Nieuw

Voetbal: rode of gele kaart voor maken kruisteken op het veld ?

Zo kreeg de FIFA een verzoek uit Saoedi-Arabië.

Het land, waar vrouwen sinds enkele dagen met de wagen mogen rijden – dank u Allah – vraagt aan de FIFA om kruistekens en christelijke symbolen van de voetbalvelden te bannen (lees verbieden).  U kent ze wel de spelers, die een kruisteken slaan en ten hemel kijken,  wanneer ze op het veld komen of een doelpunt maken.  Wel dat stoort de heren in witte gewaden met gouddraden.  Volgens een zekere Mohammad Al Arefe, religieuze baas bij de oliesjeiks en haatbaarden van Saoedi-Arabië, zijn die christelijke uitingen en symbolen beledigend voor de moslims en de islam.

Rechts Actueel >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.199 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Voetbal: rode of gele kaart voor maken kruisteken op het veld ?

 1. Republikein // juli 6, 2018 om 06:08 //

  Het wordt steeds gekker met die apen, allemaal een zwarte kaart, nog beter, duw ze over de rand van de Aarde, die is toch plat, of niet?

  Like

 2. Scrutinizer // juli 6, 2018 om 11:40 //

  Nog een beetje en ze vragen om kunstgras in een andere kleur, blauw of zo, want dat groen doet teveel denken aan de Saudische vlag dus dat mensen daarover lopen en er alzo hun voeten aan afvegen zouden ze als belediged kunnen ervaren…
  Jezus man, hoe ver gaat de intolerantie van die gasten nog doorschieten?

  Like

 3. Greengo // juli 6, 2018 om 12:32 //

  In het verlengde van (……) zag ik deze al wel aankomen. Uitingen van het christendom zijn (klaarblijkelijk) ‘beledigend’ voor moslims/mohammedanen/islamieten. Zelfs wanneer het gaat over Internationale Ontmoetingen en waarbij diverse culturen bij elkaar komen. Andermans cultuur/geloofsstroming wordt door deze ‘doelgroep’ simpelweg niet geaccepteerd; wél ondermijnd met eliminatie tot doel. En dit wereldwijd.
  Dát is een grove belediging !!!
  Het geconfronteerd worden met al wat in jurk en baard de moskee in wandelt en jou met een minderwaardige blik aankijkt in het voorbijgaan, dát is beledigend.
  Het geconfronteerd worden met vrouwen gehuld in het zwart van kop tot teen met twee kijkgaten erin terwijl je je omdraait vanuit het ‘melkvak’; dát is beledigend. En heden ten dage zelfs bedreigend.
  80% taal bestaat uit lichaamstaal …
  Een cultuur die spuugt op al dat anders is en de ander de schuld hiervan in de schoenen probeert te schuiven. Dát is meer dan kwetsend of beledigend. Dat is een rechtstreekse aanval op het bestaansrecht van die ander.

  De bijgesloten video vertelt de rest … Make up ur mind!

  Like

 4. Greengo // juli 6, 2018 om 12:33 //

  @Scrutinizer, lol …. niet echt uiteraard, maar je hebt hier wat mij betreft een ijzersterk punt.

  Like

 5. De moeskeet in Whitechappel , dat is waar ooit Jack the Ripper zijn speelgrond had ,kunnen ze die niet terug brengen , zou een pak schelen ,want nu zijn er al te veel van de verkeerde ideologie ,ze hebben hem nooit gesnapt toen ,dus……

  Like

 6. Lekker blijven beledigen dan. Als je geloof sterk is kan niets je van de wijs brengen, laten we sterkte laten zien, wij zitten niet meteen op de kast, omdat we zeker zijn van onze zaak, zo waarlijk helpe ons God almachtig

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s