Nieuw

Mainstream Media Admits FBI Groomed Terrorist for 4th of July Attack, Gave Him Supplies

Cleveland, Ohio – An innocent man is now facing terrorism charges after he was caught plotting a bombing at a Fourth of July celebration and then arrested by the Federal Bureau of Investigation. The only problem is that the plot was created by undercover FBI agents, who convinced the man to agree to a role in the plan, and then provided him with supplies.

Demetrius Pitts, 48, is now facing criminal charges after conversations with undercover agents led to his arrest. According to the criminal complaint against Pitts, the FBI claimed that its agents reached out to him because he made comments on Facebook that indicated he may be interested in joining al-Qaeda, traveling overseas for training, and then returning to the U.S. to carry out an attack.

Freedom Outpost >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9266 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Mainstream Media Admits FBI Groomed Terrorist for 4th of July Attack, Gave Him Supplies

  1. Jack vanderVeen // juli 6, 2018 om 08:38 //

    Rook en vuur verhaal misschien?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s