Nieuw

Sanering NPO

by Zeepertje from FvD

Sanering NPO

 • Partij-lidmaatschappen bestuurders openbaar
 • Ombudsman voor waarborging neutraliteit
 • Focus op educatie en cultuur

Forum voor Democratie constateert grote vooringenomenheid in de publieke media. Een stuitende eenzijdigheid domineert, gekoppeld aan groot gebrek aan oprechte nieuwsgierigheid. De NPO is verworden tot een instrument van het partijkartel en daarom denkt Forum voor Democratie dat een grondige sanering van de NPO een belangrijk onderdeel vormt in de kartelbestrijding.

Eindeloos werd de Nederlandse bevolking verteld hoe goed het associatieverdrag met Oekraïne was en hoe desastreus de Brexit zou zijn. De favoriete NPO-gezichten verkondigden dagelijks dat Trump nooit kon winnen – en na de uitslag mochten dezelfde gezichten uitleggen waarom hij won. De onderwerpkeuze, gasten en voorkeuren van steeds dezelfde presentatoren pakken schokkend vaak uit in het voordeel van steeds weer dezelfde politieke partijen en agendapunten. Andere partijen en opvattingen worden negatief bejegend of zelfs totaal genegeerd of verdraaid.

De NPO ontvangt jaarlijks meer dan € 900 miljoen van de Nederlandse belastingbetaler (dat is ruim € 2,5 mln per dag!).

Voor al dit geld wordt de Nederlandse bevolking niet goed voorgelicht. Sterker: de publieke en politieke meningsvorming wordt gemanipuleerd. Dit moet nu echt stoppen…


LeesVerderFvD>>

Pics | Own/YT/TV/Tweets

Also Published on Zeepertje.com

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Please share on Fakebook because “Wil Zeepertje” is rewarded with another 30-day ban,TY

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

5 Comments on Sanering NPO

 1. De NPO is als een dinosaurus is namelijk niet meer van deze tijd.
  In de jaren 60 begonnen de Radiopiraten zoals VERONICA en Radio Noordzee en de gehele jeugd luisterde naar deze zenders maar werd verboden om dat het toen al logge medium in Hilversum zijn luisterpubliek verloor en dus greep de regering in en liet een hele generatie treuren om dit verlies.
  Nog steeds is het een log apparaat geleid door zakkenvullers en partijen en is nog steeds een ordinaire staatsomroep.
  WEG ERMEE,scheelt 900 miljoen per jaar.

  Liked by 1 persoon

 2. Klinkt leuk natuurlijk, ‘NPO saneren / opheffen’,…maar wie gaat dan de agitprop de ether ingooien?
  Een onderafdeling van de pvda ofzo………..?

  Krijgen we elke dag die koppen van Samsom, Spekman of erger nog die Lutz Jacobi te zien zeker.
  Bbbbbrrrrrrrrrrrr………

  Liked by 1 persoon

 3. skeeter // juli 5, 2018 om 18:36 //

  Hier hebben we ook zon subsidie slurper genaamd Canadian Bolshevik Corporation.

  Liked by 1 persoon

 4. Opdoeken en de pensioenen aanvullen, waar jarenlang op gekort is.

  Liked by 1 persoon

 5. Von Puffelen // juli 5, 2018 om 23:25 //

  Saneren? de vlammenwerpers door die augiusstal halen.

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s