Nieuw

Cultuurmarxisme als paraplubegrip lekt

by Zeepertje from HansMoll/VoL

Hans Moll bekeek de bundel Cultuurmarxisme/ Er waart een spook door het Westen – van Paul Cliteur en een aantal anderen – op de vraag of hij er een beter beeld van Cultuurmarxisme van kreeg. Hij kreeghoogte van het gevoel, maar miste sluitende definities.

“Het is de trots van Nederland dat we hier juist niet de ene cultuur beter vinden dan de ander. Dat we hier mensen gelijk behandelen in een open samenleving. Dat we ons hier de xenofoben en racisten van het lijf wensen te houden. Het is een grote schande dat we zestig jaar na dato een politicus in ons midden daaraan moeten herinneren”. Deze ronkende tekst is van Folkert Jensma, toenmalig hoofdredacteur NRC Handelsblad. Hij schreef dit in een hoofdredactionele aanval op Pim Fortuyn, nota bene op de dag dat Fortuyn in het Mediapark werd vermoord (06-05-2002.) Dat vinden we nu inderdaad een grote schande, maar dan van Jensma.

Jensma’s commentaar op Fortuyn geeft het credo weer van het cultuurrelativisme en is tevens een lofzang op multiculturaliteit. Daarmee, begrijp ik nu, heeft Jensma zich kenbaar gemaakt als cultuurmarxist.

Nadat ik Hoe de Nuance verdween uit een Kwaliteitskrant / NRC Handelsblad neemt stelling tegen Israël (2011) had geschreven, is mij bij herhaling gevraagd: hoe komt het nou dat ze bij de NRC zo pro-Hamas en anti-Israël zijn; pro-multiculturaliteit en anti-Wilders. Het antwoord op die vraag zou ik moeten vinden in de recent uitgekomen essaybundel Cultuurmarxisme/ Er waart een spook door het Westen; Paul Cliteur, Jesper Jansen, Perry Pierik (red.) uitgeverij Aspekt…
LeesVerderVoL>>
Gerelateerd links cultuur-marxistisch blog

Pics | Own/YT/TV/Tweets

Also Published on Zeepertje.com

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Please share on Fakebook because “Wil Zeepertje” is rewarded with another 30-day ban,TY

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

3 Comments on Cultuurmarxisme als paraplubegrip lekt

 1. Ha ha …de trots van Nederland is gelijk verdwenen toen de Nationale Oranje voetbalploeg nog tijdens de voorrondes werd uitgeschakeld en zodoende niet mochten meedoen aan het Wereldkampioenschap.
  Want dat blijkt voor de Nederlanders toch iets genant te zijn waar niet meer over gesproken wordt……uit diepe schaamte voor deze afgang………..gelijkertijd beseffen ze nog niet dat er elke dag meer schaamte optreedt door achterbakse…..schijnheilige…..frauduleuze……traumatische schandalen zoals geen honderden einddiploma´s……..het gekloot binnen dit sloopkabinet……en elkaar de vuile was toespelen.
  Fijn weekend.

  Liked by 1 persoon

 2. Weten jullie trouwens dat de foto van de dame bij dit bericht een beroemde foto is?
  Zij was tijdens de WOII werkzaam in een fabriek waar vliegtuigen werden gebouwd, maar het kunnen ook tanks zijn geweest. De fotograaf maakte wat plaatjes van vrouwen aan de zware pons en stansmachines in de fabriekhal. Naderhand had de PR van de oorlogsindustrie een kenmerkend beeld nodig en bekeek deze fotos. Toen werd zij zonder dat ze het wist eruit gekozen. Pas jaren later kwam ze er achter dat zij het was op die foto en eruit werd geplukt.
  Ik ben even de naam van haar kwijt, maar heb dit voorval vorig jaar bij de Marine Luchtvaart Dienst de MLD op de website gezet.

  Liked by 1 persoon

 3. Over dat boek bij Weltschmerz, ik vind het te boring om uit te luisteren, maar soit:

  ‘Cultuurmarxisme’ en de ‘Moord op Spinoza’; Coen de Jong en Paul Cliteur

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s