Nieuw

Marine Le Pen: De EU had vijf jaar geleden naar mij moeten luisteren – ik heb dezelfde migratiemaatregelen voorgesteld.

Marine Le Pen reflecteert in een interview met de Franse radiozender RTL op de maatregelen van de EU om migratie tegen te gaan.

– Ik zou natuurlijk willen dat op het gebied van migratie de maatregelen zouden worden genomen waar wij al jaren om vragen! En we zullen ze uiteindelijk ook krijgen, zegt Le Pen.

De leidster van de Nationale Rally, het voormalige Front National, voegt daaraan toe dat de EU zeer laat is met de invoering van haar maatregelen:

– Behalve dat we ze krijgen omdat de situatie onhandelbaar is geworden en onze mensen lijden onder deze situatie (…) Kennelijk zou het beter zijn geweest om vijf jaar geleden naar Marine Le Pen te hebben geluisterd…”.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6971 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Marine Le Pen: De EU had vijf jaar geleden naar mij moeten luisteren – ik heb dezelfde migratiemaatregelen voorgesteld.

 1. Greengo // juli 6, 2018 om 22:53 //

  Terugblik Europese immigratie a.d.v. diverse tabellen:

  Like

 2. scherpschutter1943 // juli 7, 2018 om 09:52 //

  We komen stap voor stap dichter bij een gewelddadig conflict tussen politici, de bevolking en de intruders.

  Like

 3. Hoe NL er vandaag de dag had uitgezien als Janmaat in de 80’er jaren serieus was genomen laat zich ook raden.

  Maar ja een NL zonder uitvreters zou voor partijen als gl en pvda en consorten die er hun bestaansrecht aan ontlenen, absoluut desastreus zijn.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s