om 90 jaar ‘Pan-Europa’ beweging te vieren. De prijs wordt elke twee jaar uitgereikt aan toonaangevende persoonlijkheden, voor een excellente bijdrage aan het proces van Europese integratie.
  De beslissende factor bij de toekenning van de prijs was de evenwichtige manier waarop president Van Rompuy zijn werkzaamheden verichtte in een nieuwe positie van de voorzitter van de Europese Raad, die werd opgericht door het Verdrag van Lissabon. Behandelde deze bijzonder gevoelige leiderschap en coördinerende rol met de geest van vastberadenheid en verzoening, en de druk bestond uit het virtuoze handelen als scheidsrechter over Europese zaken en de niet aflatende inzet voor de Europese morele waarden.
  In zijn dankwoord beschreef, Van Rompuy de eenwording van Europa als vredesproject. Het belang van dit concept, dat ook de focus van zijn werk Coudenhove-Kalergi was, blijft hetzelfde na 90 jaar.
  De prijs draagt de naam van graaf Richard Nicolaus von Coudenhove-Kalergi (1894-1972), filosoof, diplomaat, uitgever en oprichter van de pan-Europese beweging (1923). De Coudenhove-Kalergi was een pionier op het gebied van de Europese integratie en populariseerde het idee van één federatie van Europese staten in zijn werken.
  Sinds 2000, onder de winnaars de award zijn de bondskanselier van Duitsland Angela Merkel (2010) en de president van Letland Vaira Vike-Freiberga, (2006).

  Like

 6. Het kalergi plan in een notendop ,vernietig de identiteit van de Europeanen ,vervang ze door een gemengd ras dat gemakkelijk te manipuleren is ,en geef ze een geloof dat alles regelt van wieg tot doodskist.
  aangezien ze niet bijster slim zullen zijn zijn ze gemakkelijk tevreden te stellen met wat ze hebben waardoor de winsten voor de “leiders” nog groter gaan worden.

  Dus één nieuw ras ,één leiding ,één geloof (islam) waar hebben we dat nog gezien?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s