Nieuw

De jihadrellen in Nantes gaan al de vierde dag in, alleen halalwinkels worden niet aangevallen – De Nederlandse pers zwijgt want u mag het niet weten

Inmiddels verspreidt de jihad zich ook naar andere steden. De jihadisten roepen openlijk op tot de dood van de politieagent die de misdadiger per ongeluk neerschoot. De laffe socialistische burgemeester kiest de kant van de jihadisten.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9298 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on De jihadrellen in Nantes gaan al de vierde dag in, alleen halalwinkels worden niet aangevallen – De Nederlandse pers zwijgt want u mag het niet weten

 1. templars2017 // juli 7, 2018 om 21:59 //

  We mogen het niet weten ,maar we weten het toch!
  Als die nieuwsanker het juist heeft dan kan Frankrijk een groot probleem hebben,als die romel overslaat naar de andere no go zones dat kan een heel stuk van Frankrijk in brand vliegen.

  Macron had gelijk als hij zei dat ie de controle kwijt was over delen van zijn land.
  De burgemeester van Nantes heeft haar medeleven betuigd aan het slachtoffer , wat een hypocrisie ,over de agenten die dagdagelijks hun leven mogen riskeren geen woord…..
  ze is dan ook van de socialistische signatuur ,dus een linkse gutmensch, vraag is stopt dit op termijn of slaat het over naar andere landen?

  Like

 2. Op termijn is dit niet meer onder controle te krijgen en zal er met scherp geschoten gaan worden en dan gaat het moslimtuig terug schieten.
  Er zullen dan zware wapens [tanks en vliegtuigen] ingezet worden en het vreemdelingen legioen wordt uit Afrika teruggetrokken.
  En dan breekt de langverwachte burgeroorlog uit.
  Dit gaat gewoon gebeuren want er is geen weg meer terug.

  Like

 3. Nu er vol in en met scherp schieten, en dan die linkse rotzooi van achter hun bureel trappen de straat op met pek en veren!

  Like

 4. Hoe lang zit Macron er nu? En nu is hij de controle al kwijt over delen van zijn land. Misschien om de controle terug te krijgen de grenzen eerst is te sluiten en alle raddraaiers meteen het land uit te zetten. Zijn ook vast wel goedkope vluchten richting die landen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s