Nieuw

Zweedse linkse politicus: “Gewetenloze linkse vrouwen en mannen maken via hun Facebookgroep misbruik van Afghaanse jongens

Mars tegen uitwijzing van Afghanen. Faksimil Facebook

– Een overjarige man offreerde een Afghaanse jongen kamer en eten. Reeds de eerste avond kwam hij naar binnen en masturbeerde voor de jongen. Dit duurde ongeveer een maand. De laatste nacht, voordat deze jongen daarvandaan was ontsnapt, werd hij door deze man verkracht. 

Volgens Stefan Lindquist, districtsvoorzitter van de politieke partij Vänster (Links) in de Zweedse kerk in Härnösand, wordt de Facebook-groep “Stop met uitzettingen naar Afghanistan nu!” gebruikt om de zogeheten papierloze jongens uit Afghanistan te exploiteren. Hij zegt dat het vooral oudere vrouwen zijn die onderdak en eten aanbieden voor seks.

Voor Samhällsnytt bevestigt Stefan Lindquist dat in de groep “Stop met uitzettingen naar Afghanistan nu!” een “wijdverspreide uitbuiting” plaatsvindt van Afghaanse jongens. Volgens hem nemen “gewetenloze dames” contact op met de jongens en nodigen ze hen thuis uit waar ze worden misbruikt voor “alles van slavenarbeid” tot “grove aanranding en verkrachtingen”.

Stefan Lindquist zegt dat hij heeft geprobeerd om de groep over dit wangedrag te informeren, maar is sindsdien geblokkeerd. De verantwoordelijken van de groep weten wat er aan de hand is, maar weigeren het aan de politie te melden “uit angst voor wat racisten met de informatie gaan doen”, schrijft Lindquist in een bericht op Facebook.

Tegen Samhällsnytt zegt hij dat hij “in ieder geval tien gevallen – één of twee mannen en de rest vrouwen” bij de politie heeft aangemeld. De beschuldigingen uit hij op basis van de verklaringen van de jongens zelf en de mensen die hen helpen. Hij heeft ook de Facebook-groep administrators aangegeven voor hun falen om het misbruik te melden.

Samhällsnytt heeft geprobeerd om contact met de vertegenwoordigers van de groep op te nemen voor commentaar, maar dit is mislukt omdat de status van de groep is veranderd naar “geheim”, waardoor alleen leden het kunnen zien.

– De jongens zelf kunnen de politie niet op de hoogte brengen, omdat ze zonder papieren zijn en illegaal in het land verblijven, wat het extra walgelijk maakt wat deze oudere gewetenloze dames bedrijven. Sluit deze groep af of roep de verantwoordelijken op het matje, schrijft Stefan Lindquist.

Bron:

https://samnytt.se/vansterpartist-polisanmaler-afghangruppen-han-onanerade-framfor-pojken-forsta-kvallen/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6952 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Zweedse linkse politicus: “Gewetenloze linkse vrouwen en mannen maken via hun Facebookgroep misbruik van Afghaanse jongens

 1. Ook in dit geval, het draait altijd en eeuwig weer om de duit of de fluit. Zo zie je maar weer wat de door hun geloof gefrustreerden allemaal aan kunnen richten. De Pedopaters, de Neukgristenen, de Verkrachtmossels en natuurlijk de Welkomstmeisjes (m/v/x) en soms overlappend de Pieletjessnijders en Kutjesuitbeners.

  Like

 2. Ach,…voor die Afghaan was het ws ‘business as usual’ en wbt ‘de overjarige man’,…..die is gewoon goed bezig mbt zijn ‘islam integratie traject’.

  ’t Is inmiddels best knap verwarrend aan het worden voor de gemiddelde Zweed. Ben je tegen de islamitische parasieten invasie ben je Nazi of erger,…..doe je aan de andere kant je stinkende best om te integreren,……. is ’t ook weer niet goed.
  Pfffffff, zo vermoeiend allemaal!

  Liked by 1 persoon

 3. antiislamnu // juli 6, 2018 om 00:25 //

  Wat een verneukt zooitje

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s