Nieuw

Iedereen wil blanke kinderen – Meerderheid van geïmporteerde spermadonaties naar Brazilië zijn afkomstig van donoren met blond haar en blauwe ogen

De sterke toename van de invoer van sperma van menselijke oorsprong uit de Verenigde Staten in Brazilië is racistisch gekleurd.

Een recent artikel van Wall Street Journal beschrijft een schommeling van de invoer van menselijk sperma van de Verenigde Staten in Brazilië met een voorkeur voor sperma dat nakomelingen met blauwe ogen en blanke huid zal veroorzaken. Deze vooringenomenheid ten opzichte van de Kaukasische eigenschappen is gebaseerd op de overtuiging dat ras een diepgaande invloed heeft op iemands economische status in Brazilië.

Geschat wordt dat 80 procent van de rijkste 1 procent van Brazilië wit blank is. Helaas is er een waargenomen correlatie tussen sociale klasse en huidskleur in Brazilië, het laatste westerse land dat slavernij verbood in 1888.

Tijdens de slavenhandel importeerde Brazilië zelfs tien keer meer Afrikaanse slaven dan de Verenigde Staten, wat tot uiting komt in de huidige bevolking, die voor 50 procent uit zwart of gemengd ras bestaat.

Deze culturele vooringenomenheid strekt zich uit tot ver in het Braziliaanse verleden, waar de vroegbestuurde elites in de 19e en 20e eeuw openlijk probeerden de bevolking te “witten” door blanken aan te moedigen naar het land te emigreren en zo de rijkdom te concentreren onder de mensen met een eerlijke huidskleur.

Zelfs nu nog hebben kinderen met een blankere huid een stapje voor in de Braziliaanse samenleving, waar hun vooruitzichten zijn beter voor hogere salarissen en een betere behandeling door de politie.

Brazilië importeerde onlangs meer dan 500 flesjes sperma uit de Verenigde Staten, wat een aanzienlijke stijging is ten opzichte van de 16 flesjes die in 2011 naar Brazilië werden verscheept. Bijna al deze spermadonaties zijn afkomstig van mannen van Kaukasische afkomst, met twee derde gekarakteriseerd als blond en meer dan 52% gekarakteriseerd als blauw-ogen.

De Spermabank van Seattle, die ongeveer 25% van de door Brazilië ingevoerde spermasteekproeven verstrekt, rapporteert dat de meerderheid van spermagiften die worden verkocht uit donors met blond haar en blauwe ogen afkomstig zijn.

Het patroon en de voorkeur van de rijkste Brazilianen met Kaukasische kenmerken worden versterkt door de kosten van de spermadonaties. Men schat dat Brazilianen ongeveer $1500 per flacon sperma betalen en dat één enkele in vitro poging tot bevruchting ongeveer $7000 kost. Door deze hoge kosten en de raciaal gecorreleerde inkomensverschillen in Brazilië, zullen blanke Brazilianen zich eerder de procedure en de zeer gewaardeerde Kaukasische spermadonaties kunnen veroorloven en zo de raciale economische kloof in stand houden.

Bron:

https://secondnexus.com/news/weird-news/brazil-sperm-donations-caucasian-features/

Het is nog veel erger dan dat kan ik uit eerste hand getuigen, sommige Braziliaanse vrouwen kopen geen sperma, maar importeren complete mannen, ook ik ben daar slachtoffer van geweest. En het was een bijzonder wijf, dat was het.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9265 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

13 Comments on Iedereen wil blanke kinderen – Meerderheid van geïmporteerde spermadonaties naar Brazilië zijn afkomstig van donoren met blond haar en blauwe ogen

 1. Scrutinizer // juli 6, 2018 om 11:50 //

  Wat de link betreft: leuk artikel maar zonder foto’s …

  Like

 2. Hb. Schwarz // juli 6, 2018 om 11:56 //

  Ze mogen mij ook hebben, ben wel gesteriliseerd, maar is het proberen waard toch?

  Like

 3. Eugene // juli 6, 2018 om 13:18 //

  Wie wil er nu geen blanke kinderen. Als je toch de keuze hebt tussen ’s werelds beste en knapste volk, of tussen de gedegenereerden lijkt me die keuze niet zo moeilijk.

  Like

 4. Ook dit is een Nazi idee van Adolf,blond en blauwe ogen en kijk hoe de Germanen er uit zien,😂😂😂😂😂

  Like

 5. Greengo // juli 6, 2018 om 14:47 //

  De ‘cosmetica-industrie’ speelt hier vieshandig op in door het verkopen van o.a. zonnecrèmes met daarin een smerig goedje dat de oorspronkelijke bruine huid bleekt. Uiteraard voorzien van reclamemateriaal met romige huidtypes. Wanneer ‘men’ je aan het verstand probeert te praten dat blanker mooier en beter is dan bruiner en het tevens goed is voor een carrière kun je daarin trappen of een walging koesteren voor zulke retoriek.

  Ikzelf behoor tot de laatsten.

  Like

 6. skeeter // juli 6, 2018 om 17:16 //

  Vond je heel niet erg Fub was je niet toevallig ook effe hier langs geweest bij die wijven farm?
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2735435/Town-Brazil-entirely-women-appeal-bachelors-willing-live-female-rules.html.

  Like

 7. Nee, allemaal lelijke wijven als ik me het artikel goed herinner …

  Like

 8. Greengo // juli 6, 2018 om 19:28 //

  Nou Fub, dan heb je toch niet helemaal goed alles bekeken ..

  Like

 9. Merel // juli 7, 2018 om 00:17 //

  Weten zaaddonoren hiervan? Dit is toch kinderen verkopen? Arme kinderen.
  Mijn braziliaanse buurvrouw ligt trouwens de hele dag in de zon, kan niks, man moet alles doen.
  Dan zet ze wel weer een blonde pruik op, dat weer wel, ze heeft ook een rode. Ze is het lelijkste asowijf dat ik ooit gezien heb en doet ook nog wikka, ik weet nu wat ik er tegen kan doen, ze laat me met rust

  Like

 10. Von Puffelen // juli 7, 2018 om 09:31 //

  Off-topic maar ook weer niet, een Russische docu over LGBT verval en o.a. voortplanting.
  https://russia-insider.com/en/exclusive-major-russian-tv-documentary-sodom-blasts-lgbt-hd-video-eng-dub/ri16005

  Like

 11. Scrutinizer // juli 7, 2018 om 12:22 //

  @Merel,
  Wat kan je ertegen doen?

  Like

 12. Scrutinizer // juli 7, 2018 om 12:38 //

  Als ik vrouw was, zou ik het zaad bestellen van de donor met het hoogste IQ.
  Als je kind later nog een inkomen (in loondienst) moet zien te verwerven, dan begon je beter helemaal niet aan kinderen. Die hebben immers niet gevraagd om geboren te worden dus om dan gedwongen te worden om “carriere te maken”, is nogal egoistisch van de ouders om hun nageslacht levenslang met zo’n probleem op te zadelen, alleen maar omdat ze zelf graag 5 jaar lang met een levende pop wilden spelen.

  Je kind moet dus niet blank zijn om in de smaak te vallen bij een werkgever/slavendrijver, het moet een hoog IQ hebben om de erfenis goed te kunnen beheren en ervan te rentenieren zonder het kapitaal aan te tasten, om dit dan weer te vererven aan de kleinkinderen die het op hun beurt zo goed mogelijk beheren zonder het op te eten en weer doorvererven. Zo creer je een dynastie cq. hou je ze in stand.

  Doel van elke verantwoorde ouder zou moeten zijn: onafhankelijkheid voor de kinderen, dus niet de noodzaak om bij een ander in de smaak te vallen o.b.v. uiterlijk.

  Laat hen een vermogen na en de kennis en inzicht om dat te beheren. Dat beperkt zich niet tot een prive-cursus balansanalyse maar ook inzicht in hoe economie en samenleving werken.
  Begin met op de leeftijd van 10 The adventures of Jonathan Gullible te laten lezen en doe dit samen en bespreek elk hoofdstukje.
  Geef op de leeftijd van 15 Atlas Shrugged en op 18 Great Wars and Great Leaders alsook Human Action en verder, een reeks boeken van Jim Rogers en eventueel Securities Analysis van Benjamin Graham.

  Geld + IQ + gepersonaliseerde opleiding.
  De donorbank kan alleen voor dat 2e zorgen. De 1e en 3e component moet je zelf regelen.

  Like

 13. Merel // juli 7, 2018 om 15:58 //

  Scrutinizer 12.22 er staan tips op internet, zoek wat bij je past

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s