Nieuw

Trade war begins: China retaliates with 25% tariffs on $34 billion worth of US imports

Just hours after the United States introduced 25 percent trade tariffs on $34 billion worth of Chinese goods, Beijing has retaliated with mirror measures against American imports.

“After the United States introduced the new tariffs, China’s reciprocal measures also immediately took effect,” said the spokesman for the Chinese Foreign Ministry Lu Kang. He did not specify the amount or types of the US goods that will be taxed by China.

China’s commerce ministry earlier said the country has no choice but to fight back after the US “launched the largest trade war in economic history.” Beijing also accused Washington of breaching trade rules of the World Trade Organisation (WTO).

RT >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9265 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s