Nieuw

Terreurbestendige slagbomen tijdens Rieu op het Vrijthof

by Zeepertje from deLimburger

Op diverse locaties rondom het Vrijthof zijn dinsdagochtend tijdelijke slagbomen geplaatst. Na jarenlang provisorische verkeersremmende maatregelen te hebben genomen tijdens de periode André Rieu op het Vrijthof, heeft de gemeente Maastricht nu gekozen voor een in beton bevestigde afbakening.

Verleden jaar stonden grote zogenaamde tekstkarren en betonblokken in de diverse straten richting Vrijthof. Die zorgden voor chicanes waardoor het verkeer gedwongen werd rustig aan te rijden. Volgens een woordvoerder was deze beveiliging zeker effectief gedurende de concertdagen van André Rieu. De andere dagen leverden ze nogal wat hinder op voor het doorgaande verkeer.

Tegen elke impact bestand
De mobiele slagbomen zijn volgens de Belgische producent Wibloc speciaal gemaakt om terreuraanslagen met voertuigen te voorkomen. Op de website van het bedrijf staat geschreven: “Wibloc kan elke impact aan”. Het bedrijf zegt deze methode te hebben ontwikkeld na de terreuraanslag met een vrachtwagen in de Franse badplaats Nice (14 juli 2016)

Veiliger
De gemeente Maastricht wil – zo is bekend – maatregelen tegen terreur zoveel mogelijk low profile inzetten. De functie van deze blokkades is evenwel zeer duidelijk: tegenhouden, tot hier en niet verder.

Enne, wie zat hier nu toch ook? #VNG

LeesVerderDL>>

Pics | Own/YT/TV/Tweets

Also Published on Zeepertje.com

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Please share on Fakebook because “Wil Zeepertje” is rewarded with another 30-day ban,TY

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

4 Comments on Terreurbestendige slagbomen tijdens Rieu op het Vrijthof

 1. Geweldig spannend toch die moslim-invasie.
  Alweer een dure oplossing om aanslagen met auto’s te voorkomen.
  Zet toch gewoon een reeks asperges [niet de eetbare] maar ijzeren spoorbielzen schuin in de grond zoals men ze in het voorjaar van 1940 op een groot aantal wegen in Nederland tegenkwam.
  Die kunnen er snel uitgehaald worden om hulpdiensten door te laten
  Daar komt geen tank doorheen en is ook nog goedkoop.
  Ben ik nou zo slim of zijn ze bij de overheden nu zo dom?
  We worden geregeerd door idioten, graaiers en criminelen dat staat wel vast.

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // juli 5, 2018 om 12:35 //

  Hekken, slagbomen, pasjes gebieden en camera’s, allemaal machtsmaatregelen en vrijheidsbeperkingen die met open armen worden ontvangen omdat het gevaar waarvoor ze nodig zijn steeds groter word, een gevaar dat door de regering en hun meelopers word geimporteerd……

  Feitelijk is het een politiek van: we willen in ons dorp een mooie grote brandweerwagen dus we delen lucifers uit aan iedereen die mogelijk pyromaan is of kan worden zodat iedereen kan zien dat die brandweerwagen noodzakelijk is…

  Onze “leiders” zijn verraders van onze cultuur en onze waarden, verkopers van onze toekomst enndie van onze kinderen. Waarom zou je nog belasting betalen,als bijna de helft word gebruikt om verkrachters en moordenaars te kleden en te voeden opdat ze onze vrouwen ennkinderen kunnen verkrachten en bejaarden kunnen beroven of vermoorden?

  Voormij heeft de regering afgedaan als legetieme vertegenwoording van ons als volk. Het zijn slechts door bedrog verworden sleutelbewaarders van onze provisiekast die tegen onze zin en over onze rug in feest vieren met HUN gasten. Het feest is over, nu moet de rekening komen….en HUN moeten die rekeing ZELF betalen, met bezit en adem…

  Liked by 1 persoon

 3. Wtf Los del rio dat zijn die macarena gasten lmfao jezus .
  Nou zal mij benieuwen.

  Liked by 1 persoon

 4. templars2017 // juli 5, 2018 om 21:10 //

  Betalen voor je eigen ondergang , en de meesten hebben het niet in de smiezen……

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s