Nieuw

Dierentuin Mainz’s verzoek aan bezoekers: Eet u onze schapen alstublieft niet op!

In wat voor maatschappij leven we eigenlijk? Beschaving klinkt op de een of andere manier anders. Er circuleert een foto op Twitter die ons allemaal zou moeten verbluffen als het geen nep is. Aan het hek van een schapenpark zou een bord hangen waarop de exploitanten van de dierentuin de bezoekers vragen de schapen niet op te eten omdat ze gevaccineerd zijn.

Afgezien van het feit dat dit al een knieval is naar bepaalde gewoonten, moet er hier veel gebeurd zijn, anders zou dit waarschuwingsbord er niet hangen. De vraag is nog steeds wie zijn buik volgepropt heeft met vers schapenvlees en hoe het slachtproces er precies uitzag. De exploitant van de dierentuin is zeker bereid om informatie te ontvangen.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/07/07/tierpark-mainz-kastell/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Dierentuin Mainz’s verzoek aan bezoekers: Eet u onze schapen alstublieft niet op!

  1. Ik hoop dat die schapenneukers er dood aan gegaan zijn.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s