Nieuw

Oproer in Franse stad – bende’s vallen politie aan

Gemaskerde bendes bewapend met benzinebommen zijn twee nachten achtereen berserk gegaan in het gettodistrict van de stad Nantes.

Afgelopen dinsdagavond reed de 22-jarige Aboubakar Fofana in een politiecontrole waarbij hij in hoge vaart achteruitreed, een politieagent aanreed en bijna over twee kinderen reed. De politie opende het vuur op Fofana en hij werd later dood verklaard in het ziekenhuis.

De 22-jarige werd sinds juni 2017 gezocht voor een roofoverval, bezit van gestolen goederen en criminele samenzwering. Bovendien was de auto die hij bestuurde gemarkeerd als verdacht van aanwending bij drugshandel en werd bewaakt.

Nadat het nieuws van de gebeurtenis verspreid was, gingen gemaskerde bendes de straat op en verbrandden auto’s, vernielden winkels, stichten branden en vochten met de politie die reageerde met traangas.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6971 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Oproer in Franse stad – bende’s vallen politie aan

 1. polderboy // juli 6, 2018 om 12:24 //

  De kansparel, die in een drugsbende zat, gezocht werd voor roofovervallen en nog meer, werd toevallig aangehouden. Hij was de lul.
  Toen besloot hij als een bezetene dwars door een muur te rijden en dus meedogenloos burgers in gevaar te gaan brengen tijdens de vlucht. De video toont zijn rijgedrag:

  Zijn matties hebben in Nantes 55 auto’s en 8 gebouwen in de fik gestoken en in Parijs molotov cocktails naar de politie gegooid.
  In Japan begrijpen er geen hol van. Die lezen dat Ministers gaan uitzoeken, waarom die agenten die levensgevaarlijk rijdende Palestijnse Hamas immigrant voor zijn agressieve criminele flikker knalden??!!
  Die agenten moeten toch voor veiligheid zorgen, en criminelen aanhouden?
  Waarom gaat een Minister uitzoeken dat agenten hun werk doen?
  En wat is dat voor een land, Frankrijk, waar die Palestijnse Yakuza bendes de hele boel in de hens zetten?
  https://www.japantimes.co.jp/news/2018/07/06/world/crime-legal-world/french-immigrants-riot-shooting-police-suspected-criminal/#.Wz83vWAzaM8

  Like

 2. vreeswyk.wte@ziggo.nl // juli 6, 2018 om 12:34 //

  Daar moet je niet de veel te licht bewapende politie op zetten, maar gewoon het leger met tanks en vlammenwerpers voor de barbecue.

  WIM

  Like

 3. Gewoon de Israëlische methode gaan toepassen.
  De appartementen waar dat moslimschuim woont met de buldozer met de grond gelijk maken
  Ze bekijken dan maar waar ze onderdak kunnen vinden.

  Like

 4. En dan is dit nog maar 1 van de 1500 no-go areas in France………

  t Is werkelijk ongelooflijk dat je als overheid én regering zijnde, jarenlang dit ettergezwel islam genaamd, zo uit ‘de klauwen’ kunt laten lopen dat het pus je in de vorm van mentaal gestoorde ‘halfapen’, inmiddels letterlijk om de oren vliegt.

  Dit soort groepen in de Europese samenlevingen loslaten/tolereren heeft niets met enige vorm van beschaving te maken. Integendeel zelfs!
  Dit soort volken -die ergens halverwege de evolutie zijn blijven steken- dient men in geen enkele ontwikkelde samenleving toegang te verschaffen.

  Oplossing; repatriëring richting oorspronkelijke ‘roots’ landen, waar zij in hun eigen Jurassic-Park achtige omgeving de komende paar miljoen jaar kunnen richten op hun ontwikkeling tot ‘mensachtige’.

  Like

 5. Like

 6. Jonge man van 22 jaar oud???? Een drugs crimineel die een politie agent probeerde dood te rijden zal je bedoelen.

  Liked by 1 persoon

 7. scherpschutter1943 // juli 6, 2018 om 23:57 //

  schiet ze dood

  Like

 8. Greengo // juli 7, 2018 om 00:15 //

  Like

 9. Jack vanderVeen // juli 7, 2018 om 09:11 //

  Gelukkig las ik ook nog een positief element en wel over de heiligverklaring in het ziekenhuis.
  Weer een maatschappelijk kankergezwel, dat zeer zwaar op de economie drukte, minder.
  En dat geweld daarna? Die hufter wachten gewoon totdat zij vinden dat zij,in hun eigen ogen, een legitieme aanleiding hebben om geweld op straat uit te dragen.
  Zo heeft men HET “sprekende” voorbeeld van hetgeen continu bezig is aan de Israëlische grenzen. Geweld uitlokken, dan wordt er gereageerd door de handhavers, waarna men echt zielig is natuurlijk, want reinste racisme. Inderdaad racisme, want waarom mogen die hufter niet ongestoord hun beroep van crimineel uitoefenen?

  Like

 10. Like

 11. jrtpf // juli 9, 2018 om 21:19 //

  ik zeg je, er gaat weer een Arnold Hilter opstaan. de kogel voor dat gajes

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s