Nieuw

Oostenrijk gaat een stap verder: Immigranten zouden op Europees grondgebied geen asiel meer moeten kunnen aanvragen

Foto: Oostenrijk's parlement in Wenen. Bron: Wikimedia Commons. Auteur: Peter Wuttke

Het moet zo snel mogelijk uitgesloten zijn om asiel aan te vragen in Europa. Is de mening van Oostenrijk, dat nu het voorzitterschap van de EU heeft overgenomen. De Oostenrijkse regering van het land is van mening dat veel immigranten “extremisten” kunnen worden en moeten daarom eerst leren “de waarden van de EU te respecteren”.

In een geheim gestempeld document dat de Franse krant Le Monde heeft ingezien, beschrijft de Oostenrijkse regering hoe immigratie naar de EU eruit moet zien.

Oostenrijk, dat op zondag het voorzitterschap van de EU heeft overgenomen, schrijft dat zij een nieuw “beschermingssysteem” voor asielimmigratie wil opzetten.

Onder meer wil men het onmogelijk maken om een ​​asielaanvraag in te dienen op Europees grondgebied. In plaats daarvan wil het een asielcentrum buiten de EU vestigen, en alleen vanaf daar mag asiel worden aangevraagd.

Daarnaast wil het een regeling invoeren dat alleen de immigranten die de “normen, wetten en  vrijheden van de EU” respecteren asiel mogen krijgen.

Verder wijst de Oostenrijkse regering erop dat veel van de immigranten die naar Europa komen veel moeite hebben om zich aan te passen of zelfs de zogeheten open samenleving afwijzen. De regering benadrukt ook dat immigranten vaak geen zinvol onderwijs hebben.

“Velen staan ​​erg open voor ideologieën die vijandig staan ​​tegenover vrijheid of zelfs voorstander zijn van geweld”, staat in het geheim gestempelde document dat gericht is aan de EU-lidstaten.

Volgens de Oostenrijkse regering zijn deze nieuwe en strengere regels noodzakelijk omdat de asielgolf van 2015, toen 1,8 miljoen immigranten Europa binnenkwamen, niet mag worden herhaald. Dit leidde er namelijk toe dat de EU-elite “de controle over de situatie” volledig verloor, benadrukt men.

Bron:

https://www.europaportalen.se/2018/07/tidning-osterrike-vill-stoppa-asylansokningar-i-eu

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7474 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Oostenrijk gaat een stap verder: Immigranten zouden op Europees grondgebied geen asiel meer moeten kunnen aanvragen

 1. Yvonne // juli 6, 2018 om 19:30 //

  Deze waanzin had al vanaf het begin streng aangepakt moeten worden en niet eerst het 3 jaar aankijken
  Als zgn gelukzoekers alles vernielen omdat ze overal kwaad om zijn komt die woede denk ik omdat ze kwaad op zichzelf zijn om een uitzichtloos leven in het vooruitzicht te hebben
  Dan stap je allemaal op een bootje om in de gastlanden de boel te slopen
  Pas een knul van 19 zijn hals doorgesneden omdat hij het voor een serveerster opnam,die ligt nu in zijn kist, ik begrijp de wereld niet meer,al die ellende

  Like

 2. Horatius // juli 6, 2018 om 19:37 //

  Dit document zal bij Angela Merkel niet goed vallen maar geeft naadloos weer de mening van het overgrote deel van de Europese autochtone bevolking.

  Maar blijkbaar leven we in een nepdemocratie.

  Like

 3. Goh,ze worden wakker in de bovenste laag,wat wij al 10 jaar weten en roepen is eindelijk doorgedrongen na miljarden van ons weggegeven te hebben aan NOTHING IT ALL.
  Hoop dat het grote slavendoel van Merkel en consorten mislukt en pak ze op en sluit ze op.

  Like

 4. Met of zonder waarden accepteren is totaal niet belangrijk. Ze verdringen ons dan nog. Kijk hoe hoger je in Europa komt hoe lichter de mensen. Dat is zo geschapen en niet langzamerhand zo ontstaan. Dat betekend dus dat blanken hier gewoon alleen horen. Ieder in de klimaat zone dat hun is toegewezen, dat alleen moet al de reden om zoveel van die mensen eruit te sturen. En direct alle steun aan het buitenland intrekken.

  Like

 5. Dit beleid krijg je dus wanneer er mensen op posten zitten met enige visie.

  In NL daarentegen hebben we lui in de politiek zitten die hun beleid op ‘hoop’ baseren. (doe ik “dit,” dan hoop ik dat het “zo” uitpakt)
  Pinokkio bijv. gaat er -naar eigen zeggen- groos op dat ‘ie geen visie heeft.
  Hij ‘hoopt’ er altijd maar ’t beste van. (en pakt ’t anders uit, dan liegt ‘ie ’t weer recht)

  Maar goed, als ik de laatste uitslag van de verkiezingen hier te lande gehouden mag geloven, wil het grootste deel van de burgers niet anders…………….

  Like

 6. Waarom komen ze naar ons Europa?!
  Om een beter bestaan op te bouwen?
  Ze zijn te stom om een bestaan op te bouwen.

  Beste moslim; wat is uw mening
  Re:dat zoeken we even op, in een sprookjesboek uit 600.
  Heeft U daar zelf geen mening over?
  Re: Racist! Allahu akbar!

  Waarom komen ze naar ons Europa?!
  Om een beter bestaan op te bouwen?
  De vraag die gesteld zou moeten worden is:
  Waarom is men moslim.
  Het antwoord daarop zal moeten zijn;
  omdat ze niet instaat zijn om te leven en te laten leven.

  Waarom is Merkel pro moslims.
  Omdat Merkel niet dom is, de geschiedenis kent.
  Dat het mislukt is met een leger bestaande uit Duitsers.

  Niet alleen moet het voor immigranten moeilijk gemaakt worden om Europa in te komen.
  Het moet ook onmogelijk worden dat volks verraders aan de macht komen en zich daar kunnen nestelen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s