Nieuw

Hamburg: Nieuwe fantastische woningen voor “nieuwkomers” – vertwijfelde bewoners machteloos

Foto: AfD Hamburg

– Deze foto’s zijn bewijzen van de ondergeschikte positie van burgers aan de macht van de rood-groene Senaat van Hamburg. Ondanks de felle weerstand van veel bewoners bouwt de stad weer een wijk voor gratis wonen van vluchtelingen op een voormalig wetland in Hagendeel in Hamburg-Lokstedt.

Ongeveer 18.000 vierkante meter drasland werd opgehoopt en afgedicht om er talloze huizen op te bouwen. Er werd een speciale weg aangelegd naar de nieuwe grote woonwijk. Kosten alleen al voor de problematische aanleg in het drasland: 18 miljoen euro.

In de toekomst zullen er meer dan 500 mensen gratis wonen als onderdeel van de dure zogeheten “publiekrechtelijke onderbrenging”. Met onverwachte gevolgen voor de wijk, voor de scholen, voor de kinderdagverblijven en ook voor de veiligheid van de mensen die er al tientallen jaren wonen. Zoals altijd is de exploitant van de nieuwe gratis leefomgeving “bijstaan en wonen”, het gemeentebedrijf met de gouden ezel in de kelder. Een gouden ezel, die wordt gevoed door de belastingbetaler.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/07/06/hamburg-neue-wohnungen/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6952 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Hamburg: Nieuwe fantastische woningen voor “nieuwkomers” – vertwijfelde bewoners machteloos

 1. Jack vanderVeen // juli 7, 2018 om 09:20 //

  Waarom niet op de landgoederen n van Tsjernobyl een woonproject realiseren.
  Breng met vrachtauto’s materiaal en materiaal naar daar en laat ze hun eigen onderkomen bouwen. Doen die luie lamzakken dat niet, dan vriezen ze kapot.

  Like

 2. Jack vanderVeen // juli 7, 2018 om 09:21 //

  Materieel en materiaal

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s