Nieuw

Duitse regering krabbelt terug – schrapt voorstellen voor “concentratiekampen”

Na een ontwrichtend conflict dat bijna leidde tot de ontbinding van de coalitie bereikte de Duitse regeringscoalitie donderdag een akkoord over het immigratiebeleid.

De Duitse regering bestaat uit drie partijen met bondskanselier Angela Merkel aan de leiding. Ze is het nu eens geworden met haar minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer, die gedreigd heeft om af te treden als hij zijn eis niet ingewilligd ziet dat migranten die al in een ander EU-land zijn geregistreerd de toegang tot Duitsland wordt geweigerd.

Seehofer zegt nu dat hij tevreden is met het compromis dat hij heeft bereikt. Dat betekent dat het sneller zal zijn om asielaanvragen in het kader van de Dublinverordening af te handelen en migranten terug te sturen naar het EU-land waar zij voor het eerst werden geregistreerd.

Er is ook geconcludeerd dat migranten moeten worden onderzocht op politiebureaus langs de grens en niet in specifieke “transitcentra”. Volgens de SPD van de sociaal-democratische regering kunnen dergelijke centra worden gezien als concentratiekampen.

Donderdag ontmoette Angela Merkel ook de Hongaarse premier Viktor Orbán, die op zijn minst gezegd een ander benadering erop nahoudt op het gebied van de migratiekwestie. Merkel beschreef de instelling van Orbán als “een probleem” en drong bij de mensen op aan om de migranten op een menselijke manier te behandelen. Orbán antwoordde dat het menselijker zou zijn om de grenzen te sluiten en zo de stimulans van migranten om naar Europa te gaan te elimineren.

Bron:

http://ewn.co.za/2018/07/06/german-coalition-reaches-deal-on-migration-no-transit-centres

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6952 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Duitse regering krabbelt terug – schrapt voorstellen voor “concentratiekampen”

 1. Republikein // juli 6, 2018 om 10:46 //

  Seehofer is met verkiezingen in Beieren bezig, die hangen we op aan hetzelfde touw van zijn politieke vriendin.
  Maar eerst de bierfeesten.

  Liked by 2 people

 2. ‘Concentratiekampen’.
  Het schuldgevoel zit er diep ingeramd bij die Duitsers. Hoeveel meer generaties moet dat volk het op zijn schouders dragen?

  Like

 3. Claasje Kater // juli 6, 2018 om 16:37 //

  Hun oren teveel naar de salonsocialisten van de spd laten hangen. Dat is net zo’n verloren partij als de pvda, labour, ps, en vul maar in.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s