Nieuw

Verdedigde serveerster op terras – 19-jarige Belg door Arabier keel doorgesneden

Screenshot YouTube

Duitsland is niet het enige land waar door de asielindustrie en linkse politici massa-geïmporteerde immigranten verkrachten en vermoorden. Afgelopen zaterdag werd een 19-jarige held begraven in Bergen (Mons), België.

Zoals nu pas bekend is geworden, heeft de Arabische Achmed S. afgelopen dinsdag de keel van een jongeman doorgesneden. Jean-François Willems, nog maar 19 jaar oud, hielp een serveerster die op het terras van een café werd mishandeld door de dader. Willems ging met Achmed S. het restaurant binnen en besprak dat. Na korte tijd kwam hij met een bloedende keel terug en stortte dood op het terras neer. Het misdrijf vond plaats in de stationswijk Bergen in het Franstalige Henegouwen/België.

Omdat camera’s hadden vastgelegd wat er in het stationsgebied was gebeurd, kon de dader snel door de politie worden opgespoord en gearresteerd. In de Belgische pers wordt niet de volledige naam van de  illegale moordenaar genoemd; bovendien wordt in nevelen gesproken over de moordenaar die “een jaar in België woont”.

De burgers laten zich echter niet misleiden door de desinformatie van de politiekgestuurde media; de opmerkingen onder de Franse artikelen laten dit duidelijk zien.

Voorbeelden:

– Deze straat wordt geteisterd door illegalen die zich met allerlei criminaliteit bezighouden. (Bergen heeft net geen 100.000 inwoners)

– En dit is pas het begin, bedankt.

– De Belgische regering wil de illegalen verdrijven, maar de Bobo’s van de linkse partijen voorkomen dat.” (Bobo: bourgeois Bohémien – grofweg ‘beter mens’)

– De media doen altijd hun uiterste best om de herkomst van de daders/verkrachters te verbergen.

– Frankrijk, de vuilnisbak van Europa zal hem graag begroeten als hij de gevangenis verlaat, als hij dat doet.

– Inderdaad, heel Europa is een vuilnisemmer geworden.

– Ode aan diversiteit.

– Drie Arabieren hebben me op een nacht beschoten: resultaat … 1 1/2 jaar verlamd na een hersentrombose. Ze zijn nooit gevonden!

– Alleen in Wallonië zijn er soortgelijke dingen (terrorisme, barbaarsheid, enz.) !! Nooit in Vlaanderen, waarom? “(Wallonië is Franstalig, er zijn de meeste Arabieren/moslims)

– We zullen op een gegeven moment aan alles gewend zijn! Agressie, overvallen, moorden, aanvallen, uiteindelijk zullen we zonder ophef over lijken stappen.

– Als je naar dit gebied gaat, word je beledigd en aangevallen. Dat is vandaag de dag de werkelijkheid … Natuurlijk is het nodig om daar te wonen of vaak te komen om dat te weten.

– Voor de socialistische partij PS is de dader een aanwinst voor het land.

– Waarom laten we deze mensen nog steeds naar Europa komen … we moeten de juiste conclusie trekken uit onze ervaringen, zelfs als we internationale verdragen moeten schenden. De maat is vol!

Natuurlijk zijn er ook in België Gutmenschen die geen “racistische'” uitlatingen accepteren:

– Je beledigt de Arabieren, ondanks dat het artikel de nationaliteit niet vermeldt. Het is triest om te zien hoeveel de media je hersenen kunnen veranderen.

– Wat een stel racistische lezers.

Zo zie je, lieve lezer, het gaat binnenkort knallen. Ook de Franstaligen in Europa worden rusteloos.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/07/04/frau-cafe-belgier/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7737 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Verdedigde serveerster op terras – 19-jarige Belg door Arabier keel doorgesneden

 1. Duchesne // juli 5, 2018 om 08:25 //

  Laat het maar knallen, hoe sneller hoe beter…..wat zou de vonk zijn die tot een vlam komt……en als die er is, hoe zullen we weten dat het tijd is voor de grote vereffening? Daarom is de persvrijheid onder censuur, je zou maar eens je buur kunnen gaan helpen met verdedigen van lijf en have….

  Like

 2. Scrutinizer // juli 5, 2018 om 11:00 //

  Helaas kan ik er ook nog een incident aan toevoegen dat een famillielid van me een goede maand geleden overkwam in de Antwerpse studentenbuurt.
  Samen met een 3 tal vreinden reed ie op een bierfiets. Dat gaat nogal traag en een automobilist die erlangs wou, verloor zijn geduld, opende het raampje en smeet een flesje water naar hen, wat een studentin hard in het aangezicht raakte en haar verwondde. Daarop stapte haar vriend af en ging naar de auto om te vragen “Man, doe eens normaal! Wat bezielt er u eigenlijk?” Daarop stapte de Marokkaanse bestuurder uit en begon met de student te vechten. De kerel was duidelijk niet aan zijn proefstuk toe en takelde de student nogal toe. Daarop riep mijn achterneefje “hou daarmee op allebei” en kwam naar hen toegesneld om tussenbeide te komen d.w.z. hen gewoon uit elkaar te halen, maar nog voor ie die pging kon ondernemen werd ie met 1 welgerichte klap KO geslagen en viel ie bewusteloos neer op de stoep en leijk toegetakeld qua neus en 2 tanden uit etc. Zijn gezicht zwol volledig op en hij werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Ondertussen stapte de dader weer in zijn wagen en reed weg. Gelukkig hadden zovele studenten dit voorval gezien en gefilmd dat aan de hand van het nummerbord de politie de man snel wist te vinden. Over enkele weken is de rechtzaak.
  NB dit was niet in Borgerhout of zo maar gewoon in de studentenbuurt aan de Waag en niet om 3am doch omstreeks 21:30.
  Antwerpen anno 2018.

  Like

 3. De steden en zo te lezen ook de grotere dorpen zijn al verloren. De redding kan daarom alleen nog uit het boerenland komen waar de families en buurthulp nog redelijk intact is. Ik verzoek Stadsen om niet hier naartoe te vluchten want wij beschouwen iedere vreemde als een regelrechte bedreiging. Dus dan weet je het wel. Of je moet een lekker wijf zijn.

  Like

 4. Duchesne // juli 5, 2018 om 11:09 //

  Het verschil tussen mens en dier…..en dieren hebben meer compassie….On October 27th 2006, Samantha: “was abducted by two Asian men who drove her around Oldham for hours and then raped her. They then threw her out of a moving car in the Chadderton area of Oldham. She ran away and asked another man for help. He invited Samantha inside and then dragged her upstairs and sexually assaulted her. She ran away whilst he was calling his friends to come and join him. At that point a taxi driver and his passenger pulled up beside her to ask if she was okay, they said she looked very upset and like she’d been through hell, and so offered to take her to the police station and then home… They then took Samantha to a house on Attock Close, took her inside and then locked her in a room where 5 Asian men went on to rape her over and over for nearly 24 hours.“

  (“Easy Meat: Inside Britain’s Grooming Gang Scandal“, p. 129. ……mens zijn is niet erop lijken….

  Liked by 1 persoon

 5. Exact,…..de omschrijving ‘mens’ dient per omgaande te worden herzien en aan striktere eisen onderworpen.
  Niet alles wat ‘rechtop loopt’ behoort per definitie tot het menselijke ras.

  Like

 6. jrtpf // juli 5, 2018 om 17:34 //

  het is heel simpel, zodra je bedreigd word schakelt het instinct over op of vlucht of aanval. Ik verdedig mij zelf, ik heb niks met politie of justitie te maken, maar letterlijk met mijn eigen lijf behoud. Het gaat instinctief, risiko ook, dat is HET leven/overleven. Als men dit allemaal laat gebeuren en niet voor de eigen burger bevolking opkomt, dan regel ik dat wel zelf. fuck the system

  Liked by 1 persoon

 7. Haksteeg Anton // juli 5, 2018 om 21:27 //

  Een gebeuren dat je met afgrijzen vervuld. Een de regering die doet geen donder maar gaat maar door met het importeren van dat tuig dus vrouwen stem allemaal uitsluitend op de partij die het voor JOU opneemt.

  Like

 8. jrtpf // juli 5, 2018 om 23:25 //

  weet je, ik kan de blauwpetten wel begrijpen, het zijn maar kleine uitvoerdertjes van de wet. Ik wil niet in hun schoenen staan, en vraag mij af waarom kies je voor zo’n pispaal beroep. Ok, er zullen handhavers moeten zijn, maar het zijn de butlers van de regenten. Ze zijn ook allen maar sterk door groepsgedrag. Ze komen nooit eenmans aan je deur, nee maar met 2 of meer man sterk. Wat mij stoort is dat je als slachtoffer hier in NL te vaak in de kou staat, de lange procedures, de immer onvoldoende gerechtigheid. De te-laat-zijnde-ingrepen. Hoe in hemelsnaam kan ik politie bellen als ik met de dood bedreigd word? Ik moet mijzelf mijn eigen lijf verdedigen, en wat dan als ik de bedreiger uitschakel? Nou, dan kom je jezelf voor een gerecht te verantwoorden, en vaak nog met straf ook. Dus zeg ik Fuck you, ik schakel die gast uit, voor altijd, basta. Het is hij/zij of ik, interesseert mij geen moer. Als die minkukel van premier kan lachen dan lach ik nog harder. ( of niet natuurlijk, ben ik de pijp uit haha ) soit

  Liked by 1 persoon

 9. De poltie bellen?
  Omdat ik gehandicapt ben spreek ik moeilijk, maar ben beter te verstaan dan menig allahgebakkie.
  Ooit de politie gebeld, een paar van die heldhaftige mietjes stonden aan de deur.
  De politie maakte grapjes en verbrak de verbinding.
  Ik ben verhaal gaan halen.
  Ik moest begrijpen dat mijn spraakgebrek de oorzaak was van de reactie van de politie.

  Prima, iedereen past die pet immers.
  Maar belt er zo’n niet Nederlandse sprekende zandhapper, dan hebben ze wel belangstelling om dat tuig maar van dienst te kunnen zijn.

  Ik ben een man en kan me nog wel verdedige.
  Ik ken ook verhalen van mensen die niet zelfstandig uit bed kunnen komen.
  Aangerand worden door dit kanker tuig.
  En het nog grotere linkse tuig wat het maar laat gebeuren.

  Helemaal kreupel slaan, niet doodslaan natuurlijk.
  Maar zo, dat zijn gebeden zelfs voor allah onverstaanbaar zijn.
  Of als het een links landverradertje betreft, toetakelen zodat “het” dagelijks van zijn niet Europse broeders kan genieten.
  Niet alleen onszelf verdedige, maar ook ons volk..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s