Nieuw

EU-mensenrechtencommissaris – ‘Europese lidstaten brengen levens in gevaar door werk van ngo’s op zee te hinderen’

Nee omvolkingscommissaris !

Door het werk te hinderen van ngo’s die met hun schepen migranten op zee redden, wordt het leven van vele mensen in gevaar gebracht, hekelt ze. Mijatovic verwijst naar recente tragedies waarbij honderden mensen op zee het leven verloren en argumenteert dat de ngo’s een cruciale rol spelen in de reddingsacties. Ze ‘zouden voor reddingsoperaties en het helpen van migranten vrij gebruik moeten kunnen maken van havens en andere faciliteiten’, vervolgt ze. Knack >>

Het zijn die NGO boten die die Afrikanen in rubberboten de zee op lokken. Zo’n rubberbootje, met honderd man aan boord en een buitenboordmotortje van een paar PK heeft niet de bedoeling naar Europa te varen. Dan zou er namelijk een paar honderd liter brandstof mee moeten en duizenden liters drinkwater. En dan zou er geen ruimte meer aan boord zijn voor al die Afrikanen. Ze gaan de zee op omdat ze weten dat ze een paar kilometer uit de kust op worden gepikt. Als die NGO boten er niet zouden zijn, zouden ze ook niet de zee op gaan want Europa is onbereikbaar met zulke bootjes met zulke hoeveelheden mensen er op.

De EU-mensenrechtencommissaris geeft geen moer om onze mensenrechten. Het is ons recht om niet gegenocideerd te worden. En een bewuste wijziging van de bevolkingssamenstelling van een land, of continent, valt onder die definitie. Eerst vanaf de jaren 60 punt D (Imposing measures intended to prevent births within the group) van de ‘nauwere VN definitie‘ implementeren, en dan vanaf een decennium later punt C ( Deliberately inflicting on the group conditions of life calculated to bring about its physical destruction in whole or in part). De EU pleegt een dubbele genocide op de Europese volkeren.

De enigen die verantwoordelijk zijn voor die verdrinkingen zijn die NGO’s en de collaborerende Europese marine’s. Deze EU-commissaris wil dat de invasie van Europa ongebreideld doorgang kan vinden.

En, in tegenstelling tot de leugens die ons verteld worden:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9298 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on EU-mensenrechtencommissaris – ‘Europese lidstaten brengen levens in gevaar door werk van ngo’s op zee te hinderen’

 1. Het is veel veiliger om ze terug te brengen naar de haven van vertrek. De makkelijkste weg terug naar huis en het voorkomt een aanzuigend effect. NGO’s zijn mensensmokkelaars.

  Like

 2. Natuurlijk leg de schuld maar weer bij anderen. Wanneer je mensen onterechte hoop geeft krijg je dit soort tragedies. En verder weten die Afrikanen verdomd goed welk gevaar het brengt als ze op overvolle bootjes stappen. Stop ze aan de kust voor het te laat is. Europa hufters.

  Like

 3. De klootzakken in de Brusselse bunker draaien de zaak weer om…..geniepig dat ze zijn.

  Like

 4. Claasje Kater // juli 7, 2018 om 09:49 //

  Volgens mij stappen ze toch echt zelf in die bootjes. En waren er geen ngo’s dan lieten ze het wel uit hun hoofd (als ze nadenken). Dus de ware schuldige is de zieligheidsindustrie.

  Like

 5. polderboy // juli 7, 2018 om 10:43 //

  Trouwens, hier lees je dat zo een zogenaamde NGO kapitein onderweg op de Middellandse zee met zijn mannen de immigranten gefouilleerde, om ze middels het bezit van bijvoorbeeld een kruisje als ongelovige christen honden te ontmaskeren.
  Daarna werden de arme christenen met stokken helemaal tot moes getrimd en overboord gegooid om ze te laten verzuipen:
  https://www.independent.co.uk/news/world/europe/muslim-boat-captain-murder-christian-refugee-accusations-threw-overboard-a7320531.html

  Dus al die christenen die door die moslims op de Middellandse zee verzopen worden, is allemaal de schuld van die christenen in Italië en niet van de moslims die dat doen, door ze te verzuipen en in gammele bootjes de zee in te drijven?

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s