Nieuw

Het einde van die overlastgevende Turkse trouwstoeten ook in Nederland? België weet er in elk geval wel raad mee!

Wist u dat Ollongren ook al lang gepland was om plaats te nemen in het politieke kartel en vele anti Nederlandse en ondemocratische aanpassingen te doen? Aangezien, en dat is extreem raar, de familie Ollongren in 2002 is toegevoegd aan de Nederlandse adel? Maar dat terzijde, net zoals het Penthouse van Pechtold…

Door Elise Nijmegen

In België gaan er ook dingen goed gelukkig afgezien van de miljarden kostende islamitische immigratieproblematiek waar elk EU-land mee te maken heeft. Net zoals de trouwstoeten van de Turken die nu gelukkig eindelijk aangepakt worden. Ik hoop dat dat voorbeeld in Nederland opgevolgd wordt aangezien het zoals juist opgemerkt is door de Belgische rechter zeer provocatief gedrag is en iedereen het erg storend vindt.

Strenge Peter D’Hondt: “Dit is het einde van de trouwstoeten op mijn grondgebied”

In Italië heeft Rossi het plan van de elite ook door, “Het Soros plan” zoals Hongarije het al eerder noemde, en waar “ons” kabinet dom & dapper aan meewerkt. Hongarije heeft daarop ook Soros en al zijn activiteiten Hongarije uitgestuurd en iedereen die Soros helpt in Hongarije begaat een strafbaar feit en de straffen daarop zijn niet mis.

Italian Newspaper Claims ‘Global Elite’ Working to Transform Europe Through Mass Migration

In heel Europa wordt het nationalisme onder de bevolkingen sterker, meer en meer mensen worden wakker en zien in dat we ons moeten gaan verzetten tegen de islamisering van onze landen.
Want islam en vrijheid gaan niet samen!
islam en democratie gaan niet samen!
islam en de gelijke rechten van de vrouw gaan niet samen!
islam en respect voor homo’s gaan niet samen!
En islam en de veiligheid van kinderen gaan niet samen!

Dat met het oog op de kindbruidjes en besnijdingen en alles wat zogenaamd “mag” met kinderen volgens de koran.

Ondertussen leven in Groningen nog mensen in beschadigde huizen dankzij de schuld van en het gebrek aan doortastendheid van de politici in Den Haag maar die zijn op vakantie dus die zullen wel niet wakker liggen van Groningers in kapotte huizen… Of van de steeds meer stakende werkende Nederlanders in allerlei sectoren, streekvervoer, politie, leraren enz… Dat komt natuurlijk omdat het zo goed gaat met Nederland en de Nederlanders.

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

7 Comments on Het einde van die overlastgevende Turkse trouwstoeten ook in Nederland? België weet er in elk geval wel raad mee!

 1. skeeter // juli 6, 2018 om 17:51 //

  Islam gaat samen met niks, evenals de pest, cholera of HIV o.i.d.

  Like

 2. https://www.geenstijl.nl/5142817/we-ondergaan-het-maar-gelaten/
  Het islamitische racisme loopt de spuigaten uit,

  Like

 3. Frauke // juli 6, 2018 om 21:04 //

  Wacht maar af , massale uitbraken van enge ziektes ligt op de loer. Angst onder de autochtone bevolking neemt toe maar angst kan ook vleugels geven of zelfs verlammen.Velen die materialistisch zijn en zich druk maken om zogenaamde belangen die totaal van geen belang zijn komen aan de beurt . Zo ook de met alle winden mee-waaiers die je proberen te naaien om er zelf beter van te worden. Een opéénstapeling van ellende op ellende staat ons te wachten en dat tij is niet meer te keren ! Met dank aan de daders op het pluche !!!

  Liked by 1 persoon

 4. Veel mensen in Nederland, in Europa hebben nog altijd niet in de gaten dat “als puntje bij paaltje komt” zij zelf verantwoordelijk zullen zijn voor hun eigen veiligheid en overleven. Op dit moment nl. zijn de meeste overheden in W-Europa alles behalve hun bondgenoot.

  Het grootste deel van de burgers heeft zichzelf ws nog nooit de vraag gesteld -mocht er ‘aktie’ nodig zijn- hoe ver zijzelf denken te kunnen gaan bij het redden van het vege lijf. (waar ben ik überhaupt toe in staat)
  Oftewel,…. is het ‘eten’,….of ‘gegeten’ worden?!

  Ondanks dat het voor veel mensen in eerste aanzet wellicht een confronterende vraag is, is het er wel 1 die zij zich dienen te stellen.

  Vanaf het moment dat hun persoonlijke ‘instelling’ mbt ‘het gebruik van geweld en tot hoe ver’ duidelijk is weten zij tegelijkertijd wat hun voorland is mbt tot hun overlevingskansen.

  Like

 5. scherpschutter1943 // juli 6, 2018 om 23:54 //

  de staat is je ergste vijand

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // juli 7, 2018 om 00:55 //

  Ben wel benieuwd of die advocaat ook benoemd heeft in welk beroep zijn cliënt met hard werken een Porsche Cayenne heeft ‘verdiend’.
  Ik heb zo’n flauw vermoeden maar denk niet dat dit bij mij onder de noemer “hard werken” valt !!

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s