Nieuw

Als antwoord op de Trump baby balloon – Sadiq Khan baby balloon in 1 dag bij elkaar gecrowdfund

De anti-Trumpers met hun kinderachtige actie kregen media aandacht bij CBC, BBC, The Independent, BusinessInsider, ABC, CBS, NYTimes, etc. enzovoort.

In de eerste 24 uur voor de baby Trump balloon werd £1,500 opgehaald. Zonder al die media aandacht haalde de actie voor de Sadiq Khan baby balloon al bijna 20K op in 24 uur.

Het toont aan dat het land niet instemt met de goedkeuring door Sadiq Khan van een ballon die de spot drijft met president Trump. Normaal gesproken zou het soort ballon niet worden goedgekeurd, dus dit is regels buigen om dit toe te staan.

Nu de jihadist burgemeester van Londen dit precedent geschapen heeft, zal hij zijn eigen baby balloon ook goed moeten keuren of de goedkeuring voor de baby Trump balloon als nog in moeten trekken.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Als antwoord op de Trump baby balloon – Sadiq Khan baby balloon in 1 dag bij elkaar gecrowdfund

  1. Greengo // juli 6, 2018 om 19:10 //

    🙂

    Like

  2. Wachteres // juli 9, 2018 om 12:10 //

    Mijn dag is weer goed!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s